2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Liste yanlış oldu Sevsevil 20si olacakmış :kedi:

gunaydin kizlarrr biz geldik soyle bir bakalim dedimm

kizilcikk nasilsin canimmmm uzun zaman oldu gormeyelii

Günaydın kızlaaarrr.
Dün gece benim kız hiç durmadı okadar çok hareket ettiki,onun hareketlerinden uyuyamadım bide sıcak olunca haliyle berbat bi gece geçirdim.kafamçokkarıştı
Birde çok aşadan vuruyor canım çok yanıyor umarım erkenden gelmeye kalkmazeyvahedigeldismile

kizilcikk canim gecmis olsun korkma cok normalllll bebek nefes alip verme yapiyor asa inmeye hazirlaniyor cok normalll iyi sin ins gelsene msn varsa egerr ordayizz

günaydın kızlar bugun nasılsınız ben sabaha kadar kasık ağrısıyla uğraştım bi türlü geçmedi bi kasığım bir belim:gitme: zaten moralim bozuk malum şu karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştıya belki stressten oldu dr izne çıkıyo bugun inş o yokken bişey olmaz :Saruboceq:bakalım bugun pekmeze başladım her sabak pekmez yicem inş kilo alır artık ya

Günaydın....
Bugün bir başka mutluyum.... Çünkü işyerinde son günüm.... Doğum iznim başlıyooooorrrr....

Offf herkes temizlik yaptığından bahsetmiş... Amma marifetlisiniz yaa... HAmilelik beni tembel yaptı 15 günde bir eşim süpürürse ben de arkasından viledayla siliyorum.....

Camlar deseniz 2 ay önce annem gelmişti o zaman silindi....
Hala temizlik için bir kadın bulamadım....
Biri var temizliğini pek beğenmiyorum, hem de 100 tl istiyor, mecbur onu alıcam.....

Offf offf... ne zor işler bunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…