2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar hani bebeğimin karın çevresi 3 hafta gerii çıktı ya dr sadece küçük olucak dedi napim sizce başka bir dr gitsem mi ki kilosuda düşük 2300 gelişme geriliği olur diye korkuyorum

canım benim içini rahatlatacaksa git bir başka dr a. ama dediğimiz gibi tam gelişme döneminde bebişler.kilosu bence gayet güzel. ama daha alıcaktır.
usg aletleri çok farklı sonuçlar verebiliyor...

yha kızlar ben zwitsal bebek ürünlerinden almak istiyorum ama hiçbiryerde görmedim türkiyede...
sizden gören oldumu hiç? sarı ambalajlı. litfen bana yardımcı olurmusunuz??
hep hollanda'dan alıyordum ama bu ara ne gelen var oradan nede ben gidebilirim...
bebişim için çok istiyordum ama netten de baktım bir türlü tr de satılan yer göremedim...
bakın ambalaj böle bişi... bir çok ürünü var....

merhaba kizlar naislsiniz :)
butterflydan yeni haber eve gelmid bebek 2800 olmus sisi inince birde sarilik baslangici varmis doktor bol bol emzir ince giydir demis butterflyinda sancialri varmis 6 gun doktor kimildama demis hepinize selami var dua edelim hepimiz :)

maşallah :)
evet bebişler çoğunlukla sarılık oluyor. bol bol emzirerek geçirilebiliyor.
inşallah en kısa zamanda agrıları geçer de çabucak toparlanır :Saruboceq:

niye ki 6 gün kımıldama demiş ki şimdiye kadar ki arkadaşlar gayet iyiydi sezeryandan sonra ameliyatı kötü mü geçmiş bir sorun mu var ki geçmişler olsunn

Canım ben de ondan istiyordum ama türkiyede yok kokusu da fonksiyonu da çok güzel ama yok işte... hollanda da kimsen yok mu kargo yapsınlar sana...

niye ki 6 gün kımıldama demiş ki şimdiye kadar ki arkadaşlar gayet iyiydi sezeryandan sonra ameliyatı kötü mü geçmiş bir sorun mu var ki geçmişler olsunn

canim ben ilk gun telefonda konusutms esi gayet iyiyidi sancim var biraz ama cokd egil demisti agri kesici vermislerdi eve gelmis baslamis sonucta ameliyat dikis olur yani doktorda kimildama 6 gun demis sezeraynda kolay ayaga kalkilmiuyor alisik ollaim bunlara sonucta ameliyat hic bir sorun yoktu ilk gun gayet iyiydi sarilik ilede doktor bol bol emzir demis baslangizmis ins gecer hemencik :)

Canım ben de ondan istiyordum ama türkiyede yok kokusu da fonksiyonu da çok güzel ama yok işte... hollanda da kimsen yok mu kargo yapsınlar sana...

canım tüm akrabalarım hollanda'da. ama posta uzun sürede gelir hatta kayboldugu bile oluyor
o yüzden pek güvenemiyorum kii...

Allah yardımcısı olsun.Ne güzel evine gelmiş.Yakın zamanda toparlanır inş

setup cım aceba büyük alışveriş merkezlerinde olabilirmiki??
yada büyük eczanelerde felan?
ben konyaya gittiğimde orada bir eczanede görmüştüm ama maalesef hafta sonu oldugu için kapalıydı eczane

tubiloshh dr mu önerdi sana yürümeyi.Bana yat dinlen dedi.Doğması için yürümeyemi başlasam.Bu sancılarla nasıl olacak bilmem ama...

tubiloshh dr mu önerdi sana yürümeyi.Bana yat dinlen dedi.Doğması için yürümeyemi başlasam.Bu sancılarla nasıl olacak bilmem ama...

evet canım. hatta bebek aşağıya basınç yapabilir ama bu iyiye işaret. çok yorulursan dinlen ama bol bol yürü dedi.
doğumun kolay ve agrının daha az olması benim elimdeymiş.
düşün, eltim 48 kiloyla hamile kalmıştı. toplamda 20 kilo aldı. 68 kiloyla doğuma girdi. ama öyle böyle değil ha bire yürüdü. doğumu normal ve dikişsiz oldu... hareketli olmak, yürümek çok önemli bence...ertesi gün hemen ayaga kalktı. ev i şi felan yaptı

canım tüm akrabalarım hollanda'da. ama posta uzun sürede gelir hatta kayboldugu bile oluyor
o yüzden pek güvenemiyorum kii...

haha postami en dertli kisilerden biri benimdir ama artik uyandim
imza karsiliginda sadece bir adet urun godneriyorum imza karsiligi gondermezsem kayboluyor yada kutuya bir kac sey korsam bir ikisi caliniyor kac kere oldu hala ses yok bende bir urun koyuyorum alamiyorlar onu ..

kafamçokkarıştı çalınıyormu??
çok garip ya. özel bişey sonuçta. neden açıp bakarlarki. sadece baksalar iyi içinden eşya alıyorlarmış. pehhh lmaz:
bende işte bu yüzden cesaret edemiyorum. yoksa kuzenlerim felan orda ama birkaç defa yollanan şeyler gelmedi

bozo ben bir canta aldim spor buyuk biraz heposini ona koyduma ma uste beyaz ayri posete bebeginkiler altta beni kiyafetelrim yanalrdada iste gerekli dige rurunelr var dis macunu falan filan tiklik tiklim oldu ne yapsam ayirsammi boyle kalsami acaba ?

ay çabucak iyileşir inş.bende sezeryan olucam ama korktum şimdi şimdiye kadar ağrıyo geçiyo falan diyolardı kimseye 6 gün kılmıldama dememişlerdi tedirgin oldum şimdiakannehir benim karnım çok sertleşiyo ama ağrı hiç olmuyodu meğer rahim kasılmasıymış ama hiç ağrı hissetmiyorum dedim dr.ağrı eşiğin yüksek olabilir dedi doğursam haberim olmıcak:1shok: hiç anlamıyom şu kasılmalardan:1shok:

evet kasılmalar başlar artık canım:..
benim şimdi 3 defa sancım oldu. ama şükür geçti. acio yaaa :sinifsinif:
rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...

evet kasılmalar başlar artık canım:..
benim şimdi 3 defa sancım oldu. ama şükür geçti. acio yaaa :sinifsinif:
rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...

senin acı mı oluyo sertleşince:1shok: benimde karnım tahta gibi çok sert oluyo ama ben ağrı hissetmiyorum canım ya e hissetmeden açılmam falan olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…