hayır 4 cm açılma yok henüz.rahimde açılma başlamış dedi sadece cm söylemedi.maraştayım canım ben.epidurali gereksiz buluyo yani.4 cm oluncaya kadarki sancıyı çektikten sonra geriye pek bişey kalmıyo boşuna epidural yaptırma diyo.
hayır 4 cm açılma yok henüz.rahimde açılma başlamış dedi sadece cm söylemedi.maraştayım canım ben.epidurali gereksiz buluyo yani.4 cm oluncaya kadarki sancıyı çektikten sonra geriye pek bişey kalmıyo boşuna epidural yaptırma diyo.
bu gun benden ikid amla kahverengi leke geldi doktor bunalr normal endise etme dedi ama cok azdi zaten bakalim son 26 gun :)
Nası yani saadetbu gun benden ikid amla kahverengi leke geldi doktor bunalr normal endise etme dedi ama cok azdi zaten bakalim son 26 gun :)
maşallah kuzumuza..merhaba kizlar bu gun doktora gittim idrarrimda biraz seker cikti kan verdim ama her sey normal sabah nutellayi fazla baartmisim hemsire bir daha gelirken idrarini ac karnina ver dedi :) bebegimi gordum her sey yolunda kilosunu sordum doktora 2.500-3 kg arasi dedi yani dedim dediki hic bir zaman ultrason tam kiloyu vermez 2800desem bebek dogsa 2600olsa bak doktor yanlis yapti dersin bunalr tahmini ortalam kilodur 2.500-3 kg arasi su anda dedi bebek gayet rahat hic bir sorunu yok su an ultrason resmine bakiyorum yuzune kocaman olmus masallah babaya benziyo sanki esim diyoki anlasilmazki burda dogsun kime benzedigini analriz diyo :) sizler neler yaptiniz kizlar naislsiniz ?
nişanmı geldi acaba sen yınede 48 saat dıkkatlı ol çunku anlattığın nişan belirtisiohaoldumsmilebu gun benden ikid amla kahverengi leke geldi doktor bunalr normal endise etme dedi ama cok azdi zaten bakalim son 26 gun :)
Sende dıkkat et wcde zorlandın fılanmı bırden bıre mi geldii aman ağustos anneleri olduk çıktıksaadet dün bendende kahve lpembe arası leke gibi geldi.Çok ümitlendim doğum başladı mı diye ama bişey yok:çok üzgünüm:demek normalmiş.
maşallah kuzumuza..Az kaldı ben senden her an atak beklıyorum
nişanmı geldi acaba sen yınede 48 saat dıkkatlı ol çunku anlattığın nişan belirtisiohaoldumsmile
Sende dıkkat et wcde zorlandın fılanmı bırden bıre mi geldii aman ağustos anneleri olduk çıktık
maşallah kuzumuza..Az kaldı ben senden her an atak beklıyorum
nişanmı geldi acaba sen yınede 48 saat dıkkatlı ol çunku anlattığın nişan belirtisiohaoldumsmile
Sende dıkkat et wcde zorlandın fılanmı bırden bıre mi geldii aman ağustos anneleri olduk çıktık
Canım hoşgeldın aramıza ..Eylul annesıyım deme kaydirigubbakcemile3çunku acelecı eylul bebeklerı erken gelırler mazallah kaydirigubbakcemile3sende tecrubelı bır annesın senınde tecrubelerınden yararlanırız..slm eylül anneleri aranıza yeni katıldım adım ayşenur bende oğluşumu inşallah 22 eylül dekucagıma alıcam bu 2. oğluşum abimizde daha küçük 19 ay olacak aralarıııı
SELAM KIZLAAARRR
biz geldiiik :)
çok şükür haberlerimiz süper...
bebişim 3.100 gr olmuş.
3 haftamız ya var ya yok.
yani enn fazla 20 gün var dedi. daha erken de olabilirmiş.
suyumuz,kordonumuz ölçülerimiz çok iyi çok şükür. ama boyunu sormayı unuttum
usg kagıdı da almadım ki bakim boyuna.
boool bol yürücekmişim.
şu an doğum normal görünüyormuş ve normal olması senin elinde dedi doktorum.
nekadar yürürsen okadar aşağı iner,doğumun çok kolay olur dedi.
tekrar 15 gün sonra gidicem. tabi o zamana kadar aceleci davranmazsa kuzu :)
4 kiloya yakın doğarmış. sancılar da normalmiş. normal doğum için vücut hazırlanıyor yani.
sancıların olması iyi dedi.normal doğum işareti yanü...
bizden haberler bunlaaaarrr :)
oh çok şükür içim rahatladı..
ceylan insallah ya ilk ona girsem yeter ama bu gunelrde liste hizli ilerliyo ilk 15 girsem bari dimi :)
saol canım benım buraya yenı tasındım kımseyı tanımıyorum bı tek esımın aılesı burda onlarında hepsı oruclu kendı ıslerını zor yapıyorlar esımde yazık aksam gelıyo taa ıkızdereden bası fılan cok agrıyo zaten onada kıyamıyorum sımdı duysa zaten benı oldurur herhalde caktırmıycamal canım yaa guvendıgın bırı olduktan sonra neden almayasın benımkı huy ıste buarada sen kacta ggıdeceksın dra
bugün bende kendimi çok garip hissediyorum
aman daha gelmesin erken 12 gün daha dayansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?