maşallah cnm ne mutlu sana.
aminnnnnnnnnn:Saruboceq:sağolasın
epidural oldunmu ıkınma hissi kayboluyomu süreç uzuyomu onu merak ediyorum mesela.
çok canın yandımı çok bağırdınmı karnından bastırdılarmı bebek çıksın diye.
Lara sen kaçıncı haftadasın?bayanlar bir bilgisi olan var mi dün ve bugun dikkat etim balgamsi bir akinti oluyor tuvaletten ciktigimda silerken simdi cok dikkat ediyorum dikkat etmesen farkedilcek gibi degil oda nisan geliyormu diye nasil olur diye bakarken farketim
cnm sen ve dogum yapacakları Rabbım kurtarsn ıns
epıdural degıldı benım
arkadasm normal epıdural yapmıstı bana sakın yaptrma ıkınamadım demıstı
karnımdan bastrdılar bebek cıksın dıye
oyle bı gecıyor kı o dogum anı acı sevınc gozyası mutluluk hepsı bır anda oluyo
anlamıyrsun duygu selıne kapılıyorsun
candan can cıkıyo hayatta hıc bır sey kolay degıl dogum da en ozel ve guzel anlardan bır tanesı
Rabbım cumlemızı korusun ve guzel hayrlı dogumlar yasatsn
ebru şallı doğum yapmış 2900 doğurmuş 9 kilo almış
ben 15 kilo aldım 2870 doğurdum sempatiksalakcinni
cnm sen ve dogum yapacakları Rabbım kurtarsn ıns
epıdural degıldı benım
arkadasm normal epıdural yapmıstı bana sakın yaptrma ıkınamadım demıstı
karnımdan bastrdılar bebek cıksın dıye
oyle bı gecıyor kı o dogum anı acı sevınc gozyası mutluluk hepsı bır anda oluyo
anlamıyrsun duygu selıne kapılıyorsun
candan can cıkıyo hayatta hıc bır sey kolay degıl dogum da en ozel ve guzel anlardan bır tanesı
Rabbım cumlemızı korusun ve guzel hayrlı dogumlar yasatsn
canım benim. nekadar rahat olursan dogumun okadar iyi olur. bunları düşünme. bebeğini kucagına alacagın anı düşün. hersey geciyor .önemli olan güzel ıkınman. 3 ıkınmada bası cıkıyor. canın yanmıyacak demiyorum yanacak ama . gececekte. bak ben sezeryanım. 3.gün çıktım hastaneden sonuçta klestiler beni. ameliyat bu. daha riskli. bak nagihana allah korusun iç knanama emboli riski daha fazla. insallah normal dogum yapıp bebeğini tez zamanda kucagına alırsın canımolumunekankayizsmile
günaydın kızlar
doğum yapan arkadaşlar Allah'ım analı babalı büyütsün ,hayırlı evlat etsin ,doğurmayan arkadaşlar Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
benimde annem babam dün gitti kaldım iki kızımla laelaelaelaelae iş başa düştü şimdi bakalım nasıl idare edicem
akşamdan karar verdim artık daha düzenli ve daha planlı olmam gerekiyo diy sabah kalktım eşime kahvaltısını hazırladım ütüsün yaptım bebişimi emzirdim uyuttum o sırada kızım kalktı onun kahvaltısını yaptırdım kendim yaptım evi topladım yapacağım yemekleri ayarladım bebişi uyutayım onları yapıcam kafamçokkarıştı aman allah ım ....bu arada kızım tuvalet eğtiminde birde sürekli onu takip ediyorum imdaaattt .... şaka şaka onlar için herşeye değer ben çoookkkk mutluyummmmm
alla yardımcın olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar ya kızım çok keyfine düşkün memeyi tutuyo ama şırıl şırıl aksın die beklio, az gelince bırakıo uğraşmıo.. emdikçe çoğalcak ama emmiyo ki. pompa aldım çektikçe biraz daha arttı çok şükür ama hala onun istediği gibi olmadı. daha fazla olması için ne yapsam ki ya siz nasıl tutturdunuz. rezene çayı aldım humana aldım tahin helvası yemeye çalışıorum suyu çok içmeye çalışıyorum. annem sürekli kompostolar kaynatıyo 13 gün oldu bugun ama sezeryan olduğu için 3-4 gün zaten pek yoktu süt. şimdide çekmediği için çoğalmadı tutmaya nasıl alıştırcam ben minik kızımı :ecrin_bebek: tek sorunumuz bu.. pompayla sıkabildiğim kadar sıkıp onu içiriyorum ama yetmio mama vermek zorunda kalıorum .. hiç mama vermek istemiyorummm senağlama
ilk başlarda bende manuel pompalarla çok uğraştım hem çok açıtıyo hemde 3-4 damla zor çıkıyodu medela mini aldım ben çok memnum hem gögüs uçlarımı çıkardı hemde sağdıkça tekrar doluyo bozoda almış memnun değilmiş ama ben medeladan çok memnunum o olmasadı belki bende mama veriyo olabilirdima.s
kızlar ya kızım çok keyfine düşkün memeyi tutuyo ama şırıl şırıl aksın die beklio, az gelince bırakıo uğraşmıo.. emdikçe çoğalcak ama emmiyo ki. pompa aldım çektikçe biraz daha arttı çok şükür ama hala onun istediği gibi olmadı. daha fazla olması için ne yapsam ki ya siz nasıl tutturdunuz. rezene çayı aldım humana aldım tahin helvası yemeye çalışıorum suyu çok içmeye çalışıyorum. annem sürekli kompostolar kaynatıyo 13 gün oldu bugun ama sezeryan olduğu için 3-4 gün zaten pek yoktu süt. şimdide çekmediği için çoğalmadı tutmaya nasıl alıştırcam ben minik kızımı :ecrin_bebek: tek sorunumuz bu.. pompayla sıkabildiğim kadar sıkıp onu içiriyorum ama yetmio mama vermek zorunda kalıorum .. hiç mama vermek istemiyorummm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?