Neden öyle diyosun?elbe
anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi değilmi?
sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz
ya kızlar bazen sürekli emmek istiyo dedim dr yanında olmaz seni hissetmek istiyo olabilir emzik verebilirsin sadece uykuya dalana kadar dedi ama emmiyo öğürüyo dedim kaliteli emzikleri almaya biliyolar bakkal emziklerini cok cok emiyolar ded:ecrin_bebek:i nedir bu bakkal emzikleri yaw nerden alcaz deneyen var mıbilmiyorumkismile
hayatım bizim burda celikler market var ben ordan aldım 20 tl lik emziği emmedi hanım 2 tl lik emziği copur copur emiyor.dalinin var bide aynı ona benziyor. ucu top gibi damaklı falan değil.onları deneyebilirsin
aynen canım misafirler kurtarıyor işiay misafirlerde olmasa topiğimiz bomboş kallıcakkendi kendime yazıyorum:roflol::roflol:
aynen canım misafirler kurtarıyor işi
neden böyle olduk anlamadım eskiden 15 ,20 kişi olurduk her açmamda şimdi giresim bile gelmiyor hadi herkes biraz iyileşsinde gene eskisi gibi olalım böyle tadı olmuyor :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
teşekkür ederim canım yorumun için kararım sezaryan artık içimde rahat çünkü bbeğimin iyiliği daha önemli.bende normal diye inat etmemen lazım daha sonra komplikasyon oluşursa çok pişman olursun gerekliliğin varmış dr söylemiş bence riske atma sonuçta candan bahsediyoruz daha sonra bişey olursa vicdan azabı çekersin niye dinlemedim diye:umursamaz:
bende ilk kızımda senin gibi olmuştum normal asla olmaz dedi dr çünkü bebeğim iriydi ama ben normal olsun diye ısrar ettim sonuç 10 saat sancı çektim normal olsun diye baya bir uğraşılsı artık bebeği kaybetmek üzereyken sezeryana alındım bebeğim 3 gün yoğun bakımda kaldı benimde aşırı derece kanamam oldu birde sancı çektiğim yanıma kar kaldı
sen dr güvenmiyorsan başkasına da görün ama dr dediğini tut bence ben çok pişman oldum dr dinlemediğime gerçi bazı dr daha fazla para alabilmek için sezeryan diyorlar ama kararını iyi ver derim hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mentos gaz damlası veriyormusun bebeğe?
hayatım bizim burda celikler market var ben ordan aldım 20 tl lik emziği emmedi hanım 2 tl lik emziği copur copur emiyor.dalinin var bide aynı ona benziyor. ucu top gibi damaklı falan değil.onları deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?