bende en son götürdüğümde sarılık testi için gerek yok dedi 22 günlük olduk hala biraz sarı gözler ve yüz 1 haftalıkken yaptırmıştık 9 kusur çıkmıştı haftasına gittik dr.teste gerek yok dedi e ya yükselirse bugun 4,5 saat uyudu normal çocuk uyurmu ya sarılığı artmış olmasın Allahım sen koru:Saruboceq: gerçi sabahtan uyumamıştı sürekli meme istemişti ama olsun yinede bu kadar uyumaması lazım dimi kızlar yaaakafamçokkarıştı
slm kızlar doktora gittim bugün kızımın hala gelmeye niyeti yok 2 gün içinde gelmezse cuma günü sabah 7.5 da hastanede olacağız suni sancıyla doğum yapıcam Allah cümlemiizn yardımcısı olsun inş. suni sancıya gerek kalmaz
sakın kg takmıyorum deme. benim usgde 3600çıktı. bi dogdu 2640 gram
.küçük bebek daha zor oluyor. boşver doguyorsa bi engelde yoksa 42 haftada dogur. sakın benim gibi acele etme .
offff offf aynı durumdayız.ne nazlı çıktı bunlar ya.hayırlısı canım.dilediğin gibi olur umarım.
offff offf aynı durumdayız.ne nazlı çıktı bunlar ya.hayırlısı canım.dilediğin gibi olur umarım.
Neden öyle diyosun?,
ahh canım yaa kendimi gördüm bi an sende de sıkıntı yapma bak rabbim zamanı gelince gönderiyo bebişimizi ama şimdiki aklım olsaydı da o kadar beklemeseydim sırf normal doğum takıntım yüzünden çok kaldı kızım karnımda neysee sağlıklı olsunda ... canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim doğum bekleyen tüm hamişlerimize sağlıklı doğum nasip etsin
neee aman Allahım akannehir okadar farkediyomu ya benimkini düşünemiyorum 3040 tı 2000 çıkarsa yandım minnacık olur ya püffff içimde kalsa bi dert çııksa bi derttt Allahım yardım et :Saruboceq:
sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz
neee aman Allahım akannehir okadar farkediyomu ya benimkini düşünemiyorum 3040 tı 2000 çıkarsa yandım minnacık olur ya püffff içimde kalsa bi dert çııksa bi derttt Allahım yardım et :Saruboceq:
bizim de en son usg de 3258 di doğumdan 4 gün önce
2870 doğdu
sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?