Feyse telefon nolarımızı koymuştukallah kolaylık versin özgeye yusecim bana tel versene özelden bni aramıştı kendisi vardı bende ama kaydedemdim
Yok cnm yaa
bizim acelemiz yok..hem geciktirici içiyodum(bıraktım)
slm eylül anneleri,ben ekim annesi olacaktım ama erken doğum tehlikem var,eylül annesi de olabilirim yani,yuse geciktirici içtim demişsin,nidilat mı kullandın,ben 1 haftadır kullanıyorum,çok korkuyorum bebeğim erken gelecek diye,tutuyor mu bebeği gerçekten?bilmiyorumkismile
gelincik 53 slm :) rizedemi oturuyorsun bende ekim annesiyimde bende rizeden dr kim merak ettimde :)) belki aynı dr gidiyoruzdur
Sezaryen mi? Normal Doum mu? Doktor Nevra Jinekolog Kadn Doum Uzman stanbul Trkiye Turkey Gynecologist Ankara zmir Sezeryan M Yoksa Normal Doum
ya kızlar bu yazıda aslında sezeryan doğum daha avantajlı denmeye çalışılıyor alt metinde..
ya kafam cidden çorba oldukafamçokkarıştı
Sezaryen mi? Normal Doum mu? Doktor Nevra Jinekolog Kadn Doum Uzman stanbul Trkiye Turkey Gynecologist Ankara zmir Sezeryan M Yoksa Normal Doum
ya kızlar bu yazıda aslında sezeryan doğum daha avantajlı denmeye çalışılıyor alt metinde..
ya kafam cidden çorba oldukafamçokkarıştı
her söyleneni kafana takma fikrin hemen kolay değişmesin normal doğum düşünüyosan zaten herşeyi zaman gösteriyo bi aksilik olursa çatı darlığı falan zaten sezeryana alıyolar tabi senin kendi seçimin ben epidural sezeryan olucam pazartesi anestezi dr çok rahatlattı genele göre çok konforlu ve çabuk toparlanırsın dedi kafan çok karışırsa dr konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?