2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dikkat ediyorum bozo ayaklarıma patik giyiyorum yatıyorum bile patiklerle ama pijamamı yukarı çekemiyorum karnım açıkta kalıyor bazen ondan olurmuki

evet 1 hafta önde tatlım.hepimiz aynıyız günlerimiz çok yakın bakalım son eylül annesi kim olacak:)

Hayırlısı olsun bakalım.Bende merak ediyorum son eylül annesi kim olacak diye.Çakma eylül annelerinde temmuz ve ağustosu gördük.İnş hayırlısıyla ekimi görmeyiz.^0 eylüle kadar hepiniz doğurursunuz.

hiç kimsecikler yok kızlar öğleden sonra mütiş bir bel ağrım başladı birden bir anlam veremedim şimdi bile zor oturuyorum acaba vurulduğumuz anestezi iğnesinde olabilirmi :uhm:

mihri benim de çok bel ağrım oluyor
biraz yürüyim yada iş yapıyım hemen belim ağrıyor
kontrole gittiğim de dr sorucam spinal ile ilisi var mı diye

epidural bende acayip omuz ağrısı yapmıştı sanki yerinde çıkarmışlar gibi aman Allahımakannehir 3-4 gün yatamadım o ağrıdan oturur şekilde uyudum Allaha çok şükür geçti çok kötü ya omzum şiddetli ağrıyo diyorum hiç anestezi uzm.falan gelmedi epiduralin yan etkisi deyip geçtilerklava:

ben de sadece epidurali yptıktan sonra çok fazla kaşıntı oldu. öyle bir bel ağrısı omuz ağrısı falan olmadı. ama doğumda kaburgam ezildi hala onu çekiyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum çok canım yanıyor. sütyen bile takamıyorum

slm kızlar o omuz ağrısı bende de olmuştu ama bana ameliyathane soğuk olduğu için öyle demişlerdi birde baya titredim çıktıktan sonra

slm kızlar o omuz ağrısı bende de olmuştu ama bana ameliyathane soğuk olduğu için öyle demişlerdi birde baya titredim çıktıktan sonra

off insan acayip üşüyor nasıl titredim odaya indim hala titriyordum battaniye örttüler üstüme

bütün yaz üşümeyi özledim diyordum

selam kızlar,
20 eylülde minik bir kız doğurdum. epiduralden korktum son anda genel anesteziye karar verdim..
Allaha şükür iyiyiz şimdi..
darısı doğurmayanların başına, tabi kaldıysa hala:CüvCüv:

sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz

nagihan nerde doğurdun sen canım?
ben nene hatunda sez. oldum 615 tl tuttu..
Allah bağışlasın bu arada canım

bendede bel agrısı oluyor. ama bunun nedenni küçük zilloş memeyi bırakmayıp 1 saat medmede kalınca tabi düzgünde oturamamışsam al sana bi bel agrısı.

kızlar ‎40+1 olduk kızımın gelmeye niyeti yok.kendi dr.um 41-42 bekletirim diyordu.prof.a göründük.alttan muayene etti çatım dar ve bebeğin baş çevresi genişmiş.kanala giremiyormuş.normal doğurturum ama sende bebekte çok sıkıntıya girersiniz ve vakum kullanmak gerekebilir karar sizin dedi.cumartesiye kadar bekleyelim gelmezse ...sezaryan yapalım dedi.ben normaal doğumu çok istedim ama artık suyunda azalma ve kireçlenme var ve nerdeyse 41 haftalık olacak cumartesi günü.vicdanen çok rahat olmasamda sezaryan kararı verdik.sizlerin de görüşleri önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile

bende normal diye inat etmemen lazım daha sonra komplikasyon oluşursa çok pişman olursun gerekliliğin varmış dr söylemiş bence riske atma sonuçta candan bahsediyoruz daha sonra bişey olursa vicdan azabı çekersin niye dinlemedim diye:umursamaz:

bende ilk kızımda senin gibi olmuştum normal asla olmaz dedi dr çünkü bebeğim iriydi ama ben normal olsun diye ısrar ettim sonuç 10 saat sancı çektim normal olsun diye baya bir uğraşılsı artık bebeği kaybetmek üzereyken sezeryana alındım bebeğim 3 gün yoğun bakımda kaldı benimde aşırı derece kanamam oldu birde sancı çektiğim yanıma kar kaldı
sen dr güvenmiyorsan başkasına da görün ama dr dediğini tut bence ben çok pişman oldum dr dinlemediğime gerçi bazı dr daha fazla para alabilmek için sezeryan diyorlar ama kararını iyi ver derim hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…