mentos
sen bebeğini emzirmek için saat mi kuruyorsun ben her dk kalkıyorum bakıyorum gece uykusus geçiyor benim gözüne şapka iniyor sargıyı ağzına koyar diye korkudan uyku tutmutyor eşimde kızıyor yat artık diye
zeynepcim sende bebeğine kavuşuyosun az kalmış.inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğurursun.bende beklemedeyim, suni sancı anlatıldıkça korkuyorum, sezeryana mı dönsem diye aklıma gelmiyo değil.
yidiğin yemeklere dikkat ediyormusun canım gazlı olmasının sebebi yediklerinden olabilir ben artık hiç birşey yiyemiyorum gaz yapacak diye hele kolaya içim gidiyor karşımda duruyor kola içemiyorum
kolamı ah nerde hayatım kola dondurma cikolata cay pilav fasilye nohut süt,vs.... ac geziyorum su rezene ısırgan humana işte bunalar dimdik ayaktayım. birazyamuldum o ayrı mesele:teselli:
kızlar merhaba ben bebeğimi kucağıma aldım pazartesi sabahı saat 9.16 doğdu oğlum allah sizlerede nasip etsin çok mutkuyum.epidural sezeryan oldum çok güzel bir doğumdu bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum hiç ağrım olmadı ve birkaç saat sonra ayağa kalktım 1 gün sonra oturarak emzirmeye başladım herkese tavsiye ederim
tubişim kendi doğumum gözümün önüne geldi eşimin ağlayışı dayanamadım zaten lohusa senduromu var ağladım valla
allah bebişlerimize sağlık uzun ömür versin analı babalı büyütsün
ya ben 2 gündür 2 bardak sadece akşamları çay içiyorum dayanamıyorum eşim çok kızıyor ama çayı çok seviyorum ben ama kansızlıktan dolayı korku var içimde offfffffffffffffffmafoldumben
kızlar yarın bende hastaneye yatıyorum, suni sancıyla doğumumu başlatacaklar.ptesiye kadar bekleyelim demişti ama az önce kontrolden geldim yarın doğurtalım dedi.bebeğim 3900 olmuş, büyük değilmi normal doğum için dedim, doğurabilirsin sen dedi.bugün sancılanmazsam eylülü kaçırıp ekim annesi olucam.inşallah kolay bir doğum olur yarın bu zamanlar bebeğimi kucağıma almış olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?