2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alttan muayene etti ama açıklığa bakmış sadece açılma yok dedi.bebğin hala aşağıya inememesini çatım dar olduğu için olabilir diye yorumladı.ama bir günde bile inebilir son günü bekleyelim dedi.inmezse suni sancı verip seni yormanın anlamı yok darsa suni sancı ilede giremez sezaryana alınırsın dedi.bunları söyleyen prof.benim kendi dr.um ise 41-42 allah ne verdiyse bekleyelim diyor.ona göre hherşey normal..

doğum yapanlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

darısı bekliyenlerin başına

normal doğuranlar doğum hikayelerinizi yazın çok mu korkunçtu ya.ben iyice korkmaya başladım.nasıl çıkcak bu çocuk burdaneyvahedigeldismile

canım Allah analı babalı büyütsün..normal doğum nasıldı zor oldu mu ben de sancı bekliyorum kaç saat sürdü sancı artı doğum?? bide hemen ayağa kalkabildin mi???

ben nst ıcın dr gıttım nst de 5 sancı cıktı

dr m sancıları hısssıdp hıssetmdgmı sordu hısstmıyrdum

sadece karnm gerılıyor gbı oluyor dedım dr da bı alttan muayne edelım dedı

veeeeee muayıne sonucunda dogum baslamıs dedı bebegn basınıı ındırdı

yatısımı yaptılar sancı coooook cekmedım

hamd olsn Rabbıme kı benı bunaltmadı

12.30 gbı yattım dogum masasına cıkana kadar 2-3 kez alttan acıklık olup olmadgna baktılar

14.05 te dogurdum sukurler olsun

coook sancım olmadıgı ıcn bebek cıkarken yeterı kadar ıkınamadım herald

karnımdan bastrdılar o yuzden..

Rabbımın hedıyesıne karsılık cektgım sancı da cok azdı dıye dusunerek hos bır anı olarak hafzama yer etsın ıstyrm..

sadece dıkıslerım sanırım fazla.. ıkınamadgm ıcın heralde bır de oglum 3.700 gr

ebe olacak o kadar dıkısler demıstı..

on gun oldu wc olayı ve oturamamak dısında cok sukur ıyıyym

ılk 3 -4 gun ayakta emzrdım 1.5 saatlık uykuyla ılk gunler zordu

dıkıslerden dolayı hastanede acıkcası kalkamadım wc ıcın zar zor kalktım

sezeryanlılaar korıdorda dolasrken ben yattım acıkcası..sonra agrı kesıcı vurdular..

dunde dıkıslerım ıltıhap oldu..problem olarak dıkıslerım var...

buna bınlerce sukur melegıme kavustum ya her seye deger...

sorularnızı cevaplarm varsa baska cnm

sızı de Allah kurtarsın ıns

bayanlar bir bilgisi olan var mi dün ve bugun dikkat etim balgamsi bir akinti oluyor tuvaletten ciktigimda silerken simdi cok dikkat ediyorum dikkat etmesen farkedilcek gibi degil oda nisan geliyormu diye nasil olur diye bakarken farketim

kızlar hepınze mrb

17 eylul cuma gunu saat 14:05 te normal dogumla oglumu dunyya getırdım hamd olsun kı...

52cm 3.700gr oglusum

bekleyenlere hayrlı dogumlar dılıyrm

dogum hıkayelerını nereye yazıyorsunuz?????

Allah bebişini hayırlı evlat eylesin canım.İnş sıkıntıların tez zamanda düzelir.Doğum hikayemi ben hem face hemde doğum hikayeleri topiğine yazmıştım.Burdakini kapatmışlardı.

doğuran arkadaslar gözünüz aydın. asıl macera şimdi başlıyor. insallah bol sütünüz gazsız pişiksiz uyumayı seven bebekleriniz olur:)

allah analı babalı büüyütmek nasip etsin.normal oldu sanırım çok mu zor normal doğum neden kimse bişey anlatmıyor:gitme:

cnm ben yazdm ne duymak ıstyrsn yanı herkesn dogumu farklı ben mesela 1.5 saatte dogurdum

24 saat sancı cekıp doguranlar da var.. Allah kolay ddogumlar nasıp etsn herkese

kımseler duymadan kurtarsn cnm

teşekkürler canım Allah bebeğine uzun ömürler versin....sen kurtulmussun inş. biz de tez zamanda kurtuluruz

cnm ben yazdm ne duymak ıstyrsn yanı herkesn dogumu farklı ben mesela 1.5 saatte dogurdum

24 saat sancı cekıp doguranlar da var.. Allah kolay ddogumlar nasıp etsn herkese

kımseler duymadan kurtarsn cnm

maşallah cnm ne mutlu sana.
aminnnnnnnnnn:Saruboceq:sağolasın
epidural oldunmu ıkınma hissi kayboluyomu süreç uzuyomu onu merak ediyorum mesela.
çok canın yandımı çok bağırdınmı karnından bastırdılarmı bebek çıksın diye.

arkidişler mustelanın ürünlerini kullanan varmı. eylüşümün göbek altı kızarmış.isilek gibi ynı. acaba bezmi tahriş yaptı.nivea pişik kremi sürüyorum ama mustelaya iyi diyorlar. tavsiye eden varmı

canım benim. nekadar rahat olursan dogumun okadar iyi olur. bunları düşünme. bebeğini kucagına alacagın anı düşün. hersey geciyor .önemli olan güzel ıkınman. 3 ıkınmada bası cıkıyor. canın yanmıyacak demiyorum yanacak ama . gececekte. bak ben sezeryanım. 3.gün çıktım hastaneden sonuçta klestiler beni. ameliyat bu. daha riskli. bak nagihana allah korusun iç knanama emboli riski daha fazla. insallah normal dogum yapıp bebeğini tez zamanda kucagına alırsın canımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…