2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir mihri numara yapiyo olabilirler ama halam bir gun sacini siyahtan sariya cevirdi kocasi 4 ayda farketti bu adamalr bizim gibi bakmiyo galiba bakiyo ama korler biraz beklide benimki bu catalgi goremiyorsa kesin gozluge ihtiyaci var hele :)

ben daha nasıl doğum yapacağıma karar vermedim yaa:2: doktor sordu bilmiyorum dedim bakalım ilerleyen haftalar ne gösterecek

kızlar nasılsınız....
biz iyiyiz çok şükür...benim ayın 30 unda doğum olacak kızlar çok moralim bozuluyor nedenseee....çok sıkıntılıyım.biran önce olsada bitse kurtulsak artık....
buarada ne msn si ...yeni gelişmelermi var bir hafta gelmedim ortak msn falan konuşuluyor merak ettim

merhaba annecıkller
sıcaklar bunalttı sabırlar azaldı bebısler buyudu saglıkla gelsınler artık ıns
benım hala hastane gecelıgım yok:)) dısarı cıkamıyorum nettende guvenemıyorum alırım sevmedıgım begenmedıgım bısey gelır dıye gecelıksız dogurcam heralde ben :)) ruyalarımada gırıyor anıden bebıs doguyor hıc hazır degılmısımfılan hos gercek de olabılır artık bu saatten sonra dımı

Canım sende mi yoktun bir haftadrı bende evle uğraştığım için ancak bu gün açabildim neti.
Canım bozma moralini bak ne güzel çok az kalmış.Biliyorum günler çok yavaş geçiyor ama en azından günün belli benimki ne olacak hala bilmiyorum.

hoşgeldin mopsy cim...
hayırlı olsun sende tarih almışın :)
sezeryan mı olucak kısmetse?
moralini bozma kuşum ya... sevinmen lazım bebişine kavuşmaya son 14 gün delikafadulden

kendime sezeryadan sonra giymek için koca koca donlar aldım çünkü diğerlerinin lastiği tam sezeryanın üstüne geliyor düşük belli olduğundan

mopshy az kalmis canini sikma herkes yapiyo bizde yapariz yani oyle boyle atlaticaz cok zor olsa herkes 4-5 cocuk yapmazdi diyorum bende kendime korktukca sahlikla insallah hepimiz kurtulur bebekelrimizi severiz :)

slm kızlar...

mihricimm ayy çok heyecanlı ne güzel yarın yavrun kucağında olacak..dualarımız seninle sende bizden esirgemem olurmu...allahım hayırlı doğumlar nasip etsin...

mopsy hoşgeldin tatlım...sıkıntı yapma bak ne güzel az kaldı kuzuna kavuşmana.... msn grubu kuruldu artık herkes online oradan yazışabiliyor... face tartışmalar bölümüne bak oradan ekleme yapabilirsin...

pembecim bende kara vermedim daha haftaya randevumuz var doğumu o zaman konuşcazz bakalım dr muz ne dicekk..

kızılcık yoktun canım ne zamandır? iyisin umarım..

saadetcimm sen varyaa bi gün dans ederken doğuruvercen kızınıı...süpersin yaaaalkisalkisalkis

benimde daha yeni belli oldu..hatta dr ayın 26sı 27 si alabiliriz dedi ben korkudan ayın 30u olsun dedim öyle yazdı...
hem çok sıkıntım var hiç keyfim kalmadı ...hayırlısı olsun...
benim misafirim vardı geçen hafta dün gitti canım..haftaya annemi çağırmayı düşünüyorum .yemek bile zor yapıyorum bütün gün yatmak istiyorum..

gününün belli olmaması yönden iyi bir yönden kötü bir iyi çünkü bütün hazırlığını yapıyorsun kötü çünkügün saymak çok kötü geçmiyor günler bir türlü

hoşgeldin mopsy cim...
hayırlı olsun sende tarih almışın :)
sezeryan mı olucak kısmetse?
moralini bozma kuşum ya... sevinmen lazım bebişine kavuşmaya son 14 gün delikafadulden

epidural sezeryan olacağım..ama bebek doğar doğmaz beni uyutacak doktor dikişler atılırken beklemekten paniklerim ben dedim.uyuturuz 10dk.dedi...
belden yapılan iğne içimi kaldırıyor aslındaa...

bebeğim de dönmüş, doğum pozisyonunda yani.. önceki hafta ayak gelişliydi...
insiyatif kullanmak zorunda kalıyorum bu durumda doğum hakkında tabi.
hayırlısı olsun inşaallah. bir söz var, ''bişeyi yapıp yapmama konusunda emin değilseniz yapmayın'' der..
normal doğum konusunda emin değilim ya, yapamayacağım gibime geliyor...
eve yatılı yardımcı geldi aylarca kalacak, anneme bakma durumum da yok artık.. hal böyleyken sezeryan olayım sonrasında yatayım diyorum.. bazen de diyorum bir cesaret doğur normal diye...
vaktinde sağlıkla hepimize inşaallah...

mopshy az kalmis canini sikma herkes yapiyo bizde yapariz yani oyle boyle atlaticaz cok zor olsa herkes 4-5 cocuk yapmazdi diyorum bende kendime korktukca sahlikla insallah hepimiz kurtulur bebekelrimizi severiz :)

canım sen iyi cesaretlendin maşşallah saddetcim yaaa..bende çevremde nekadar salak insanların bile doğum yaptığını yapabildiğini düşünüyorum cesaretkenmek için:))
doğuma girerkende onları düşünüp hırslanırım belki falan diyorum

dun bir film izledim hepte bana denk geliyo ormal kanal 10 see once bir doktorun yaptigi bir sey simdi hapisteymis doktor cok korktum sezeryan yeni yapilan dnemde hoslanmadigi ozellikle gec kaidalri rahmini aliyormus doktor bir daha bebek yapamasinalr diye sonrada kanamayi durduramamadim yoksa olucektin baska carem yok diyormus ka kadina yapmis sora hemsirenin teki gitmis sikayet etmis ortaya cikarmis ama bunu yaptigi tum kaidnalr 17-20 yas arasi ilk bebek sahibi olan kaidnalrmis hala icerdeymis dotkor pislik herif urperdim adamdan resmen kasap kaidinin teki kac see tedavi gormus bebegini sevemmis fala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…