ya kızlar hani bebeğimin karın çevresi 3 hafta gerii çıktı ya dr sadece küçük olucak dedi napim sizce başka bir dr gitsem mi ki kilosuda düşük 2300 gelişme geriliği olur diye korkuyorum
alkisalkisalkis
aynı şekil hazırlamışız canım kaydirigubbakcemile3
çok daha pratik olur değilmi?
benim de aklıma öyle gelmişti.
eşyalar çok daha kolay bulunur...
merhaba kizlar naislsiniz :)
butterflydan yeni haber eve gelmid bebek 2800 olmus sisi inince birde sarilik baslangici varmis doktor bol bol emzir ince giydir demis butterflyinda sancialri varmis 6 gun doktor kimildama demishepinize selami var dua edelim hepimiz :)
butterflydan yeni haber eve gelmid bebek 2800 olmus sisi inince birde sarilik baslangici varmis doktor bol bol emzir ince giydir demis butterflyinda sancialri varmis 6 gun doktor kimildama demishepinize selami var dua edelim hepimiz :)
yha kızlar ben zwitsal bebek ürünlerinden almak istiyorum ama hiçbiryerde görmedim türkiyede...
sizden gören oldumu hiç? sarı ambalajlı. litfen bana yardımcı olurmusunuz??
hep hollanda'dan alıyordum ama bu ara ne gelen var oradan nede ben gidebilirim...
bebişim için çok istiyordum ama netten de baktım bir türlü tr de satılan yer göremedim...
bakın ambalaj böle bişi... bir çok ürünü var....
niye ki 6 gün kımıldama demiş ki şimdiye kadar ki arkadaşlar gayet iyiydi sezeryandan sonra ameliyatı kötü mü geçmiş bir sorun mu var ki geçmişler olsunn
Canım ben de ondan istiyordum ama türkiyede yok kokusu da fonksiyonu da çok güzel ama yok işte... hollanda da kimsen yok mu kargo yapsınlar sana...
canım seninki de mi normal görünüyor doğumun?
bol bol yürümemiz lazım evet. ama çok zoruma gidio yaaw :gitme:
çok haklısın canım. her ay umutlar erteleniyordu. ama çok şükür o günlerde bebiş özlemi çeken birçok arkadaşımız şu anda kucaklarına aldılar bile kuzularını... darısı bizim de başımıza inşallah...
tubiloshh dr mu önerdi sana yürümeyi.Bana yat dinlen dedi.Doğması için yürümeyemi başlasam.Bu sancılarla nasıl olacak bilmem ama...
canım tüm akrabalarım hollanda'da. ama posta uzun sürede gelir hatta kayboldugu bile oluyor
o yüzden pek güvenemiyorum kii...
haha postami en dertli kisilerden biri benimdir ama artik uyandim
imza karsiliginda sadece bir adet urun godneriyorum imza karsiligi gondermezsem kayboluyor yada kutuya bir kac sey korsam bir ikisi caliniyor kac kere oldu hala ses yok bende bir urun koyuyorum alamiyorlar onu ..
canim ben ilk gun telefonda konusutms esi gayet iyiyidi sancim var biraz ama cokd egil demisti agri kesici vermislerdi eve gelmis baslamis sonucta ameliyat dikis olur yani doktorda kimildama 6 gun demis sezeraynda kolay ayaga kalkilmiuyor alisik ollaim bunlara sonucta ameliyat hic bir sorun yoktu ilk gun gayet iyiydi sarilik ilede doktor bol bol emzir demis baslangizmis ins gecer hemencik :)
ay çabucak iyileşir inş.bende sezeryan olucam ama korktum şimdi şimdiye kadar ağrıyo geçiyo falan diyolardı kimseye 6 gün kılmıldama dememişlerdi tedirgin oldum şimdiakannehir benim karnım çok sertleşiyo ama ağrı hiç olmuyodu meğer rahim kasılmasıymışama hiç ağrı hissetmiyorum dedim dr.ağrı eşiğin yüksek olabilir dedi doğursam haberim olmıcak:1shok: hiç anlamıyom şu kasılmalardan:1shok:
evet kasılmalar başlar artık canım:..
benim şimdi 3 defa sancım oldu. ama şükür geçti. acio yaaa :sinifsinif:
rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?