• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen iyi cesaretlendin maşşallah saddetcim yaaa..bende çevremde nekadar salak insanların bile doğum yaptığını yapabildiğini düşünüyorum cesaretkenmek için:))
doğuma girerkende onları düşünüp hırslanırım belki falan diyorum:D

korkuyorum aslinda ama ne yapiyim
carem yokki kayimi karisi diyoki be 6 yaptim sende 1 tane yaaprsin herhalde be epidural dene micem mecbur kalmadikca eltim epidural kullanmis e sonuncusunda te bacagi uyusmus teki aynen kalmis hemde 2 epidurale karsin tek yaa kayiyo teki hissediyodu diyo bede gaz maskesi birde igne ile olucam olmadi mecbur yapicam be naisl korkuyorum ama dusu herkes yapmis yani demekki yapabiliriz birde artik tip cok ilerledi ilaci var agri kesicisi var hayirlisi insallah caim hepimize benimde 29 gunum kaldi ama ben gec gelir gibi dusujnuyorum 10 gun kafadan ekliyorum :)

acıtmaz herhade sezeryan olupta pjama giyenleri gödüm genede ben yanıma alsammı bir gecelik benimkiler biraz kısa ama olumu hastanede

Sen yinede al bi gecelik ne olur ne olmaz.Uzunluğu makulse neden olmasın.
Banada annem almış uzunluğu nasıl bilmiyorum ama gecelikten nefret ediyorum yaa bende pijama giyecem acıtmıyorsa madem

saadetcim kendimi bilmez halde alışveriş yaptım bu moral bozukluğuyla:D:D
aklımada sen geldin manyak bi fondoten buldum .sanki çok lazım olcakmış gibi aldım ..pudrasıyla birlikte..ama çok güzellll:D
çok kazıktı bana göre parayı şuursuzca verdim içim rahatladı sanki...160 lira falandı..
bide eşime pantolon gömlek aldım evlilik yıldönümümüz için ama onun kartından geçtim para kalmayınca:)çok salak işler yapmaya başladım ben...bilmiyorumkismile
sanki bu doğum öncesi acil ihtiyaçtı bu fondoten....

bebeğim de dönmüş, doğum pozisyonunda yani.. önceki hafta ayak gelişliydi...
insiyatif kullanmak zorunda kalıyorum bu durumda doğum hakkında tabi.
hayırlısı olsun inşaallah. bir söz var, ''bişeyi yapıp yapmama konusunda emin değilseniz yapmayın'' der..
normal doğum konusunda emin değilim ya, yapamayacağım gibime geliyor...
eve yatılı yardımcı geldi aylarca kalacak, anneme bakma durumum da yok artık.. hal böyleyken sezeryan olayım sonrasında yatayım diyorum.. bazen de diyorum bir cesaret doğur normal diye...
vaktinde sağlıkla hepimize inşaallah...

sen normal düşünüyordun dimi canım.bebeğinde görevini yapmış negüzell:))
hayırlısı neyse o olsun canım.

saadetcim kendimi bilmez halde alışveriş yaptım bu moral bozukluğuyla:D:D
aklımada sen geldin manyak bi fondoten buldum .sanki çok lazım olcakmış gibi aldım ..pudrasıyla birlikte..ama çok güzellll:D
çok kazıktı bana göre parayı şuursuzca verdim içim rahatladı sanki...160 lira falandı..
bide eşime pantolon gömlek aldım evlilik yıldönümümüz için ama onun kartından geçtim para kalmayınca:)çok salak işler yapmaya başladım ben...bilmiyorumkismile
sanki bu doğum öncesi acil ihtiyaçtı bu fondoten....

iyi yapmissin stres atti iste bazen boyle seyelr cok ise yariyo oyle deme bende cok bunalsam alisveris yapiyorum iyi geliyo morlaim duzeliyo fondoten hangi marka aldin ? yok fodotee verdigi poaraya cidde acima ben acimiyorum cunku yuz bu yani yasta ilerliyo bir dahami gelicez dunyaya iyisi olsun her seyin ne yi olurs aolsun fondoten bask agule gule kullan morlainide bozma sen cok guzlusun giricen cikicam bebek kucaginda sana ilk bakip gulumsucegi ani hayal et surekli ise yariyo :)

kizlar ben burda yasadim yasiyali hic kredi akrtimi kullanamdim eismde hic kullanmaz eskiden az az alirdim bir bakardim dev olmus maasim yetmiyo esimden alistim param varsa aliyorum yoksa almiyorum ama kredi akrtima dokunmuyorum cidden ise yariyo daha dikkatli oluyo insan ama turkiyeye geliyim kullanirim iptal ettirmiyorum oy uzden kartimi acil durum olur diye :)

mihri sen doğumdan sonra annende kalacaktın netede giremem dedin..bize kim anlatıcak doğumun nasıl geçtiğini..epiduralmi olacaksın genelmi????

mihri sen doğumdan sonra annende kalacaktın netede giremem dedin..bize kim anlatıcak doğumun nasıl geçtiğini..epiduralmi olacaksın genelmi????

mopsy sen de benden 1 gün önce olucan arada bi kaç gün olsaydı anlatırdın
başka kim sezeryan olucak
başıma neler gelicek beni neler bekliyor çok merak ediyorum

ben heyecanlanırım dr ne derse o olacak ben tamamen uyumak istiyorum dah önce lokal anestezi ile elimden oldum onda bile çok heyecanlanmıştım çünkü yapılan işlemi hissediyorsun sadece acısını hissetmiyorsun yani dr dokunduğunu felan hissediyordun heran acısınıda hissedecem diye ödüm kopmuştu şimdi doğuma hiç dayanamam
geldiğimde anlatırım yada yazarım bir kağıda kardeşim aktarır size

kızlar bu gecelık nasıldır acaba
ıncecık penye ıfıl ıfıl bısey ıstıyorum
dantellı fılan degılde daha spor kullanıslı bısey olsun ama bulamadım netten ya :(
atk nın gecelıgı guzeldı ama nerden bulayım onu

Elija Hamile Dmeli Gecelik
resmı buyutunde bakın emı

slm kızlar...

mihricimm ayy çok heyecanlı ne güzel yarın yavrun kucağında olacak..dualarımız seninle sende bizden esirgemem olurmu...allahım hayırlı doğumlar nasip etsin...

mopsy hoşgeldin tatlım...sıkıntı yapma bak ne güzel az kaldı kuzuna kavuşmana.... msn grubu kuruldu artık herkes online oradan yazışabiliyor... face tartışmalar bölümüne bak oradan ekleme yapabilirsin...

pembecim bende kara vermedim daha haftaya randevumuz var doğumu o zaman konuşcazz bakalım dr muz ne dicekk..

kızılcık yoktun canım ne zamandır? iyisin umarım..

saadetcimm sen varyaa bi gün dans ederken doğuruvercen kızınıı...süpersin yaaaalkisalkisalkis

Sağol canım iyiyim çok şükür yani iyi sayılırım demek daha doğru.
EVde tadilat vardı o yüzden gelemedim buraya senden iysindir umarım?

2952.jpg

2957.jpg

bunlar aldığım ürünler saadetcim...mimik çizgilerine kesinlikle yerleşmiyor ve porselen gibi duruyor makyaj..tavsiye ederim kullanmadıysan çok güzel ürünler.

konu dogu benım derdım gecelık
koyun can derdınde kasap et derdınde dıye boyle zmanlarda dıyolar sanırım :))

mopsy sen de benden 1 gün önce olucan arada bi kaç gün olsaydı anlatırdın
başka kim sezeryan olucak
başıma neler gelicek beni neler bekliyor çok merak ediyorum

zaten aramızda 1 gün vardı dimi bozocum ...doğumdada 1 gün olacak...ben hastahanede olurum sen doğumdayken....
düşünürken bile heycana kalbim dayanmıyor:)

dun bir film izledim hepte bana denk geliyo ormal kanal 10 see once bir doktorun yaptigi bir sey simdi hapisteymis doktor cok korktum sezeryan yeni yapilan dnemde hoslanmadigi ozellikle gec kaidalri rahmini aliyormus doktor bir daha bebek yapamasinalr diye sonrada kanamayi durduramamadim yoksa olucektin baska carem yok diyormus ka kadina yapmis sora hemsirenin teki gitmis sikayet etmis ortaya cikarmis ama bunu yaptigi tum kaidnalr 17-20 yas arasi ilk bebek sahibi olan kaidnalrmis hala icerdeymis dotkor pislik herif urperdim adamdan resmen kasap kaidinin teki kac see tedavi gormus bebegini sevemmis fala :)

Saadet sen aynı BİZİMKİLERDEKİ CEMİL gibisin..Örneklerine bayılıyom

Bu tarz bişi okudum KK da..çok üzüldüm
aklımdan çıkmıyor
Kadın doğuma yakın ev temizliğine yardım ediyo...banyoda suya basıp düşüyo...
Dr bişi yok demiş
kanamayla çocuk alınmış
Sonra rahim alınmış..bebişte vefat etmiş
bebeğin herşey hazırmış bide :gitme:

Back
X