• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastanede doğum yapan bir bayan vardı yanına girdim gözünüz aydın diyerekten :) hem merak ettiğim soruları sorarım die..normal dogum yapmıştı..normal kontrole gitmiş 38 haftalık 2 cm acılma varmış hemen suni sancıya almışlar 2 gün sancı çekmiş..bana sakın agrıların sıklaşmadan geelme hata yaptım dedi..başka dogum yapanlara baktım hepsi öyleydi erkenden 40 haftayı geçmeden suni sancı vermişler ,hep galiba bayram üzeri hemen dogsunlar diye..fikir olsun die paylaşım dedim

maşallah doğumlar çogalmışş

bende bugun doktordaydım.çatı muayenesi yapıldı korkulacak bişey yokmuş,ebe beni konuşturdu soru sorarken baktı hemen anlamadım..rahim ağzı yumuşamaya başlamış dedi..nstye girdim yavaş yavaş agrılarım başlamış..doğumhaneye girince bir garip oldum bogazım düğümlendi korkuyorum galiba :)

Korkma ülkücüm.İnş sıkıntısız doğuracağız melekleriopuyorumnanaktan

çatı muayenesini ebe mi yapıyor :S
doktorum yapaca bana.. amaan kim yaparsa yapsın, sağlıkla doğsunlar inş...
sempatiksalakcinni
prima premium care keçe gibi bu arada yaaakannehir

hastanede doğum yapan bir bayan vardı yanına girdim gözünüz aydın diyerekten :) hem merak ettiğim soruları sorarım die..normal dogum yapmıştı..normal kontrole gitmiş 38 haftalık 2 cm acılma varmış hemen suni sancıya almışlar 2 gün sancı çekmiş..bana sakın agrıların sıklaşmadan geelme hata yaptım dedi..başka dogum yapanlara baktım hepsi öyleydi erkenden 40 haftayı geçmeden suni sancı vermişler ,hep galiba bayram üzeri hemen dogsunlar diye..fikir olsun die paylaşım dedim

Evet erkenden gitmemek lazım.Sancılar iyice sıklaşınca gidilmeli.Yalnız dikkat etmeli arabada falan doğmasın bebek eyvahedigeldismile.Suni sancı çok zorluyormuş.İnş bizde ona gerek kalmaz.Kendi sancılarımızla doğururuz

Korkma ülkücüm.İnş sıkıntısız doğuracağız melekleriopuyorumnanaktan

inş sağlıkla dogsunlarda razıyım acısınada..ben doktor yapacak sanmıştım..dogumhaneye yolladı ilk önce nstye aldılar,ardından ebe geldi çatala aldı muayenesini yaptı,doktoru arayıp bilgi verdi..

ben sanırım 38. haftadan önce inşaallah ve inşaallah bir sıkıntım olmazsa, bebeğin hareketleri de normalse doktora gitmeyeceğim.
38. haftada yapsın çatı muayenesini, doğumu tetikler diye korkuyorum..

bizim doktorumuz çatı muayenesi yapmıyoo. bebeğin duruşu doğru dedi, heralde sancılarım tutupta gidince doğum zamanı yapcak. yada zaman gelirde hala doğurmasam ozaman bakıp ona göre bi yol bulcak. yapmamasına da sevindim yani bişey yokmuş aslında ama herkes tedirgin oluyo boşuna yapmasınlar ozaman nasıl olsa sancı gelince bakcaklar :bbo:

merhaba arkadaşlar yeni girebildim nete bebeğim 10 dakika uyuyor uyanıyor sancısı var kahvaltıyı bile zor yaptım böyle devam ederse yandım

bizim doktorumuz çatı muayenesi yapmıyoo. bebeğin duruşu doğru dedi, heralde sancılarım tutupta gidince doğum zamanı yapcak. yada zaman gelirde hala doğurmasam ozaman bakıp ona göre bi yol bulcak. yapmamasına da sevindim yani bişey yokmuş aslında ama herkes tedirgin oluyo boşuna yapmasınlar ozaman nasıl olsa sancı gelince bakcaklar :bbo:

keşke bana da yapmasa, bu nedenle gitmeyeceğim düşün..
Allah korusun ekstrem bişey de olursa nts ye falan girerim, bebeğin iyilik halini en iyi o gösteriyor sanırım. çatı yapmasın da naparsa yapsın, kanama falan oluyomuş sonrasında.. ben gelemem öyle şeye huyluyumdur, doğum anı çattığında doğacak nasılsa inşaallah..

keşke bana da yapmasa, bu nedenle gitmeyeceğim düşün..
Allah korusun ekstrem bişey de olursa nts ye falan girerim, bebeğin iyilik halini en iyi o gösteriyor sanırım. çatı yapmasın da naparsa yapsın, kanama falan oluyomuş sonrasında.. ben gelemem öyle şeye huyluyumdur, doğum anı çattığında doğacak nasılsa inşaallah..

banada ultrason ölçümlerine bakıo, suyu ve duruş pozisyonunda bi sorun yok. nst ye de girdim. ii dedi sonuca. hareketlerini takip et dedi sadece hareket hissetmezsen, suyun gelirse yada kanama olursa gelirsin yoksa bekle sancıları dedi :)

gamzemizde doğurmuş hadi gözü aydın darısı yapmayanlara durumları nasıl acaba bebişlerimizin sağlığı nasıl acaba ay ne güzel bir taşla 2 kuş keşke benimde ikizlerim olsaydı kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
dr geldik hafif sarılığımız çıktı sütüm geç geldiği için
sütüm daha tam olarak dün gece geldi
tedavi için sınır 18 miş bizde 14 çıktı
damardan kan aldılar yavrum nasıl ağladı ben de ağladım
dua edinde geçsin kızlar
benden bide sezeryanda kist almışlar iyiki hamileyken bebğe bişey yapmadı kist
geçmiş olsun canım evet bol bol emzirmek geçiriyor sarılığı ama geçer merak etme çoğu bebekte oluyor kafanı bozmaki sütün çabuk gelsin

ben de bebeğimin ağlamasını istiyorum. ama hep uyuyor. çok üzülüyorum bu halini gördükçe. Allahım beterinden korusun.

ben de bebeğimin ağlamasını istiyorum. ama hep uyuyor. çok üzülüyorum bu halini gördükçe. Allahım beterinden korusun.
benimde ilk günler hep uyuyordu zorla uyandırıp emziriyordum şimdi arsız şimdi yarım saat oldu çok şükür zorla çamaşir astım kndime hiç bakamıyorum -tatlicadiarzu-

merhaba kızlar hast.geldim tahlillerim vardı anestezi doktoru baktı problem yok epidural yapabiliriz dedi pazartesi 7:30 da hast.olucam bebek için 2 takım istediler ben ünv.hast.olucam ama bebek beşikleri yokmuş bebeği benim ayak ucuma yatıracaklarmış son anda bana yaptıklarına bakın:oklava:birde doççent özeline gidiyorum 1100 alıcak hast.masrafları hariç napcam bilmiyorum nasıl durcak ki bebek 2 gece ayak ucunda ay bun beni öldürcek:olmaz:

Back
X