tubilosh ilk 15 e girmeyi hırs yaptın herhalde:):) zorun neydi o kadar çalıştırıyorsun kendini...
slm nasılsınız
slm nasılsınız
iyi canım sen nasılsın?
izne çıktınmı? nerdesın
ya kızlar hani bebeğimin karın çevresi 3 hafta gerii çıktı ya dr sadece küçük olucak dedi napim sizce başka bir dr gitsem mi ki kilosuda düşük 2300 gelişme geriliği olur diye korkuyorum
Merhaba kızlar,
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, uzunca bir süredir sadece okuyordum yazılanları, işyerinde pek vakit bulup yazamıyordum, şimdi izne de ayrıldım rahat rahat yazabilirim :sm_cool:
36+6 günlük hamileyim, SATa göre 11 Eylülde olması gerekiyor doğumumun ama bugün ilk kez girdiğim NSTde sancım çıktı, 15 dk sürdü NST ve 60 üzerinde sadece 1 tane sancı göründü. Doktor perşembeye kadar doğurmamış olursan tekrar gelirsin kontrole dedi, normal doğum istiyorum, inşallah bir aksilik olmaz.
NST süresince hiç ağrım yoktu, sancı nasıl geldi anlamadım. Ara ara özellikle gece yatarken kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı oluyor birkaç gündür.
bugün de yürümeye başlayayım dedim ama 10 dk yürüdüm iflahım kesildi resmen, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
birkaç gündür de günde 5-6 tane hurma yiyorum, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
HAYATIM SON ADET TARİHİNLE BEBEĞİN HAFTASI UYUMLUMU. BENİM BEBEĞİMDE 10 GÜN KÜÇÜK CIKIYORDU. GECEN CUMA GİTTİM DR A 4 GÜN KÜÇÜK CIKIYOR ARTIK. O KİLO ALIMINDAN BOŞUNA CANINI SIKMA ÖNEMLİ OLAN KEMİK UZUNLUĞU.BİŞEYCİĞİ YOK BEBEĞİNİN SIKMA CANINIlmaz:
yok canım ya uyumlu değil 3 hafta geri sata göre karın çevresi diğerleride 1 hafta falan geri ama bana çok geldi 3 haafta oluşu ondan canım sıkılmıştı yarın başka dr gidicem bakalım o ne dicek dua edin bana kızlar tam sonuna geldik derken bişey olmasın bebeğime :Saruboceq:
ya kızlar benim dünden beridir kasılmalarım arttı....
heleki şü 2-3 saattir 5 dakikada 3 kere kasılıyorum nerdeyse ve ağrı yapıyo..
çok sinir bozucu bi durum yaa napsam geçerki acaba??
bacağımı oynatmaya gelmiyo valla hemen kasılıyo karnım durduğum zamanda devamlı kasılıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?