• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu gecelık nasıldır acaba
ıncecık penye ıfıl ıfıl bısey ıstıyorum
dantellı fılan degılde daha spor kullanıslı bısey olsun ama bulamadım netten ya :(
atk nın gecelıgı guzeldı ama nerden bulayım onu

Elija Hamile Dmeli Gecelik
resmı buyutunde bakın emı
ben bitane güzel pijama tk aldım
Kırmızı :dilcikar:
bide 10 tl ye TEN marka gecelik aldım spor bişi...mihriyle beraber

ipek gecelik çok güzelmiş.kullanışlı yani...

oylemı dersın mopsycım
acıkalamsında bı yerde %80 pamuk dıyo bıyerde vıscon dıyo vıscon naylonumsu bıseymıdır dıye tereddut ettım ama bılmıyorum galıba bunu alcam mecbur kadere artık ne gelırse

mopsy sen de benden 1 gün önce olucan arada bi kaç gün olsaydı anlatırdın
başka kim sezeryan olucak
başıma neler gelicek beni neler bekliyor çok merak ediyorum
başına şunlar gelecek sana arkası açık dekote bir elbise giydirecekler sonra en kötüsü malum bölgeden ilaç verp bütün bağırsaklarının boşalmasını sağlıyacaklar buz gibi ameliyathaneye götürecekler uyutacaklar ayıkırken ağrın olacak aykalrını hissetmeyeceksin kafanı bir çevireceksinki bebişin yanında hemen bebeğini doyurmanı isteyecekler 6,7 saat sonra ayağa kaldırıp cicilerini giyeceksin sadece bisküvi ve meyve suyu içebileceksin ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşeceksin diyecekler bukadar oduda bitti maşallah :nazar:

2952.jpg

2957.jpg

bunlar aldığım ürünler saadetcim...mimik çizgilerine kesinlikle yerleşmiyor ve porselen gibi duruyor makyaj..tavsiye ederim kullanmadıysan çok güzel ürünler.

kullanmadim hic ama deniyim be hep estee lauder double wear spf 15 ve mac kullandim ama dneicem debengamsta vardi sanirsam gule gule kullan canim :)

ay siz tanıştınızmııı:lepi:
negüzell valla....resminiz falan varmı beraberken:)
cuma günü beraberdik
kapı süsü aldık gecelik aldık

adanada 4
bursada 4-5
ist..
eskişehir-kütahya

bi buluşamadnıız gitti kaydirigubbakcemile5

bugün made ve ceylan buluşacak...ama made seni soruyodu şimdi msn de...gelir birazdan

sorma ben de senin gibiyim

bozo senle tarıhlerımız aynı
dru degıstırdım tabı hastaneyıde
sımdıkı gıttıgım sezeryan olursa 39 u bulur dedı kadın nrmal dogumu desteklıyor sanırım
bende yapmayın etmeyın 38 ı dolduralım tamam eızyet etmeyın bana bu sıcak gunlerde dedım :)))
1 eylulden fılan bahsettı ben bekleyemem o kadar dedım ne pişkın oldum ben ya herseyı herkese soyluyorum artık sankı drdan ıyımı bılcem :))

başına şunlar gelecek sana arkası açık dekote bir elbise giydirecekler sonra en kötüsü malum bölgeden ilaç verp bütün bağırsaklarının boşalmasını sağlıyacaklar buz gibi ameliyathaneye götürecekler uyutacaklar ayıkırken ağrın olacak aykalrını hissetmeyeceksin kafanı bir çevireceksinki bebişin yanında hemen bebeğini doyurmanı isteyecekler 6,7 saat sonra ayağa kaldırıp cicilerini giyeceksin sadece bisküvi ve meyve suyu içebileceksin ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşeceksin diyecekler bukadar oduda bitti maşallah :nazar:

ben sancıdan korkuyorum
ameliayt esnasında paniklemeden korkuyorum

made bursaya geleckti..görüşürdük aslında geldimi kii....
ipekcim boşver al bencegüzel..ben 2 tane pazardan aldım gecelik 5 milyona ne mal olduğuda belli değil...
kan lekesi geçmiyor falan dediler onun için aldım kullan at niyetine..

mopshy burda fiyatalri naisl diye baktim turkiye ile yani nerdeyse fondote 32 pound pudra 25 pound :) tlye cevirice yaklasik bir sey cikiyo :)

aslında normalde 200 küsürde..indirim varmış..ben beğendim yani hep böyle bi fondoten arıyordum ama kazık bana göre...bu ruh halimde olmasam almazdım aslındakaydirigubbakcemile3
neyse bereketli olsun:D

gule gule kulla yuzune verdigin hic bir seye acima ben kirisicam diye cok korkuyorum cunku cok fodaten kullaniyorum markete giderken bile suruyorum surmuyim diyorum yine elim gidiyo :(gule guel kullan :)

ben sancıdan korkuyorum
ameliayt esnasında paniklemeden korkuyorum

doktora söyle canım senide dikiş anında uyutsun zaten bebek 5dakıkada çıkıyormuş..sonra uyutsun bari anlamazsın...
banada doktor dedi epiduralin olacağı için sadece hafif bir uyku bu dedi..öyle narkoz değil dedi..boğazından boru falan sokmuyorlarmış yani...

hastane cantaniza makyaj malzemesi ekledinizmi kizlar ? ben cantayi hazirlaidm ekliyecegim syeelr var elim bir turlu gitmiyo yapamadim bir turlu ..

sağol saadetcim..kızlar ben biraz çıkıyorum yarım saat uyucam sonra hazırlanıcam.akşama iftara davetliyiz...
ya ben bu ramazan kimseyi iftara alamıcam kendime hayrım yok vala insanlarda davet ediyor ama ben sizi alamıcam diyemiyorumda))hehehee

made bursaya geleckti..görüşürdük aslında geldimi kii....
ipekcim boşver al bencegüzel..ben 2 tane pazardan aldım gecelik 5 milyona ne mal olduğuda belli değil...
kan lekesi geçmiyor falan dediler onun için aldım kullan at niyetine..

kan lekesımı gescmıyo tuh 40 mılyon verıpde leke cıkmazsa ıcıme otururkaydirigubbakcemile3
ben hacıyatmaz gıbı yuvarlana yuvarlanada olsa en ıyısı cıkayım dısarı bakayım elımle dokunayım ıyı kotu bısey alayım barı hanı gecelık gıysem hıc ıcım yanmaz alırımda gıymeyecegımı bılıyorum sonra bı yere tıkıstırıcam onu ben

Back
X