ya kızlar bişey sorucam aranızda mantar problemi olupta normal doğum yapan varmı bilmiyorumkismile ya korkuyorum doğururken bebeği etkilermi diye bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
evet benim iltihabım vardı
dr bebeğe geçme ihtimali olur demişti
,
ahh canım yaa kendimi gördüm bi an sende de sıkıntı yapma bak rabbim zamanı gelince gönderiyo bebişimizi ama şimdiki aklım olsaydı da o kadar beklemeseydim sırf normal doğum takıntım yüzünden çok kaldı kızım karnımda neysee sağlıklı olsunda ... canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim doğum bekleyen tüm hamişlerimize sağlıklı doğum nasip etsin
bozonunda iltihap vardı dr sezeryan demişti vajinal yolla bebeğede bulaşır yavrunu riske atma dr haber ver ilaç yazar belki birde benim bebiş 2650 doğdu senin kilosu nasıl hurmanın faydası oluyomuş diye duşmuştum
valla mentoscum enson doktorda 3040 tı ama diğer gttiğim doktor daha az doğabilir dedi artık kilosunu takmıyorum canım ya bi doğsun sağ salim hayırlısıyla bakalım ya bide ben doktora söledim mantar var diye çok önemsemedi gibi suyun patlarsa sıkıntı olabilir dedi hemen doğumun olması lazımmış bende şaşırdım kaldım valla
1 ekim de 1 aylık olucaz önden mi gidiyor ticker :)))
Kızlar çoook moralim bozuk yaa....
Bu çocuk niye kilo almıyor...
Bugün 12 günlük olduk.... 3540 doğdu, hastaneden çıkarken 3400dü... Bugün doktora gittik gene 3400
Gayet güzel de emiyor, niye kilo almıyor bu çocuk...
Doktor muayenesinde doktorumuzu çişleyecekti, zor yakaladı annem bezi kapattı...
Doktoe dedi sık çiş yapıyor mu? evet dedik, büyük tuvaleti de az ama sık sık yapıyor dedik...
Bu beslendiğii gösterir aslında dedi...
1 hafta sonra tekrar kontrole gitcez, kilomuza bakacak.. En az 200-300gr. alması azım bu 1 haftada dedi..
12 günde almayan çcuk 1 haftada nasıl alcak yaa... çok üzgüüm... Besleyemiyorum oğlumu....
bana hemşireler 1 ay sonra kilo almaya başlar demişlerdi zaten ilk günler şiş oluyor kilo bile veriyorlar:ecrin_bebek:Kızlar çoook moralim bozuk yaa....
Bu çocuk niye kilo almıyor...
Bugün 12 günlük olduk.... 3540 doğdu, hastaneden çıkarken 3400dü... Bugün doktora gittik gene 3400
Gayet güzel de emiyor, niye kilo almıyor bu çocuk...
Doktor muayenesinde doktorumuzu çişleyecekti, zor yakaladı annem bezi kapattı...
Doktoe dedi sık çiş yapıyor mu? evet dedik, büyük tuvaleti de az ama sık sık yapıyor dedik...
Bu beslendiğii gösterir aslında dedi...
1 hafta sonra tekrar kontrole gitcez, kilomuza bakacak.. En az 200-300gr. alması azım bu 1 haftada dedi..
12 günde almayan çcuk 1 haftada nasıl alcak yaa... çok üzgüüm... Besleyemiyorum oğlumu....
canım benımkıde 3380 gr doğdu hast çıkış 3250 ..eve geldık meme verdım ama benım sutum az gelıyordu... 30 cc mama takvıyesı yaptık.. ama sadece gece verdık..yetmemiş.
10 gunlukken hast gıttık 3000 kg ya düşmüştü ve sarılık 24 olmuştu hemen acıl yatış yapılıp fototerapi verdiler....
sonra düzeldi.. ve bu arada her iki saatte bır önce meme sonrada 60 cc mama verdık ..hala verıyorum .... 2 saat değil ama 4-5 saatte bır verıyorum dun yıne gıttık doktora bebiş 3500 kg olmuştu benımkıde kg almıyor.. doktor alması gerektiğini söylüyor ..mama yı arttır sıklaştır dedı...c.tesı gunune kadar 4 kg yap dedı
sende dıkkat et gerekırse mama ver canım ...ben vermedım aman memeyı bırakır dedım ..az daha bebiş açılıktan ölecektı... doktor cok kızdı..anne sutu tabıkı önemlı ama doymazsa mama takvıyesı şart dedı..korkmayın yedırın bebeğinize dedı...bu arada bebeğim hala emıyor benı hemde ..bırakmadı şükür..
sarılığına da bak..aman ha sararmasın...doymazsa sararabılır..
ara hastanenı sor istersen doktoruna...
ben arayıp soruyorum kafama takılanları.
sorma canım ya bizim oğlanda yerini beğendi sanırım çıkmaya pek niyeti yok
ne ağrım var ne sancım
çok hafif ara ara
hala senin doğum hikayeni bekliyorum kaydirigubbakcemile3
noldu kızın nasıl
4çelik gidecektin ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?