öyle tublioshh 2 haftada 400 küsür gram almış yemeye çalışıyorum
süt içemiyorum kalsiyumu sadece peynirden alıyorum
dişimi sıkıp süt içicem 1 hafta ne kadar midem bulansada
öyle tublioshh 2 haftada 400 küsür gram almış yemeye çalışıyorum
süt içemiyorum kalsiyumu sadece peynirden alıyorum
dişimi sıkıp süt içicem 1 hafta ne kadar midem bulansada
züleyhanın bebişi nerede bende bakim saadet
züleyhanın bebişi nerede bende bakim saadet
saolasın canım benim...
canım bu dönemler çok çabuk gelişiyor bebekler.
bak 14 günde 450-500 gr almış tosunum...
seninki de zaten 3 e yakın diye hatırlıyorum. ki zaten son dönemler oldugu için çok çabuk kilo alıcaktır meleğin,
sağlıklı olsunlar da kilo bence hiç önemli değil...
şimdi diyorum 4 kilo olursa ben nasıl normal doğurcam kiii delikafadulden
sanıyorum ben adetim biter bitmez hamile kalmışım. yumurtlama dönemimde değil...
şu an 31 gün kalmış olması gerekirken 20 günüm var.
ve haftam da usg de yüksek çıkıyor.
tickere göre bakmamak lazım bence.
çok haklısın kaydirigubbakcemile5
Ben zaten bu gidişle wcde doğum başlayacakKabızlıktan ötürü dün gece belıme sancı gırdı indi aşağa ahanda gelıyor dedım neyse gelmedi ilaç kullanınca çok rahatım ama bunyeme ilaçta artık almak istemıyorum:sinifsinif:
Canım sen gıdanı al alacağını o alır uzulme yeterlı kılosunda doğacaktır
tubilosh 4 kg uzeri sezeryan diyorlar burda ama benim kaynimin karisi ilk bebekte normal dogum yapmis bebekte dev 6.5 kg imis esim doktor hatasi sezeryan olmasi lazimdi kadini dogurtturdualr normal diyo halen aklim almiyo cocuk 12 yasinda bakiyorum esimden 2 kat buyuk gecen masallah dedim kadinin 6 cocugu var yanliz sonuncusu normal kgda dogmus hepsi buyukmus hepsinide normald gurmus masallah naisl cikarttiysa :)
bozo kilosuna takma zayfta dgeil seninki bizimkilerin gunu var daha bu zamanda cokl hizli gelisiyorlar organalr tamamlandigi icin saglikli olsunalr da zayif olsunalr onemlid egil :)
bozom çok iyi beslenıyorsun maşallah az da olsa ye
oyyy maşallah...
6,5 kg ha :1ninca:
yani benimki 3.500 felan olsa şöle 2 haftada felan. o son 1 haftayı da beklemeyiversin kaydirigubbakcemile3
gerçi benim performansıma baglı. sürekli yürürsem o zaman 1 haftada bile inebülüü :jeyyar:
öyle
ben zaten takmıyorudm bu kadar akşam anlattım ya canımı sıktılar sinir ettiler beni
öyle
ben zaten takmıyorudm bu kadar akşam anlattım ya canımı sıktılar sinir ettiler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?