annesi çocuk gezmeye çıkmıştır merak etme sen e tabi sen okadar gezersen armut dibine düşer çocuğun gideceği yer yok bi aşağı bi yukarı ne yapsın yavrucak senide bi balonun içine koysunlar dur durabilirsen 9 ay kaydirigubbakcemile3
sitresliyim acım bugün pek birşey yemedim yarın şekerim yükselmesin diye şuanda da kepekli galeta ve biraz peynir süt içiyorummeyve bile yememeye çlışacam ne yapim :gitme:ne kalabalığız maşallahımız varBanyoya girmeden bir bakınıyım dedim ay mihrim valla senin stresın beni daha çok sardı..
canım bende aldım ondan ama biraz daha bekleyeyim dedim yinede süreyim ben erken doğum filan olursa hazırlık olsun
kızlar çatlaklarınız ne alemde benim karnım değilde kollarım haritaya döndü bademyağı ,bella b,bioderma kullandım ama hiç faydası olmadı garip olan karnımda yok yada ben göremiyorum şişllikten hadi karında filan neysede kollarım beni çok rahatsız ediyo ya püfff
doğumdan hemen sonra onlar kırmı kırmızı olur bir süre sonra sonra kırmızılıklar geçer ama ben ben geçmeyecek diye çok üzülmüştümvalla bir hafta oce catalgim yok derke uc gun kaburga sancimdan bosverdim yaglanmayi kanrimi altindan cikmislar
kız bu adananın havasındanmı suyundanmı yoksa bende hiç duramam yrimde bebişle kışın ne yaparız acaba gerçi adananım kışı ne olacakki karmı yağıyor sankiEşim sanıyoki sıkıntıdan geziyorum
halbuki hem kilo verim-almıyim...hemde bebek için egzersiz olsun diye geziyorum
Akşamları dönerken beni al diyorum...
sıkıntıdan çıkıyom sandığından.... araba alalım diyo..araba olsa nasıl yürüycem
bebiş sayesinde araba sahibi olcam heralde..
kızlar çatlaklarınız ne alemde benim karnım değilde kollarım haritaya döndü bademyağı ,bella b,bioderma kullandım ama hiç faydası olmadı garip olan karnımda yok yada ben göremiyorum şişllikten hadi karında filan neysede kollarım beni çok rahatsız ediyo ya püfff
doğumdan hemen sonra onlar kırmı kırmızı olur bir süre sonra sonra kırmızılıklar geçer ama ben ben geçmeyecek diye çok üzülmüştüm
kız bu adananın havasındanmı suyundanmı yoksa bende hiç duramam yrimde bebişle kışın ne yaparız acaba gerçi adananım kışı ne olacakki karmı yağıyor sanki
çatlaklar kalıyor evet sadece kırmızılıklar birkaç aya geçiyor benim herbir çatlağım nerdyse parmağım kalınlığındaydı ilk hamileliğimden kaldı şimdi yenisi yok ama eşim geçen aylarda şaşrıdı karnın çatlamış krem kullanmıyormusun dedi şaşırdım adam 8 sene görmemiş çatlağımı delikafaduldenmohri onalr sari oluyo sorna dimi yani kaybolmuyo yine?
O bebeğin için çok sağlıklı olan halk arasında ağız sütü denen sıvı. Aslında ilk bebeğin emmesi lazım. Erken gelmiş, doktoruna danış...
bugün hava çok sıcak akşam üstü çık çamaşırı bile zor serdim güle güle giy elbiseni güzeldi bende annemlere götürecem elbiselerimi orada giyecem hastanede pijama takımı giyecemBiz koca göbekle geziyoz ya
bu kocalar boşayacak bizi :roflol:
ogün senden sonra kuaföre gittim..kapanmıştı..nebilim 1saatte gideceğini dolmuşun
bugün gidim diyordum yarına kaldı
ben aldığım kurdelayı yetiştiremedim..sadece yarısını sarabildim kapı süsünün..
onuda almam şart
Ben beceremedim babası aldı sardı kurdelayı hihoyyyt
gecelikte güzel oldu bu göbekle bile hoşuma gitti..(yıkasam iyi olacak)
çatlaklar kalıyor evet sadece kırmızılıklar birkaç aya geçiyor benim herbir çatlağım nerdyse parmağım kalınlığındaydı ilk hamileliğimden kaldı şimdi yenisi yok ama eşim geçen aylarda şaşrıdı karnın çatlamış krem kullanmıyormusun dedi şaşırdım adam 8 sene görmemiş çatlağımı delikafadulden
doğumdan sonrada ye pekmezi iyi oluyor burada yağlı ballı yapılıyor yeni doğum yapmış kadına tereyağını ısıtıp üzerine pekmez döküyorlar bende yemeyi düşünüyorum sonuçta kan kaybedeceğizBugün yemek yemedim
Karpuz
kavun
Muz
Tahin pekmez yedim..
Tahinde susam zaten...çatlak önler
İYİ etmişim yaa...daha güzel beslenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?