günaydın kızlar bugun nasılsınız ben sabaha kadar kasık ağrısıyla uğraştım bi türlü geçmedi bi kasığım bir belim:gitme: zaten moralim bozuk malum şu karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştıya belki stressten oldu dr izne çıkıyo bugun inş o yokken bişey olmaz :Saruboceq:bakalım bugun pekmeze başladım her sabak pekmez yicem inş kilo alır artık ya
Günaydın....
Bugün bir başka mutluyum.... Çünkü işyerinde son günüm.... Doğum iznim başlıyooooorrrr....
Offf herkes temizlik yaptığından bahsetmiş... Amma marifetlisiniz yaa... HAmilelik beni tembel yaptı 15 günde bir eşim süpürürse ben de arkasından viledayla siliyorum.....
Camlar deseniz 2 ay önce annem gelmişti o zaman silindi....
Hala temizlik için bir kadın bulamadım....
Biri var temizliğini pek beğenmiyorum, hem de 100 tl istiyor, mecbur onu alıcam.....
Offf offf... ne zor işler bunlar....
hayırlısı olsun canım Allah'ım sağlılı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın"Eylül Annesi" olarak başladığım bu macerayı hayırlısıyla 24 Ağustos 2010 Salı günü 11:00'da başlayan sezaryen ameliyatıyla, bir "Ağustos Annesi" olarak tamamlayacağım. Darısı sizlere canlarım.
Neden sezaryen diye merak edenler için; plasentanın bir kısmı rahim çıkışını kapattığı için normal doğum çok riskliydi. doktorum kararı bana bıraktı ve bebeğimi riske atmamak için sezaryen tercih ettim.
Salı'dan sonra bebeğimle ilgili tebrikleri Acıbadem Bursa hastanesi'nin bebek tebriği bölümünden gönderebilirsiniz.
melekcım hayırlısı artık az kaldıDoktora gittik geldik, ikinci yanlış alarm!!!! NST'de sancım falan çıkmadı, su gelmesini takip edicekler. hergün akşam gidicez. Cumartesi de rutin muayeneme gidicem. Önümüzdeki hafta içi bigün doğması kuvvetle muhtemel sanırım. Bizde haberler böyle...
ayy hemen sutu gelır ınsallah benımde ilk kızımda 3. gun gelmıstı kızımın sesı kesılmıstı aglamaktan cok zordur o durum cok zor ozgecım bı daha konusursan ılık suya gırsın rezene fılan ıcsınButterfly'mden haber var..
Dün biraz kötü geçmiş sancılarla ve ada'mız çok ağlamış bugün sersem gibiymiş Sütü henüz gelmemiş gögüsleri sızlamaya başlamış Kızlar dua edelimde sütü bir an önce gelsin
canım ben buzdolabında saklıycamkızlar ya bu bebek şekerlerini nasıl muhafaza edicem bu sıcakta?ben hazırladım ama erirler mi acaba, bilgisi olna var mı bu konuda
günaydın kızlar bugun nasılsınız ben sabaha kadar kasık ağrısıyla uğraştım bi türlü geçmedi bi kasığım bir belim:gitme: zaten moralim bozuk malum şu karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştıya belki stressten oldu dr izne çıkıyo bugun inş o yokken bişey olmaz :Saruboceq:bakalım bugun pekmeze başladım her sabak pekmez yicem inş kilo alır artık ya
yaa kızlar bı yardımcı olmadınız suraya foto nasıl eklıycem dıye sormustum bılen yok mu
yaa kızlar bı yardımcı olmadınız suraya foto nasıl eklıycem dıye sormustum bılen yok mu
Günaydın....
Bugün bir başka mutluyum.... Çünkü işyerinde son günüm.... Doğum iznim başlıyooooorrrr....
Offf herkes temizlik yaptığından bahsetmiş... Amma marifetlisiniz yaa... HAmilelik beni tembel yaptı 15 günde bir eşim süpürürse ben de arkasından viledayla siliyorum.....
Camlar deseniz 2 ay önce annem gelmişti o zaman silindi....
Hala temizlik için bir kadın bulamadım....
Biri var temizliğini pek beğenmiyorum, hem de 100 tl istiyor, mecbur onu alıcam.....
Offf offf... ne zor işler bunlar....
NE GUZELL SONUNDA KURTULUYORSUN AMA BIRAZ ERKEN CIKTIN GALIBA...
bende pazartesı veya salı kesınlıkle çıkıyorum eğer doğurmazsam...:)))
pazartesi raporumu actıracağım ama işe gıdıp gelmem lazım bıraz daha...
NE GUZELL SONUNDA KURTULUYORSUN AMA BIRAZ ERKEN CIKTIN GALIBA...
bende pazartesı veya salı kesınlıkle çıkıyorum eğer doğurmazsam...:)))
pazartesi raporumu actıracağım ama işe gıdıp gelmem lazım bıraz daha...
Kızlar beşiğimiz nasıl....
Çıplak halde eminönünden sepet olarak aldık.... 80tlye tekerlekli ayağıyla birlikte... Üzerini kapitone kumaş, elyaf saten ve şifon ile annem kaplayıp süsledi....
Benim çok hoşuma gitti şahsen, bu kadar güzel olabileceğini tahin etmemiştim....
TAmamen saten şifon yapacaktı ama erkek çocuğu çok şatafatlı olmasın dedik.. Araya lacivertli beyazlı bir kumaş daha kattık....
Sizin göremediğiniz baş kısmında ise minik minik nazar boncukları var.... Keşke o açdan da çekseydim, onu da eklerdim... Unutmazsam akşama çeker eklerim...
Çıplak halde eminönünden sepet olarak aldık.... 80tlye tekerlekli ayağıyla birlikte... Üzerini kapitone kumaş, elyaf saten ve şifon ile annem kaplayıp süsledi....
Benim çok hoşuma gitti şahsen, bu kadar güzel olabileceğini tahin etmemiştim....
TAmamen saten şifon yapacaktı ama erkek çocuğu çok şatafatlı olmasın dedik.. Araya lacivertli beyazlı bir kumaş daha kattık....
Sizin göremediğiniz baş kısmında ise minik minik nazar boncukları var.... Keşke o açdan da çekseydim, onu da eklerdim... Unutmazsam akşama çeker eklerim...
Kızlar size bir şey soracağım bu konu daha öncede konuşulmuş olabilir ama ben kaçırdım galiba.
Aranızda oruç tutan var mı??
Ben tutmuyorum ve aşırı vijdan azabı çekiyorum ama buna rağmen cesaretimde yok.
Dr de bu konuda bi yorum yapmadı bilmiyorum belkide unuttu söylemeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?