İpek ne demek istedin anlayamadımNasıl dayandın yuse.Ağladığını duyunca içimden bişeyler kopuyor.mafoldumben Bu arada eşinde öğrenmiş kırklıyı.lmaz:
yuse benım bebişinde kafasının bir tarafı şişti yumuşak bi şişlikti..yukarı doğru uzayan ve kırmızıydı kan oturmuştu...
doktor 2 haftada gecer dedı bız 24 gunluk olduk kırmızılık gectı ancak o yumuşaklık -sertleşti... bugun doktora gıttık ..kafatasına ve yumuşak dokuya ayrı ayrı usg yapalım dedı...
bakalım c.tesı tekrar gıdıcez aşısı yapılacak..kalça usg sı yapılacak..aynı anda diğer iki usg de yapılacak...inş. bişi çıkmaz...bende pişman oldum keşke bugun yaptırsaydım o ultrasonu.... niye yaptırmadıysam...
yusecım sende kontrole gıttığinde tekrar sor o şişliği ..biz biraz ihmal.ettık...
kızlar hala bizde tık yok
nst de sancı çıkmadı hissetmiyorumda
ama alttan bakmadı acaba varda ben mi hissetmiyorum
adama alttan da bi baksan da diyemedim haha
bekliyoruz haftaya ptesi çağırdı taaa o zaman 1 hafta var
nst de sancım hiç olmadı
hastaneden çıktık hafif hafif sancı girdi çıktı
hayırlısı bekliyoruz artık uzatmalara mı kalcaz ne
yarın tam 40 hafta olacağız
dua edin kızlar bizlerde sağlıcakla alalım kuzularımızı kucağımıza
Canım ya ben de aynı durumdayım bu son günler geçmek bilmiyor sancı beklemekten psikolojim bozuldu hayırlısıyla doğursaydık biz de ...bi kaç kişi kaldık heralde
kızlar bende varım çıldırmak üzereyim evde telefonlara bakmak istemiyorum arayan dalga geçiyo sen hala doğurmadın mı diye Allahım sağlıcakla kucağımıza alsaydık yavrularımızı bende sadece topicte ben kalmışmıdır diyodum bide dün akşam doktora gittik bendede zelcan gibi tık yok nst de sancı filan çıkmadı geçenki muayenede alttan bakmıştı 1cm açılma var demişti dün bakmadı açıma artmışmı bilmiyorum bende diyemedim alttan muayene edin diye evde hiç yerimd durmuyorum sürekli hareket halindeyim artık gelsin diye ama kızda tık yok ne zaman gelecek benim bu sıpa ya
selam kızlar bende ekim annesiyim guyaaa ama ilk hafta beklenen gun bizim topicte dökülmeye basladı doguran dogurana benmki daha kanala bile girmemiş kac haftadır böleyiz.
Girincede nasıl anlarım bilmiom yokmudur bir caresi cok yurusek dogmazmıki bende sancı mancıda yok 2 guna 40 haftama gircem
kızlar bende varım çıldırmak üzereyim evde telefonlara bakmak istemiyorum arayan dalga geçiyo sen hala doğurmadın mı diye Allahım sağlıcakla kucağımıza alsaydık yavrularımızı bende sadece topicte ben kalmışmıdır diyodum bide dün akşam doktora gittik bendede zelcan gibi tık yok nst de sancı filan çıkmadı geçenki muayenede alttan bakmıştı 1cm açılma var demişti dün bakmadı açıma artmışmı bilmiyorum bende diyemedim alttan muayene edin diye evde hiç yerimd durmuyorum sürekli hareket halindeyim artık gelsin diye ama kızda tık yok ne zaman gelecek benim bu sıpa ya
canım bende burdayım hala.kendi dr.um bekleticem 41 42 hafta deyince prof.a gittik.suyu azalmış biraz çok fazla bekletmenin alemi yok sancıyla doğurturuz dedi.yarın ikisinede kontrolüm var alttan prof baktı açılma falan yok sancıda çıkmıyor nst de.allah sonumuzu hayır etsin.
kızlar hala bizde tık yok
nst de sancı çıkmadı hissetmiyorumda
ama alttan bakmadı acaba varda ben mi hissetmiyorum
adama alttan da bi baksan da diyemedim haha
bekliyoruz haftaya ptesi çağırdı taaa o zaman 1 hafta var
nst de sancım hiç olmadı
hastaneden çıktık hafif hafif sancı girdi çıktı
hayırlısı bekliyoruz artık uzatmalara mı kalcaz ne
yarın tam 40 hafta olacağız
dua edin kızlar bizlerde sağlıcakla alalım kuzularımızı kucağımıza
ALlah yardımcımız olsun her dr un yöntemi farklı insanın kafasını karıştırıyorlar değil mi canım??
kızlar slm
bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaynanamı gönderdim şimdiiiiiiiiiii:teytey:gittiiiiiiiii kurtuldum yupppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:darısı kaynanasından kurtulmak istiyenlereeeeeeeeeee:teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kaynanan rahmetlimi olmuş nagihan kaydirigubbakcemile3
Hem geçmiş olsun
hem gözün aydın
Hemde Allah analı babalı büyütsün..Rabbim acısını yaşatmasın
:roflol::roflol: Allah canını almasın ehh hadi gözün aydın valla valla bende onu çok istiyorum ama bi yerde de mecburum :çok üzgünüm: gündüz evine gidiyor gece geliyo kalmaya zaten eşimde gitti şehir dışına çalışmaya çok yalnız hissediyorum kendimi kocişimi ösledimmm senağlama ama gece tek başına yapabilecek gibi değilim kızım çok huzursuz oluyo geceleri pilim bitiyo istemiyom falan ama işimede yaramıyo değil hanii kırkım çıkana kadar dayanıcam artık :çok üzgünüm:ahhh ahhh sütüm kaçar diye korkuyom yoksa hergün ağlama krizine girerim herhalde çok zor yaa geçsin şu günler hastanelere gitmekten yoruldum ahh kızım ahhh büyü biran önce lüffeeennnnn senağlamasenağlama
amin.hepimizin..
gerçekten içimiz rahatlasın diye prof.a gittik.iyice kafamız karıştt.yok ben beklerim sonana kadar ama bebeğim riske girerse diye endişeleniyorum.suyu bitince oksijensiz kalabiliyomuş.10gün öncede kendi dr.um kireçlenme başlamış demişti.normal olduğunu söledi gerçi plesanta görevini tamamalıyor kireçlenme olur dedi..offfff offfff sağlıkla doğsalar bi:Saruboceq:
ya kızlar bişey sorucam aranızda mantar problemi olupta normal doğum yapan varmı bilmiyorumkismile ya korkuyorum doğururken bebeği etkilermi diye bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?