Evet canım haklısın.Bende zaten ne onlar tut dediği için oruç tutyorum n de boz dediği için oruç bozuyorum.Ben bu konuda sadece Allah hesap veririm.Ama çok konuşuyorlar ve canım çok sıkılıyor.Biraz fazla duygusal ve takıntılı olduğum için söylenilen bi kötü söz günlerce aklımdan çıkmıyor.Hdi be sizene diyemiyorum.
Elimden geldiğince kibar olmaya çalışıyorum ama onlar öyle değiller maalesef.
ya aslında pek bişey söylemedi yani umursamadı ondanda biraz stres oldum canım su var dedi daha sonra 3 lt su iç mutlaka dedi bişey varda söylemiyo mu anlamadım şimdi bir yazı okudum ac gelişme geriliği için çok önemliymiş bencede 3hafta çok büyük bir fark yaa acaba başka bi dr daha mı gitsem ne dersin yoksa kuruntumu yapıyorum ama 3 hafta çok ya bu arada tatlım sanada geçmiş olsun şu bulantı sson aylarda hiç çekilmiyo ara ara bended oluyo fena bişey
ya aslında pek bişey söylemedi yani umursamadı ondanda biraz stres oldum canım su var dedi daha sonra 3 lt su iç mutlaka dedi bişey varda söylemiyo mu anlamadım şimdi bir yazı okudum ac gelişme geriliği için çok önemliymiş bencede 3hafta çok büyük bir fark yaa acaba başka bi dr daha mı gitsem ne dersin yoksa kuruntumu yapıyorum ama 3 hafta çok ya bu arada tatlım sanada geçmiş olsun şu bulantı sson aylarda hiç çekilmiyo ara ara bended oluyo fena bişey
ikna etmeye çalışıp da kendi yorma bacım
için rahat ve huzurlu olarak orucunu tutmamaya devam et.
akıl var mantık var. bebeğini akşam 8 e kadar aç bırakabilir misin?
ilaç hiç içmiyor olsan bile bu kadar son aya gelmemiş olsan bile hamile hamile oruç tutup hem kendine hem de bebeğe eziyet etmenin bir alemi yok.
sen bence canını sıkanları duymazdan gel.
30 sene önce onlar cahilmiş, ne 30 sene önce durumdayız ne de sen onlar kadar cahilsin.
bırak 30 seneyi 5 sene önceki hamilelerden bile ne kadar farklıyız artık.
Son durum
1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
4- Butterfly............K
5- Eliznil................K
9- Şekerpembe.....K...................25
Kızlar günaydın bugün kontrolüm vardı... nst ye girdim ilk defa sonuç çok güzel çıktı, ultrasona girdiğimde suyum mükemmelmiş... çünkü ben günlük 4 litre su içiyorum bu zaten benim alışkanlığımdı, kilomuz 3, boyumuz da 50 cm ve 15 eylülde alacağım dedi drumuz... benim şafak allahtan bir aksilik çıkmazsa 15 eylülde.... Ben tam eylül annesi oldum tescillendi:)
Çok sağol canım,çok doğru şeyler yazmışsın.
Zaten biz onlardan farklı olduğumuz için bizi kabul edemiyorlar ya.
Kendi büyüklerinden ne gördülerse onu doğru biliyorlar.
Çok teşkkür ederim kızlar moral verdiniz bana.
Şimdi içim çok daha rahat.
Çok teşekkür ederim canım korka korka gitmiştim korktuğum gibi çıkmadı... İşte çok su içmenin faydalarını görüyoruz.... biz 2 eylülde tekrar gideceğiz... bayrama yakın burda olmayacam dedi drumuz.. o yüzden 15ine gün verdi de o zamana kadar durursa tabi:):):)
senin benden önce olacak allah hepimizin yardımcısı olsun...
az önce dr dan geldik bebeğim iyi çok şükür 2,300 gr olmuş.haftamız burada 35 ama usg de 34 yazıyor dr da birşey demedi merak ettim şimdi niye böyle olduki?
beni de ayın 3 ünde çağırdı :)
eger ondan önce gelmezsen ayın 3 ünde gel dedi :roflol:
eh artık bugünümüz yarınımız belli değil.
ama boool bol yürücem artık. bugün başlıcam hayırlısıyla
günde 4-5 saat yürüsem 1 haftaya doğarmıki sempatiksalakcinni
Kızlar günaydın bugün kontrolüm vardı... nst ye girdim ilk defa sonuç çok güzel çıktı, ultrasona girdiğimde suyum mükemmelmiş... çünkü ben günlük 4 litre su içiyorum bu zaten benim alışkanlığımdı, kilomuz 3, boyumuz da 50 cm ve 15 eylülde alacağım dedi drumuz... benim şafak allahtan bir aksilik çıkmazsa 15 eylülde.... Ben tam eylül annesi oldum tescillendi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?