2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kolaylık versin özgeye yusecim bana tel versene özelden bni aramıştı kendisi vardı bende ama kaydedemdim
Feyse telefon nolarımızı koymuştuk
Senin feysin yok tabiii.
Sana özelden attım numarasını mihri

herkes iyidir inşaallah
biz bebeğimle bugün daha iyiyiz çok şükür ama üzerimde acaip yorgunluk var
dualarım sizinle kolay doğumlar diliyorum
allah kimseyi doğum yolunda eylemesin.............

selam kızlar dr geldik
sabah gittik kan verdik aldıkları kan pıhtılaşmış eve geldiğimiz de aradılar tekrar gittik
kan alan hemşire aklımı çıkardı kan değeriniz çok yüksek makina ölçmemiş dedi labavatura gittim ne oldu diye kan pıhtılaşmış tekrar alıncak dediler çok yükselmiş dedim yok öyle bişey dedi içim rahatladı
sarılık değerimizde 14 den 10 düşmüş dr iyi dedi tedavisiz kendisi düşmüş dedi...
bu arada hastanede ingilizceciyle karşılaştık oda bebeğini kontrole getirmişti..

ay kızlar ben bu gece kadir gecesi sanıyordum
meğer yarın geceymiş bilmiyorumkismile

kızlar merhaba ben 2010 nisan annesiyim.işyeri arkadaşım olan sizinle gebeliğinin başından beri beraber olan canan yani (angel53) şuan doğumdabah leke gördü ve acilen hastaneye gitti.önce sezeryana alınıyordu fakat bişiler yiyip içtiği için akşamı beklediler şuanda normal sancıları başladı inşallah bikaç saate normalden doğuracak..haber vereyim dedim sevgiler..

buarada bebişlerinizi güle güle büyütün..

gelincik 53 slm :) rizedemi oturuyorsun bende ekim annesiyimde bende rizeden dr kim merak ettimde :)) belki aynı dr gidiyoruzdur

ya kızlar beni face de gruptan çıkarmışlardı yanlışlıkla, şimdi de ekliyorum ama kabul eden yok. neden acaba??

gelincik 53 slm :) rizedemi oturuyorsun bende ekim annesiyimde bende rizeden dr kim merak ettimde :)) belki aynı dr gidiyoruzdur

canım senle daha önce konuşmuştuk.benim doktorum bülent demir..hatırlarsan sende tavsiye etmiştin.canım ben nisan 2010 da doğurdum artık gitmiorum haliyle..:)

selam kızlar nasılsınız

Biz çok iyiyiz Allah'a şükürler olsun hastaneden cıkarken bıraz sarılıgı vardı dr cumartesı tekrar baktırın dedı sınırda cıktı bol bol emzırıyorum zaten. ılk kızmı hıc emzıremedım hep sağıp verdım bu bebegımdede dogumdan 2-3 gun once humana cayına basladım cıdden cok ıse yarıyor arkadaslar mutlaka deneyın .kızımda alıstı baya kardesine hırcınlıklar oluyo arada ama gormemezlıkten gelıyorum hemen gecıyo

gecmıse pek bakamadım.doğum yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun

her söyleneni kafana takma fikrin hemen kolay değişmesin normal doğum düşünüyosan zaten herşeyi zaman gösteriyo bi aksilik olursa çatı darlığı falan zaten sezeryana alıyolar tabi senin kendi seçimin ben epidural sezeryan olucam pazartesi anestezi dr çok rahatlattı genele göre çok konforlu ve çabuk toparlanırsın dedi kafan çok karışırsa dr konuş

aaay okuyıncada insan bi garip oluyo o yazıyı normal doğum riskleri daha ağır gibi ama tabi herkeste öyle olcak diye bişey yok o ihtimalleri söylüyoboshayallersmile

hayırlısı olsun hepimiz için..
burada çok bahsettim anneciğim yatalak benim, ona şuan bile ben bakıyorum.alt değiştirme vs. herşeyiyle ilgileniyorum. yatılı yardımcı bulduk memnun kalmadık vazgeçtik..
anlayacağın bana bakabilecek kimse yok, kayınvalidem de ilgisiz.
çabuk toparlanma meselesi yüzünden normal doğumda ısrarcıyım, bana bakabilecek biri olsa belki sezeryan olabilirdi...
hayırlısı olsun inş.

gullesu Allah analı babalı büyütsün
sarılık hepsinde oluyor demek ki
rezene çayıda çok işe yarıyor onuda unutmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…