teşekkür ederim canım yorumun için kararım sezaryan artık içimde rahat çünkü bbeğimin iyiliği daha önemli.
dr.uma güvenmediğim için o prof.a gititm cnm ve iyiki gitmişim.artık içim rahat cumartesiye kadar gelmezse sezaryan olmaya karar verdim.teşkr ederim sanada.
tamam canım onlara bakim bende taktım şu emzik işineaklinialirimsmile
hayatım nuk aldım chico aldım. bebedor aldım . ama yok 10 tane emizk var hepside çift çift. en son annem bunu almış gelmiş. ben kızıdım ucuz emzik falan diye anaaaa bi baktım cuk cuk emiyorrr:teytey:valla uykuya ble hemen dalıyor. 1günde bile belli etti. emzik her derde devaakaydirigubbakcemile2
ben vajinal ultrasona bile zor giren bi insan olarak kendi istegimle sezeryanı seçtim çünkü çok kasılıyodum doğum sırasında bebeğime zarar vermekten çok korktum e dr sana çatın dar demiş nasıl olucak bak senin yerine ben tedirgin oldum şimdi korkutmak istemem ama bir arkadaşında bebişin omzu çatı kemiğine takılmışakannehir neyse bunlar kötüleri tabiki ay Allahım sen koru:Saruboceq: sen yine tedbirini al tekrardan konuş dr normalde bi zarar verir mi diye kesin konuşursa bence dr dinle hayırlı doğumlar olur inşş.kolayca doğurursunzemuszemus
nagihan nerde doğurdun sen canım?
ben nene hatunda sez. oldum 615 tl tuttu..
Allah bağışlasın bu arada canım
kızlar ‎40+1 olduk kızımın gelmeye niyeti yok.kendi dr.um 41-42 bekletirim diyordu.prof.a göründük.alttan muayene etti çatım dar ve bebeğin baş çevresi genişmiş.kanala giremiyormuş.normal doğurturum ama sende bebekte çok sıkıntıya girersiniz ve vakum kullanmak gerekebilir karar sizin dedi.cumartesiye kadar bekleyelim gelmezse ...sezaryan yapalım dedi.ben normaal doğumu çok istedim ama artık suyunda azalma ve kireçlenme var ve nerdeyse 41 haftalık olacak cumartesi günü.vicdanen çok rahat olmasamda sezaryan kararı verdik.sizlerin de görüşleri önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile
Elbette daha iyi ama her şeyin fazlası zarar tabiki, dr tarafından net teşhis konulmasada kızımın kırmızılığı anne karnında fazla kalmasından dolayı kılcal damar genişlemesi oldu .bi sebeb ibu bir diğeri normal doğum olsun diye o kadar bekledim ama sonuç sezeryan olunca insan keşke demekten kendini alıkoyamıyo haa bide bu güzelliği görünce nasıl okadar çok bekleyebilmişim diyor insan kendine ....
canım benim herşeyim normaldi açılmam 3 santimi geçiyordu doğum için hiçbir sıkıntı yoktu ama bebeğe zararı olacak dedi dr kafa küçük omuzlar geniş diye biliyorsun normal doğum için yapmadığım kalmadı çok istiyordum ama bebeğimi tehlikeye atamazdım suni sancı vereceklerdi ben sezeryana karar verdim dr açıklamasından sonra
bence bebeğini düşünmelisin tabiki kendinide allah yardımcın olsun canım
canım ben hastaneden eve geldiğim günden itibaren yan yatmaya başladım haa zor oldu biraz ama şimdiş ükür iyiyim dr yatabilirsin dedikten sonra bence korkak alıştırma kendini yatmayı dene ilkbaş zorluk çekersin ama sonra çok rahatlıyacaksın ağrya gelince çok nadir ağrım oluyo dikiş yerim hiç acımıyo sadece bazen karnım oda çok iş yapınca evde, benim tek sıkıntım gaz roblemim dr hap verdi çiğneme hapı hareket etmeyip çok yatarsam inanılmaz gaz sancım oluyo dr bol bol yürü dedi sende çok zorlamadan hareket etmeye gayret et bide mutlaka sıcak tut kendini dikiş yerine artık bişiolmaz karnını açıkta bırakma Allah korusun dert sahibi olursun şuan çok hassas dönemdeyiz Allah yardımcımız olsun
bende kararımı verdim canım sezaryan olacağım.işim içinde bebeğimin sağlılığı olunca çok da bana düşmüyor karar vermek.hayırlısı neyse o olsun artık.3 gün var daha belki kendi gelir :) hayırlısı diyorum.
hayatım nuk aldım chico aldım. bebedor aldım . ama yok 10 tane emizk var hepside çift çift. en son annem bunu almış gelmiş. ben kızıdım ucuz emzik falan diye anaaaa bi baktım cuk cuk emiyorrr:teytey:valla uykuya ble hemen dalıyor. 1günde bile belli etti. emzik her derde devaakaydirigubbakcemile2
1- Züleyha...........................................E 2- Lila...................................................E
[B59- Peny..............................................E.........11Eylulnormal
[
Tüm bebeklerimizi Allah analı babalı büyütsün..Acısını göstermesin yavrularımınız.. eyvahedigeldismile
bende cuma doğuma gidicem suni sancıyla inş. bende atlatır sağlıkla kucağıma alırım yavrumu burda yazarım doğum hikayemi inş kolay geçer
merhaba bebeklerin göbeği düstükten sonra iltihaplı bir görüntü oldumu sarı ama akıntı değil ne yapabilir iltihapsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?