Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal olunca sancılanıyorsun ameliyat tarihin belliyse neden sancılanacaksınki ben kızımda normal doğum için gittim bebek çıkmak üzereykene kadar sancısına çektim çatlda uğraşıldı birsürü doğum olamayınca acil sezeryana alındım ve kızım oksijensiz kalmış 2 gün yoğun bakımda kaldı o yüzden bu haftalarda sık sık gidin dr derim ben şimdi daha rahatım hiç olmassa doğum sancısı çekmeyecemben sancıdan korkuyorum
ameliayt esnasında paniklemeden korkuyorum
normal olunca sancılanıyorsun ameliyat tarihin belliyse neden sancılanacaksınki ben kızımda normal doğum için gittim bebek çıkmak üzereykene kadar sancısına çektim çatlda uğraşıldı birsürü doğum olamayınca acil sezeryana alındım ve kızım oksijensiz kalmış 2 gün yoğun bakımda kaldı o yüzden bu haftalarda sık sık gidin dr derim ben şimdi daha rahatım hiç olmassa doğum sancısı çekmeyecem
doktora söyle canım senide dikiş anında uyutsun zaten bebek 5dakıkada çıkıyormuş..sonra uyutsun bari anlamazsın...
banada doktor dedi epiduralin olacağı için sadece hafif bir uyku bu dedi..öyle narkoz değil dedi..boğazından boru falan sokmuyorlarmış yani...
kan lekesımı gescmıyo tuh 40 mılyon verıpde leke cıkmazsa ıcıme otururkaydirigubbakcemile3
ben hacıyatmaz gıbı yuvarlana yuvarlanada olsa en ıyısı cıkayım dısarı bakayım elımle dokunayım ıyı kotu bısey alayım barı hanı gecelık gıysem hıc ıcım yanmaz alırımda gıymeyecegımı bılıyorum sonra bı yere tıkıstırıcam onu ben
ne korkuyorsun arkadaşım herkes aynı olmaz benim 4,500 kiloydu ondan çıkaramadım sen önlemini al son haftalarında sık sık dr git aslında normal doğum gibisi yok doğumdan sonra kuş gibi oluyormuşsunüstelik karnını sarabiliyorsun göbeğin kalmıyor keşke norma doğurabilseydimgeçmiş olsun..
bunları duydukça normal doğumdan gerçekten korkuyorum, Allah yardımcımız olsun...
normal olunca sancılanıyorsun ameliyat tarihin belliyse neden sancılanacaksınki ben kızımda normal doğum için gittim bebek çıkmak üzereykene kadar sancısına çektim çatlda uğraşıldı birsürü doğum olamayınca acil sezeryana alındım ve kızım oksijensiz kalmış 2 gün yoğun bakımda kaldı o yüzden bu haftalarda sık sık gidin dr derim ben şimdi daha rahatım hiç olmassa doğum sancısı çekmeyecem
doğru canım saatler kaldı akşam olsun da iyce heyecan basar beni kaydirigubbakcemile2mihricim sen yarın doğumamı gidiyorsun geçmişe göz attım azcıkta öyle anladım doğrumu
ne korkuyorsun arkadaşım herkes aynı olmaz benim 4,500 kiloydu ondan çıkaramadım sen önlemini al son haftalarında sık sık dr git aslında normal doğum gibisi yok doğumdan sonra kuş gibi oluyormuşsunüstelik karnını sarabiliyorsun göbeğin kalmıyor keşke norma doğurabilseydim
geçmiş olsun..
bunları duydukça normal doğumdan gerçekten korkuyorum, Allah yardımcımız olsun...
sadece ameliyat yerin ağrıyor oda 1 hafta sürüyor hareket ettikce oturup kalkerken ağırıyor iyi normalde acıyor sezeryanda içimizdemi kalacak çocuklar nasıl olsa onlar pırtlıyip çıkmanın yollarını bulurlar :sm_cool:ameliyat sancısından korkuyorum
doğru canım saatler kaldı akşam olsun da iyce heyecan basar beni kaydirigubbakcemile2
Doktordan döndük.... Herşeyi çok güzel dedi... Ama geneyüzünü göstermedi oğlum.....
Bu arada 2,5 kilo olmuş tosuncuk... O geçen aydan bu yana 1000 gr. almış, ben 300 gr... Aferin kaptık doktordan....
Doğum tarihi ile ilgili bişey demedi, daha erken dedi.. 2 hafta sonra tekrar çağırdı....