2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebişin göbeği düştükten sonra göbeğinde az az kurumuş kan leke şeklinde geldi kavit yaptılar tekrardan ama akıntı olmamalı diye biliyorum dr ara bence

arkadaslar bebeişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. bizimki her beslenemede günde 6-8 defa kakasını yapardı. şimdi 1 en fazla 2 yapıyor. karnıda yumuşacık ama ıkınıyor. sizinkilerde bölemi

benım bebeggımde her bezı kakalı olurdu canım ama sımdı 1 yada 2 kez yapıyor oda ıkınarak zar zor. dr babulıne dıye bıtkısel bı surup verdı onu kullanıyorum 1 gun oldu bakalım
ıkınırken cok zorlanıyor ama

ya kızlar gece yine uyuyakalmışız saati kurmama rağmen çalmadı eşimlede kavga ettim sen mi kapattın diye bebeğim 4,5 saat aç kaldı yine dünde olduştu offf ya birazda sarılığımız var hala 25 günlük olduk ama hala biraz var bu kadar uyumak zarar veriyomudur kızlar ya anlamadım ben bu işi salak saat nasıl çalmazklava:

arkadaslar bebeişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. bizimki her beslenemede günde 6-8 defa kakasını yapardı. şimdi 1 en fazla 2 yapıyor. karnıda yumuşacık ama ıkınıyor. sizinkilerde bölemi

bizde de öncekine göre daha az yapıyor

acıkınca uyanmıyor mu canım
ben artık gece uyandırmıyorum acıkınca kendisi uyanıyor

acıkınca uyanmıyor mu canım
ben artık gece uyandırmıyorum acıkınca kendisi uyanıyor

yook bozocum ya uyanmadı velet 4,5 saat saatikurdum ama oda çalmamış dr belki sütün yetiyodur belkide şekeri düşüyodur falan diyo artık benim bebiişimde acıkınca uyansın belki 1 aydan sonnra benim kide uyanır inşşş...

inşllh canım
ilk günler ne zordu ne çekiyordum uyansın diye
o aç yattıkça bana birşey oluyordu

Sarılığından dolayıda uyanmıyor olabilir.Benim bal böceğimde yeni yeni alıştı gece kendi uyanmaya

offf ya dr sarılık çok fazla değil muhtemelen 6 ya falan düşmüştür dedi 6 ekimde test yaptırcaz tekrardan ya acıkmıyodur yada şekeri düşüyodur dedi 4,5 saat çok fazla acıkmaması imkansız yaaaa iyide kilo almış dedi 10 günde 370 gr almış normali hatada 200gr-300gr mış

cici anneler ,hepinize merhaba.. ben hiç fırsat bulamıyorum internete girmeye. bütün vaktim kızımla ve evle geçiyor. 1 ayımız doldu ve ilk aşımızı olduk. şükür sorunsuz atlattı. lohusalık depresyonundan yavaş yavaş sıyrılıyorum. fırsat bu fırsat bol bol su,humana,ısırgan,rezene vb. içiyorum sütüm artsın diye. ama hala yeterli değil, mamaya devam. benimki biberona alıştı bol bol. göğsüme tutunca feryadı basıyo. bi de uykudan bi uyanışı var çığlık çığlığa. sanki üç gündür aç. sizinkilerde öyle mi? biraz da gazımız var. her öğünden sonra yarım saat gazını almaya çalışıyorum. bi de hemen yatırınca hıçkırık tutuyor, uyukusu kaçıyor kızımın. 1saat sürüyor beslenme seanslarımız. uykusuz geceler.. ama çok şükür. sanki beni anlıyormuş gibi sırıtışı yok mu !! işte buna değer diyorum :)

bizimkide gazlı hayatım yoksa cocugum tambi melek. agıdı yok.sadece boncuk boncuk bakıyor. ama su gaz mahvetti bizide. ya bu ısırgan otu ne iğrenç bişey. yemyeşil. içene kadar bayılacak gibi oluoyorum. soğuk soğuk dikiyorum birden kafaya. üstünede hemen agzıma bişey atıoyorum

kızlar 15-20 dak bir sancılanıyorum ama çok can yakıcı değil inş yarına kadar çoğalır suni sancı yemek zorunda kalmam

mentos

sen bebeğini emzirmek için saat mi kuruyorsun ben her dk kalkıyorum bakıyorum gece uykusus geçiyor benim gözüne şapka iniyor sargıyı ağzına koyar diye korkudan uyku tutmutyor eşimde kızıyor yat artık diye

kızlar 15-20 dak bir sancılanıyorum ama çok can yakıcı değil inş yarına kadar çoğalır suni sancı yemek zorunda kalmam

inşallah canım ama genede suni sancı veriyorlar 15 dk girmeye başladıysa belkide ağrıların başlıyordur benimde öyle olmuştu sonra sıklaştı sabaha kadar ağrı çektim

canım akıntın nasıl çoğaldıysa doğum başlıyordur

gecen 8 saat boyunca uyumadı hanfendi. en sonunda memeyle uyuttum. ozaman uyanamayacıgını bildiğim için saati kurmuştum ki dediğim gibide zor uyandırıp emzirdim. onun dısında saat kurmuyorum kendi baslıyor mızmızlamaya kalkıp hemen emziriyorum. bizim herifte hiç duymaz. ancak emzirdikten sonra gazını çıkartmaya veriyorum: oda sagolsun uykulu uykulu hem gazını çıkartıyor. hemde beraber uyuyorlardelikafadulden

yidiğin yemeklere dikkat ediyormusun canım gazlı olmasının sebebi yediklerinden olabilir ben artık hiç birşey yiyemiyorum gaz yapacak diye hele kolaya içim gidiyor karşımda duruyor kola içemiyorum

yok canım ya akıntım yok ( sancımda dün gece başladı ama şiddetli değil inş. akıntımda başlar sabh 7.5 da hatanedeyim inş açılmam olur gidene kadar

Toplucana bişeyler yazayım...
Kilo almama mevzusunu artık pek takmıyorum.. Dün sağlık ocağından da bir doktor ve bir hemşire geldi... ilk 15 gün kilo almaması normal dediler.... Hatta verebilirmiş bile....
Neyse onu geçtik, haftaya kontole gitiğimizde kilo almamış olursa o zman düşünücez...
Gaz sorunumuz yok Allaha şükür.. Aslında pek dikkat de etmiyorum.... Genelde sulu ve sebze ağırlıklı besleniyorum... Ve ayağımda hep çorap var... Onun dışında gece askılı gecelikleyatıyorum çok sıcak diye....
Oğlumun da gaz sorunu pek yok. Gece biraz oluyor... O zaan da gaz şurubumuzu veriyoruz... Bizimki Babuline diyebir şurup tamamen bitki özlerinden miş.... Ve oğlum tadını çok seviyor, şapurdatıyor ağznı...
Emziğe alıştırmak hiç istemiyordum ama beni emzik gibi kullanmaya başladı :)) o yüzden uykuya dalana kadar biraz veriyoruz... Bizimki paşa torunu, chicco, bebedor, bambino falan beğenmedi beyfendi... Aventten şaşmıyor....

Sizleri çokk öpüyorum pek sık giremiyorum maalesef, ara ara girdiğimde gene topluca bşeyler yazmaya çabalıycam....
Herkeslere kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…