Günaydın kızlar. Doğumlar başladı ne güzel, bende 26 Ağustosta kavuşacağım oğluma.
Hayırlı olsun canım.Normal mi sezeryan mı olacak??
Geçen gün biri -o hastanede neredeyse hiç normal doğum olmuyormuş hep sezeryan yapıyorlarmış-dedi.Canım sıkıldı açıkcası normal doğum şansım varsa bunu kullanmak isterim.
Bilmiyorum pazartesi günü konturolüm var bakalım ne diyecek dr.
csnım doktorum daha fazla çalışmama izin vermedi.. 35. haftaya kadar çalışabilir raporunu bile yalvar yakar aldım... 37. ye kadar asla uzatmam dedi... Benim rahmin iç kısmında açılma vardı, o yüzden zaten dinlenmem gerekiyordu... İşim çok yoğun olmasına rağmen oturarak yapılan bi iş... YAni açılmayı tetikleyici koşturmacalı bişey değil, o yğüzden çalışabilirim dedim.. 35.e ikna oldu ama 37ye uzatmadı....
Ama sorun değil... 3 ay ekstradan ücretsiz izin hakkım var, ayrıca da içerde birikmiş yılık iznim... Oğlum 6 aylık olana kadar çalışmıycam anlayacaın.. O yüzden 2 hafta erken çıkmak da işime geldi doğrusu.. Doğum öncesi dinlenmiş olurum bu sayede....
bende 32. de çalışabilir raporu aldım, ama 34e kadar dayanabildim, sonra tekrar çalışamayacağıma dair rapor aldım.ama biraz sıkıntı oldu, olmaz öyle ilk önce 37ye kadar çalışabilir almışsın dendi, sende böyle bi sıkıntı oldumu
bende 32. de çalışabilir raporu aldım, ama 34e kadar dayanabildim, sonra tekrar çalışamayacağıma dair rapor aldım.ama biraz sıkıntı oldu, olmaz öyle ilk önce 37ye kadar çalışabilir almışsın dendi, sende böyle bi sıkıntı oldumu
günaydınnn
sepet çok güzel olmuş..hazır gibi olmuş ben çok begendim..oğluşun güle güle kullansın..ben daha almadım annem alıcaktı onu bekliyorum..4 aydan sonra başka odaya mı ayıracaksınız
Canım benim ilk oğlum sezaryen olduğu için buda mecburen öyle olacak. Sen Nil Hanımamı gidiyorsun?
aa sorunmu oldu ??? bende 32 de çalışabilirr almıştımm ama şimdi dayamıyorumm..pitesi başlayayım izne diyorum..sorunmu çıkıyoo ?? gerçi benim dr özeline gidiyorumm kendisi ayrıca devlette çalışıyoo ?? dr larmı sorun çıkarttıı ?
Ben oruç tutmuyorum, tutmayı da asla aklımdan bile geçirmedim.. Eğer oruç tutsayım vicdan azabı duyardım..
Şu an, hele ki bu sıcaklarda bzim sık sık su içmemiz, az az sık sık yemek ymemiz gerekiyor... Eee bi sürü ilaç da cabası...
Sabah kahvaltıdan önce demir, kahvaltıdan sonra elevit....
Öğlen yemekten sonra balık yağı....
Akşam üstü magnezyum
Akşam yemekten önce demir yemekten sonra kalsiyum...
Ee bu kadar ilaç günde alınması gereken 3-4 litre su en az 6 öğün yiyecek oruçla nasıl olacak....
Bebeğime de kendime de bu kötülüğü yapamazdım... Dİnimiz kolaylık dini.. Zaten gebeler ve emziren anneler mazeretli sayılıyor....
Çok doğru söylüyorsun canım,sana katılıyorum.
Ama oruç tutmadığımı öğrenen kişiler (özellikle yaşlılar) canımı çok sıkıyor.
30 sene öncede ramazan ayı yaza denk gelmiş,pekte güzel tutmuşlar vs.
Ben bu durumumu kullanıyormuşum istesem tutabilirmişim falan filan.
Bende senin yaptığın açıklamaya benzer şeyler söylüyorum ama ne kdar ikna edebilirsinki.
Bende senin yaptığın açıklamaya benzer şeyler söylüyorum ama ne kdar ikna edebilirsinki.
günaydın kızlar nasılsınız günaydın mentoscum bugün nasılsın moralin nasıl
boşver ağzı olan konuşsun önemli olan bebeğinin sağlığı sen ona odaklan Allahla kulun arasına kimse giremez Allah bile mazeretli saymış onlar kim oluyoda Allahın işine karışıyolar dimi ama:umursamaz:
tşk canım sabaha kadar kasıklarım ağrıdı sanırım stressten oldun sabaha kadar hiç geçmedi şimdi daha iyiyim ama tabi aklım hala karın çevresinde inş.bişey olmaz sen ve bebişin nasılsınız
Valla hayatım... İbadetlerimi ne ayşşe teyze ne fatma teyze ne kaynana ne kaynata ne komşunun kızı ne de başkabiri için değil Allah rızası için yapıyorum....
O yüzden ibadetimi yapıp yapmama ma da Allah'tan başka bir Allahın kulu karışamaz....
Ona bakarsan Allah bana kul hakkıylagelmeyin demiş.. YAni namaz kılmadan oruç tutmadan gelmeyin dememiş, onların bir şekilde affı var ama kul hakkının affı yok....
YAni kendi canım kanım olan bebeğimin kul hakkına girmem giremem....
bizde iyi sayılırız canım bugün biraz mide bulantım var senin su durumun nasıl suyunda azalma filan yok değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?