Acelecı annelerımız nasıllar
Elıznıle kocaman maşallah
Sevsevılden haber varmı telı varmı bari bırınde
Benım gecelerı sancılarım artmaya başladı sanırım gece ansızın gelecek benım urasımm
ayy o geceler yokmuu...
gece olmasın istiyorum artık...
hayırlısıyla bu günler de geçicek. benim dizlerim çok agrımaya başladı yaa
çömeldimmi kalkamıyorum. ağrısı mahfediyor beni. bide bacaklarımı toplayıp oturamıyorum. mutlaka uzatmam gerekiyor.
iyice agırlaştık. sanırım ondan.
dr bol bol yürü dedi ama yürüdüğümde de ha bire sancı giriyor. hoff ne zormuş ya hamilelik. ama bu günlere de şükür. rabbim yardımcımız olsun inşallah...
opuyorumnanaktanCanım guzel çıkmasına çok sevındım tescıllı eylul annesı okadar da heveslenme
hahaha dayanabiliyorsan yürü ben 500 m zor yürüyorum hemen belim ağrıyor... Belki doğar bir haftaya:):):) acele etmeeeeeeeeeee zamanını bekle az kaldı.
teşekkür ederim canım.gerçi dr herşey ortalamada güzel gidiyor dedi şimdiye kadar hep 4 gün önden gidiyordu o yüzden merak ettim
DENIZ sepetın cok guzel olmuş yaa. benım ark.da sepet verecektı sırf bu süsleme yüzünden vazgectık..siz ne kadar saten ve kapıtone aldınız bıde yatak olarak altına ne koydunuz..sende görünce imrendım valla...bızde yapabılırız belkı....
Son durum
1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
4- Butterfly............K
5- Eliznil................K
Zeynop araya kaynak yaptı delikafadulden:CüvCüv:
Bugunlere şükür dımı kuzum yazıştığımız gunler gelıyor aklımada her ay umutların ertelenmesı çok şükür ama dediğin gıbı çok zorlanıyoruz bende gece çok zorlanıyorum uyuyamıyorum batıyor ağrılar gırıyor yurumemız lazım ama tabanlarım ağrıyor artık
doğrusunu söylemek gerekirse aslında pek o konuda hevesim yok... aslında ben de ilk 15e girmek istiyorum hala... çaktırmıyorum da:):):)
Tecrubelı annelerımız nerde bişey danışacağım benım 1-2 gundur bıçak saplaması gıbı sancılarım oluyor karnımın hepsınde değil bebeğimin olduğu yerde normalmi kendımı hazırlıyor
ayy napim çok sabırsızlanıyorum. beşiğini, kıyafetlerini minicik minicik şeyleri görünce hemen gelsin istiyorum
normal ve kolay bir doğum istiyorsam dayanıcam ve uzun yürücem mecburen...
maşallah canım kilosu gayet iyi bebişinin. usg aletleri haftaları bazen farklı çıkartabiliyor.
sen sakın kafana takma.sağlıklı ya, en önemlisi o opuyorumnanaktan
tubilosh senin bebişin doğum tarihi benden önce olduğu için ve benden kıdemce üstte olduğun için hadi ilk 15e sen gir izin beriyorum:):):)
hihoyyyt hihoyyyt
teşekkürler setapcııımmm
şimdi bir de bu lafının üstüne benden önce doğuruyomuşsun :roflol:
bananem önce ben. hem sen benden ümitliydin deelmi aklinialirimsmile
evet ben senden ümitliyim hadi göreyim seni... hadi sananem önce sen ol:):))::1hug:
Çok doğru söylüyorsun canım,sana katılıyorum.
Ama oruç tutmadığımı öğrenen kişiler (özellikle yaşlılar) canımı çok sıkıyor.
30 sene öncede ramazan ayı yaza denk gelmiş,pekte güzel tutmuşlar vs.
Ben bu durumumu kullanıyormuşum istesem tutabilirmişim falan filan.
Bende senin yaptığın açıklamaya benzer şeyler söylüyorum ama ne kdar ikna edebilirsinki.
Kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım....
Valiz mi kulansam yoksa byük boy spor çantalarından mı hangisi daha rahat olur acaba...
Br de şöyle kötü bir durum var benim doğum yapacağım tarihlerde eşimin seyahatte olma ihtimali var...
Eğer öyle olursa valiz onda olacak, benim eşyalar boşta kalacak... Yeni valiz alsammı, yoksa büyük boy spor çantası mı alsam...
Karar veremedim... Sanki valiz daha rahat kullanılırmış gibi geliyor... Ama zaten evde 2 tane devasa boyda ve 1 tane de eşimin kullandığı ortaboy valiz var... Bi tane daha alıp evde fazlalık etmek istemiyorum.....
Offf kararsızlık ne zor şey.....
Kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım....
Valiz mi kulansam yoksa byük boy spor çantalarından mı hangisi daha rahat olur acaba...
Br de şöyle kötü bir durum var benim doğum yapacağım tarihlerde eşimin seyahatte olma ihtimali var...
Eğer öyle olursa valiz onda olacak, benim eşyalar boşta kalacak... Yeni valiz alsammı, yoksa büyük boy spor çantası mı alsam...
Karar veremedim... Sanki valiz daha rahat kullanılırmış gibi geliyor... Ama zaten evde 2 tane devasa boyda ve 1 tane de eşimin kullandığı ortaboy valiz var... Bi tane daha alıp evde fazlalık etmek istemiyorum.....
Offf kararsızlık ne zor şey.....
ben kendiminkini ayrı spor çantaya koydum bebeğinkini ayrı spor çantaya koydum
büyük değil çantalar küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?