2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki memede uyuyo diğer türlü uyutmak mümküm değil siz nasıl uyutuyosunuz bana sen alıştırdın diolar bırakıyorum ağlıyo ben napimklava:

gündüz yatırıyorum uyuyor çoğu zaman memede uyuyor
ama akşam ve gece koynumda uyuyor

kızlar bebek resimleri için arkadaşımız konu açmış resim yükleyelim diye ilk açılışı ben yaptım kızımın resmini koydum sizlerde koyun isterseniz

selammm 2 kuzumda uykuda akşam yemeği hazırlıcam birazdan

bgün kontrolümüz vardı sarılık 14 çıktı ama sanırım düşüyor 2 gün önce daha sarıydı, bol bol güneşe çıkardım emzirdim geçiyor inş.
çarş. günü tekrar kan alınacak

benimde kont vardı herşey yolunda çok şükür

kızlar sez. olupta korse kllanan varmı varsa kaçıncı gün kullanmaya başladınız?

çikolata Allah analı babalı büyütsün
nasıl geçti
ben takmadım dr 1 hafta sonra takabilirsin demişti ama ben korktum karnımın içi acıyordu

ben korse taktım çıkarttılar yara iyi olmadı diye bide zaten sorunluydum korkudan çıkardım yumuşak korse takmıştım

canlar bende eşimden ve ailesinden nefret başladı. onların yüzünü dahi görmek istemiyorum. özellikle kayınvalidemin yüzünü. internette bu ruh hali 1 sene bile sürebilir diyor. umarım o kadar sürmez

canlar bende eşimden ve ailesinden nefret başladı. onların yüzünü dahi görmek istemiyorum. özellikle kayınvalidemin yüzünü. internette bu ruh hali 1 sene bile sürebilir diyor. umarım o kadar sürmez

:1shok::1shok::1shok: Allah yardımcın olsun psikologa gitsen daha önceden böyle bi nefretin varmış bu dönemde ortaya çıkmış der kesinnnnakannehir

çikolata Allah analı babalı büyütsün
nasıl geçti
ben takmadım dr 1 hafta sonra takabilirsin demişti ama ben korktum karnımın içi acıyordu

aminn canm hepimizinki inşallah

güzel geçti sorunsuz bir sez. geçirdim dikişler zrluyor evde kızım olduğu için yatamıyorum benden ilgi istiyor

ben korksamda takıcam sanırım denemekte fayda var şutarafagitti

sağol nagihancım bende bi denicem bakalım

her gün rezene içiyorum milupanın çok faydasını görüyorum kızlar

sizinkiler gece nasıl huysuzluk ediyorlarmı gaz ağlama vs.

merhaba arkadaslar
hepınız bebıslerınızı saglıkla buyutun ıns
benım bebeısım gosume yatıyor popoyu dıkıyor oyle uyuyor yatagına koysan basıyor cıglıgı ne yapcaz bılmıyorum aksama kadar kucak kucagayız boyle:)

doyuyor galiba yoksa ağlardı
doyunca diliyle itiyor almıyor ağzına
acaba ben de mi terslik var herkes 2 saat emziriyormuş
ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı
saatte bir emiyor bazen şimdi 2 saat oldu uyuyor

benımde 15 20 da doyuyor canım artık ıyıce ogrendıler emmeyı
ben dıkkat ettım memeyı ılk alısında tukrukle yumusatıyor bunuda yenı yapmaya basladı herhalde kolay emmesı ıcın yapıyor:))

merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.

ben huyumu bıldıgım ıcın dogumdan sonra 1 hafta da herkesı yolladım basımdan canımı dısıme taktım kendı ısımı yaparım bana karısmayın bunaltmayın mesajı verdım cok sukur anlayıslı davrandılar kaynanamda annemde gıttıler, ıslerım aksıyor ama bebegımle ıstedıgım gıbı ılgılenıyorum en azından ıcım rahat

kızlar bu tıckker mı neyse nasıl degıstırecegız benım kızım hala dogmamıs gorunuyor:sinifsinif:

hro inş düzelir canım

banada görümcem baktı ama 2 gün yetti bana dün ve bugün kendi işimi yapıyorum
düzenim alt üst olmuştu mutfak eşyalarının yerleri gardlop düzenim vs. vs. neyse hepsine el attım düzelttim 2 günde yavaş yavaş yaptım. artık bugün tamamen kendime ve çocuklarıma bakabilecek kadar kalkabiliyorum
hatta yemeğimide kendim yapıcam birazdan allahım bana güç ver diye dua ediyorum boshayallersmile

ben kullanıyorum cnm. 7.gün kullanmaya başladım ama keşke daha önce taksaymışım çok rahat ettim taktığımdan beri yan yatabiliyorum. birtek emzirirken terletiyor biraz ama karmımı baya topladı. gerçi açınca yine fırlıyo ama devamlı takarsam iyice toplanır heralde.

kızlar bebeklerinize yorgan aldınızmı?aldıysanız elyafmı, pamukmu nası bişiy aldınız?ben pamuk istemiyorum çok ağır elyafta terletiyo diyolar, sizler naptınız

kızlar bebeklerinize yorgan aldınızmı?aldıysanız elyafmı, pamukmu nası bişiy aldınız?ben pamuk istemiyorum çok ağır elyafta terletiyo diyolar, sizler naptınız

ben işbirden aldım. 75 tl. ama çok iyi kışın sıcak yazın serin tutuyormuş. şimdi kendimizede alacagımaynısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…