ALLAH SENİ EMİ. PERDEYİ NASIL ASTIN UZANMA ÖYLE HERYEREolumunekankayizsmileolumuneka
ne yapayım canım yaaa ama tertemız oldu valla zaten sımdı hıcbırsey yapmıyorum sadece dınlenıyorum:icecream:
aman bozom az daha sabret hadi aceleci olmasin bebis anlamiyorum rahat yerden niye cikmak icin ugrasiyorlar bu kadar simdiki aklim olsa anamin karninda 20 sene cikmazdim valla :)
tubliosh maşallah bebeişe ayy benim ki ne zaman 3 kilo olucak ya minicik doğucak
Normal olursa çok guzel olur valla normal yapacaklara imrenıyorum Guzel haberlerle vaktınde gelsın inşallah...opuyorumnanaktan
ceylan insallah ya ilk ona girsem yeter ama bu gunelrde liste hizli ilerliyo ilk 15 girsem bari dimi :)
rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah...
normal doğumun artısının daha çok oldugunu düşünüyorum. ki zaten dr um da zorunlu olmadıkça sezeryana almıcam seni diyor. e haliyle normal olması için ugraşıcam bende. hem daha çabuk toparlanırım... sayılı gün çabuk geçermiş. düşündükçe okadar az bir zaman gibi geliyor ki bana... 20 gün. yarın kalıcak 19.
bu arada babamız şimdi antebe gitti.
acil bir işi çıktı. yarın akşam geri yola çıkıcak. ertesi sabah burada inşallah...
sıkı sıkı tembihledi kaydirigubbakcemile3
ben gelmeden Kenan'ım gelmesin. sizi hastaneye ben götürücem. elinden ben tutucam dedi opuyorumnanaktan
zaten kocişim olmazsa ben doğuma nasıl giderim :sinifsinif:
hooooppp orda dur bakim sempatiksalakcinni
15 e bende giricem... kontenjanı doldurmayalım bayanlaarrr... yawaş yawaş ilerleyelim...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah...
normal doğumun artısının daha çok oldugunu düşünüyorum. ki zaten dr um da zorunlu olmadıkça sezeryana almıcam seni diyor. e haliyle normal olması için ugraşıcam bende. hem daha çabuk toparlanırım... sayılı gün çabuk geçermiş. düşündükçe okadar az bir zaman gibi geliyor ki bana... 20 gün. yarın kalıcak 19.
bu arada babamız şimdi antebe gitti.
acil bir işi çıktı. yarın akşam geri yola çıkıcak. ertesi sabah burada inşallah...
sıkı sıkı tembihledi kaydirigubbakcemile3
ben gelmeden Kenan'ım gelmesin. sizi hastaneye ben götürücem. elinden ben tutucam dedi opuyorumnanaktan
zaten kocişim olmazsa ben doğuma nasıl giderim :sinifsinif:
hooooppp orda dur bakim sempatiksalakcinni
15 e bende giricem... kontenjanı doldurmayalım bayanlaarrr... yawaş yawaş ilerleyelim...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
sen duramazdın 20 yıl kaydirigubbakcemile3 sıkılırdın
ilk 10da benımde gözum var yer açın
tubliosh maşallah bebeişe ayy benim ki ne zaman 3 kilo olucak ya minicik doğucak
bozo daha 12 gunun var bu donemde bebekler hizlica gelisiyo kilo aliyo :)
benim 26 gun yaziyo bak iyi bak ilk ondan benim umudum kalmadi sen bosa hic umutlanma ceylanim benim
senin benden bile az klamis masallah hadi senden sonra ben giricem listeye seni bekliyorum benim doktorumda normal diyor sorun olursa mecbur sezeryan hepimiz icin insallah hayirlsi canimda cok kiymetlidir ama yapicak bir sey yok cikicakalr mecbur :)
ilk 10da benımde gözum var yer açın
benim 26 gun yaziyo bak iyi bak ilk ondan benim umudum kalmadi sen bosa hic umutlanma ceylanim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?