• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn kızlar bizlerde hayırlısıyla bi doğursak benim son 23 gün Allah hepsine sağlık sıhhat versin her gün sabah akşam odasına girip bakıyorum beşiğinde oyuncaklar yatıyo gelsede kendi yatsa artık

selam kizlar gecmise bakamadan sizelere brudan selam yolluyorum
insallah hepiniz iyisinizdir,,kendinize iy bakin sevgilerleeeee

Hepinizin dualarına amin cok teşekkür ederiz teyzeleri. Evet benim babası kilikli sabirsiz oğlumda geliyor. Gelsin 1 gün bile zor geçiyor artık. O kadar heycanliyim ki sadece ve sadece onu gorecegim o ilk ani düşünüyorum. Karnımdaki askımın minik ellerini tutacağım o an bayilabilirim heralde. Allahım isteyen kıymetini bilecek herkese bu duyguyu yaşatsın.

günaydın kızlar.. bebeğimin hareketlerinde sanki azalma var. acaba bana mı öyle geliyor. gece boyu hareketlerini dinledim. hissediyorum oh diyorum. uyanınca acaba rüyada mı hissettim diyorum. sresli bir gece geçirdim yani.

bugün kontrolum var. nst ye gireceğim. nedense içimde garip bir his var, acaba bugün doğuracak mıyım?
bebek şekerlerine de eylül yazdırmıştım, değiştirsem mi ki ağustos diye :)

merhaba sevsevil hayrılı bir günde doğacak bebeğin ve çok yoğun ve çok güzel duygular yasıyacagın anı düşün sadece..cünkü sezaryende zaten acı yok o açıdan son günlerini sakın tedirgin geçirme..son hamile oldugun gün bgun keyfini çkar...ve sezaryen sonrasında da mutlaka sütün gelecektir hiç biseyi kafana takma stresin çocuğa geçmesin..sen hamilelik tacını takıp fotoğraflara bebişinle nasıl pozlar vereceğini düşün :))
herkesin senın yanında oldugunu sakın unutmaa hepimiz giden herkese dualar ettik çok şükür sorun yaşayan olmadı..sen de yarın çok güzel ve tarifsiz duygular yasıyacaksın ellerini tutup bebeğini koklıyacagın zamanları hayal et sadece...cok cok optumm dualarımız -bak bi de hamile duaları bunlar - sana mutlaka yardımcı olacaktır..allaha emanet olun ıkınızde..

Yalnız o kadar plansiz oldu ki su anda tüm ailem evimi tasiyorlar. Bebek olunca yeni eve çıkalım dedik bebek odamızı ellerimle hazirliycaktim ama hiç bisey yapamadım gelip kurmuşlar, esim dizayn etmiş fotolarını gösterdi bana, yatak odamı hazirlicaktim yeni evimde karsilicaktim gelenleri ama uğraşmak kısmet olmadı. Ben hast yatıyorum onlar eşya taşıyor sırf yeni evime gelme hayalim gercek olsun diye valla Allah hepsinden razı olsun, anne kadar büyük dost yokmuş dünyada hem kayınvalidem hem annem herseyi ayarlıyor.
Size bisey sorucam genel anesteziden sonra insanın psikolojisi nasıl oluyor, ne zaman tam olarak kendine geliyor?

günaydın kızlar.. bebeğimin hareketlerinde sanki azalma var. acaba bana mı öyle geliyor. gece boyu hareketlerini dinledim. hissediyorum oh diyorum. uyanınca acaba rüyada mı hissettim diyorum. sresli bir gece geçirdim yani.

bugün kontrolum var. nst ye gireceğim. nedense içimde garip bir his var, acaba bugün doğuracak mıyım?
bebek şekerlerine de eylül yazdırmıştım, değiştirsem mi ki ağustos diye :)[/QUOTE

günaydınnn
e bebişler büyüdü artık öle cok fazla hareket etmezler zaten ama sağlam tekme atar bir tane atınca da :)) günde 10 kere hareket etmesi yeterliymiş gün daha uzun belki senınkı bu saatlerde uyuyordur..genelde bebkler çok uyurlar hem doğduklarında hem de anne karnında..
şekerlere gelince yedek olması acsından ağustos da yazdırabilirsin..zımbanızı yanınızda götürün -kağıda yazdırıyorsanız- hastanede eşin ağustosta olursa eskisini çıkarıp ağustosları zımbalar :)) işi ne :)))
bugunkü kontrolunde de inş. bebişinin sağlıklı oldugu haberlerini alırsın kı alıcaksın bence..benımkı de bir gün nerdeyse hiç kıpırdamamıştı ama aklıma kötü bişey getirmedim daha doğrusu kötü bişeyi çağırmadımm sonra sıpam aksama bir hareket bir harekett :)) uyumuş demek gündüz dedim...sen de öle düşün ama doktoruna da gitceksin nasılsa orda da sebebini öğrenırsın..
öptüm çok

kızlar günaydın sağlık ocağından geliyorum idrar yollarımda enfeksiyon çıktı Allahım son 2 günüm kötü geçti bugün tekrar doktora gidicem bakalım ne diycek antibiyotik verdiler bide tetanoz oldum zamanın geçirmiştim ama yinede yaptılar bebeğe zararı olmaz inş bugün dua edin bana kızlar akşama görüşürüz

bebek şekerlerine de eylül yazdırmıştım, değiştirsem mi ki ağustos diye :)
canım benım hıc kafana takma gercekten bazen cok az oynuyo bız hıssetmıyoruz bazı zamanda cok nasıl olsa bugun gıdeceksın merak etme hıcbırseyı yoktur bebısın haberlerını beklıyorum cok optum
bu arada nerden aldın sekerlerını oyle bı baktım etrafa ama ıstedıgım gıbı bulamadım
Yalnız o kadar plansiz oldu ki su anda tüm ailem evimi tasiyorlar. Bebek olunca yeni eve çıkalım dedik bebek odamızı ellerimle hazirliycaktim ama hiç bisey yapamadım gelip kurmuşlar, esim dizayn etmiş fotolarını gösterdi bana, yatak odamı hazirlicaktim yeni evimde karsilicaktim gelenleri ama uğraşmak kısmet olmadı. Ben hast yatıyorum onlar eşya taşıyor sırf yeni evime gelme hayalim gercek olsun diye valla Allah hepsinden razı olsun, anne kadar büyük dost yokmuş dünyada hem kayınvalidem hem annem herseyi ayarlıyor.
Size bisey sorucam genel anesteziden sonra insanın psikolojisi nasıl oluyor, ne zaman tam olarak kendine geliyor?
canım sağlıcaklı al kucağına bebişini valla benim ilk dogumum genel anesteziydi hemen ayıldım hemen bebişimi emzirmeye basladım o yuzden hıc kafana takma canım zaten ayılırken sadece bebısını dusunuyosun hemende ayağa kalktım Allah 'a şükürler olsun hiçbir sorun yaşamadım 2. gun eve cıkdıgımda tum ıslerımı kendım yapıyodum bırtek oturup kalkarken bıde yatıp kalkerken agrıyodu o da gecmıstı zamanla.Herşey çok güzel olack inşallah

merhaba sevsevil hayrılı bir günde doğacak bebeğin ve çok yoğun ve çok güzel duygular yasıyacagın anı düşün sadece..cünkü sezaryende zaten acı yok o açıdan son günlerini sakın tedirgin geçirme..son hamile oldugun gün bgun keyfini çkar...ve sezaryen sonrasında da mutlaka sütün gelecektir hiç biseyi kafana takma stresin çocuğa geçmesin..sen hamilelik tacını takıp fotoğraflara bebişinle nasıl pozlar vereceğini düşün :))
herkesin senın yanında oldugunu sakın unutmaa hepimiz giden herkese dualar ettik çok şükür sorun yaşayan olmadı..sen de yarın çok güzel ve tarifsiz duygular yasıyacaksın ellerini tutup bebeğini koklıyacagın zamanları hayal et sadece...cok cok optumm dualarımız -bak bi de hamile duaları bunlar - sana mutlaka yardımcı olacaktır..allaha emanet olun ıkınızde..

Canım biliyorum sizin dualarınızın nasıl candan olduğunu çünkü bende çok dua ettim özellikle olmayanlara ve sırayla etmeye de devam edicez. Ya okadar tuhaf oluyor ki insan ne foto dusunebilyorsun ne bisey sadece dogum oluyor aklında ve onu görmek. Yine de söylediğin iyi oldu esimi ariyim gelirken güzel pantolon gömlek getirsin kendine , bebisiyle fotosu güzel olsun şimdi o taşınmanın telasiyla sortla falan gelir, oğlu da onla dalga gecer sonra :)

sevsevil yanlış anlamadıysam bu gün doğummu yapıyorsun?? yaa Allah yardımcın olsun kolaylık versin... ayy ben heyecanlandım valla... evini falan takma bak ne güzel annen k.validen yapıyomuş.. bence sen çıktığında herşeyi hazırlamış olurlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı da bizlerin başına hayırlısyla inşallah

kızlar günaydın sağlık ocağından geliyorum idrar yollarımda enfeksiyon çıktı Allahım son 2 günüm kötü geçti bugün tekrar doktora gidicem bakalım ne diycek antibiyotik verdiler bide tetanoz oldum zamanın geçirmiştim ama yinede yaptılar bebeğe zararı olmaz inş bugün dua edin bana kızlar akşama görüşürüz
Canım gecmis olsun enfeksiyona dikkat et ve çamaşırında islaklik olursa hemen doktoruna git. Benimde enfeksiyondan bebeğin sıvısı gelmiş ben ağır grip geçirmiştim klimadan. Ama enfeksiyonun nerden olduğu önemli değil dikkatli olmak gerekiyor.

sevsevil canım hayırlı olsun, çok kolay olur inş dogumun da agrısız sızısız rahatca geçirirsin.. 6. bebiş senden, nereye kadar sayabilicem bilmiorum :)

gullesu , ben internetten aldım bebek şekerlerini. 70 tanesi 115 tl tuttu. el örgüsü yelek ve patiklerin içinde tüle sarılı. örgüden azcık anlasam kendim yapardım ama hiç beceremem. belki sen marifetlisindir, kendin de yapabilirsin.

sevsevil; Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
anne kadar büyük dost yok dedin de benim annemde de kalça çıkığı var. tek bacağıyla gelip ev işlerimi hallediyo. üstelik kendi evinde de dedem var. işi çok zor. sıcaklarda canı çıkıyor ama evlat için katlanılıyor diyor. demek ki biz de çocuklarımız için (daha karnımızdayken canımızın bir parçası oldular) elimizden geleni yapacağız.
bu arada benim torun da torun diye inleyen kayınvalideciğimden hala ses yok. herhalde bütün işler biter, ben doğururum. sonra gelirr !!

sevsevil yanlış anlamadıysam bu gün doğummu yapıyorsun?? yaa Allah yardımcın olsun kolaylık versin... ayy ben heyecanlandım valla... evini falan takma bak ne güzel annen k.validen yapıyomuş.. bence sen çıktığında herşeyi hazırlamış olurlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı da bizlerin başına hayırlısyla inşallah

Bugün değil canım yarın Yapicam kismetse. Son ay bebisler sürpriz yapıyor. hepimizinki sağlıklı gelsin insallah.

selam kızalr..sevsevil canım doğuma giricekmişsin hayırlısı olsun dualarım sen,nle hayırdır bir sorunmu oldu canım geçmişe bakmadımda..

gunaydın kızlar
sevsevılcım ne kadar heyecanlı oldugunu tahmın edebılıyorum ıns yarın guzel haberlerını alırız canım benım
evı kafana takma amaaan uzat ayaklarını bebısınle hayal kur oh bak keyfıne :D

saka maka 37 olmuusz bızde
artık temızlıkcı cagırayımda son rotusları yapalım dımı kızlar bızde :))
ıns hazırlıksız yakalanmam, sıcaklar hafta sonu bıtıyomus ıns haftasonumu cagırsam yazık ramazan gunude kıyamıyorum kadıncagıza

Back
X