kızlar yarın bende hastaneye yatıyorum, suni sancıyla doğumumu başlatacaklar.ptesiye kadar bekleyelim demişti ama az önce kontrolden geldim yarın doğurtalım dedi.bebeğim 3900 olmuş, büyük değilmi normal doğum için dedim, doğurabilirsin sen dedi.bugün sancılanmazsam eylülü kaçırıp ekim annesi olucam.inşallah kolay bir doğum olur yarın bu zamanlar bebeğimi kucağıma almış olurum.
selam kızlar
kız uyurken temizliğimi yaptım uzun zaman sonra ilk kez yanlız temizlik yaptım
rahatladım bi yemek yapmam kaldı
hep eşim yapıyordu temizliği yazık adama 10 aydır pazar günleri zehir oldu
olabilir canım belini de üşütme lohusasın dikkat et
kızlar yarın bende hastaneye yatıyorum, suni sancıyla doğumumu başlatacaklar.ptesiye kadar bekleyelim demişti ama az önce kontrolden geldim yarın doğurtalım dedi.bebeğim 3900 olmuş, büyük değilmi normal doğum için dedim, doğurabilirsin sen dedi.bugün sancılanmazsam eylülü kaçırıp ekim annesi olucam.inşallah kolay bir doğum olur yarın bu zamanlar bebeğimi kucağıma almış olurum.
sende benden önce doğuruyosun allah yardımcın olsun cnm.benimde artık gelmezse cumartesi sezaryan olacak.kanala giremiyormuş.ama bugün çok kasılmam oldu.karnım sürekli taş gibi 1 sn gevşiyo sadece.belki cumartesiyi beklemeden doğar.hayırlısı olsun hakkımızda.
Cok komik bişey oldu arkadaslar deidm ya bizim kız 2 gündür günde 1 yada 2 kez kaka yapıyordu. Annem tam altını değiştiriyorduki oda ne. Biizmki musluktan akar gibi kaka yaptı. 2 bez doldu ful. Tam bezi taktık bu seferde erkek cocugu gişbi çiş yaptı. Suratındaki gülümseme ömre bedeldi ama:)
Küçüğüm zorluklardan bu zamanlara geldik 3 sene sana kavuşabilmek için mis kokuna hasretken Aralık ayında yine söktürücü kullanacakken Senin benimle olduğunu öğrendim ve Senin büyülü cennetindeki 9 aylık hikayen başladı Kınalı kuzum..Kaybediyorum derken sıkı sıkı tutundu daha miniminnacıkken aylarca yattım Yalvardım süt kokunu içime çekeceğim günü bekledim sabırsızlıkla
25 Ağustos Evlilik yıldönümümüzdü ve nst de ilk sancı çıktı Ama hissetmiyordum Doğumhanede Sancı durdurmak için Süreç başladı iki Gün hastanelerde sancım artıyor ilaçlarla azaltıyordu Dr.um kararsız kaldı alıp almamak mevzusunda çünkü henüz küçüçüktü..27 Ağustos Cuma günü tekrar kontroller oldu en azından 1 Eylüle kadar bekletilmesi için ilaçlara başladım ve taburcu oldum hastaneden
28 Ağustos Cumartesi sabah 06.30ta tuvalete kalktığımda nişanım geldi Öyle bir su ki;hep merak edilir ya acaba farkına varılırmı diye cidden çok farklı ..Oğlum geliyordu Annem ve Eşimi kaldırdım ve hala suyum akıyordu Dr.umu aradık Bebeğin hareketlerini Sordu ve sancımı yine hissetmiyordum ve bebeğimi de hissetmiyordum hastane ile evimiz yakın olmasına rağmen dakikalar geçmek bilmedi Hastaneye varır varmaz nst bağladılar sancılar Saniyelere inmiş doğum başlamış Hemen Ameliyat için hazırladılar sondamı taktılar o kadar heyecanlıydımki dakikalar sonra yavruma kavuşacaktım..Ameliyat masasına yattığımda tek düşüncem biranönce ayılmam gerektiğini düşünüyordum çünkü,gebelik şekerimden ötürü bebeğimi hemen emzirmem gerekiyordu..
Saat:08.15te Kınalı kuzum dünyaya geldi öyle bir zamanda dünyaya geldi ki;hem anne karnında kakasını etmiş Yemeden hemde öğleden Sonra Dr.umuz meğer 3 günlük tatil nedeniyle şehir dışına çıkacakmış..
Uyunma odasında kendime geldiğimde başımda bir hemşire yalvarıyordum neolur ben ken kendimdeyim bebeğim nerde iyi mi emzirmem lazım ne olur çıkartın beni dedim ..Hemşıre odama yolladığında beni Bebeğimi Soruyordum ve Küvezde olduğunu dediklerinde biranda içim rahatlamıştı çünkü dr.um şekerden ötürü tedbir amaçlı kalabileceğini daha önceden demişti fakat kakasını ettiği ve erken doğduğu emme güdüsünü kazanamadığı için 15 günlük küvez badirelerimiz başladı Bana göstermiyorlardı içim acıyor sütüm akıyordu Sütümü dahi önce istemediler çünkü,morarıyormış..Dr.um sayesinde Bir dakikalığına akşam 19.00 de yoğun bakıma aldılar beni Küvezde oksijen çadırı ve küçücük ellerinde serumlar Bir annenin canını bu denli acıtabilirlerdi..
Tarih 28 Eylül Urasım kollarımda ve Mis kokusunu içime çekiyorum 1 Aylık olduk Zaman geçiyor ve birlikte büyüyoruz
Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın ..Sağlıkla yavrularınıza kavuşmak Dileğiyle………
bende içtim hastanede ama sonradan dr geldi konuştu çay kahve yasak dedi ama benim kansızlığım varya iç kanamadan dolayı galiba bede korkudan içmemeye çalışıyorum sadece akşamları oda 2 gündür içiyorum
ben gunde 3 bardak cay iciyorum normalde cay sevmem ama doktor cay meyve suyu su sivi bol al dedi bende ciiyorum cay zararlimiki ?
zararlı değil de canım kansızlık yaptığından sanırsam
siz kan ilaçlarınızı içiyormusunuz
HAYATIM KANSIZLIK YAPTIGI İÇİN ANEMİK OLANLARDA ZARARLI. BENİMD EHB 8 Dİ. HALA KAN İLACI İÇECEĞİM. BAZEN KENDİMDNE ŞÜPHE EDİYORUM BEN SAĞLIKÇIMIYIM,4 YIL BOŞAMI OKUDUM DİYE :roflol:
slm kızlar bende beklemdeyim hala yarın kontrole gidicem dua edin artık alayım yavrumu kucağıma geçmiyo günler artık inşallah yarın doğum yaparım
bizim aşımız yarınbugun sağlık ocağından aradılar...
eve gelmişler bulamamışlar... bişiler anlattılar ... aşısını gel yaptır dedıler bızde c.tesı doktorda yaptıracaz dedım... buraya gelın dedıler onlar tıcarı olmuş ...falan filan.. ama zaten 1 ay muayenesıne gıdeceğiz o arada doktor yapacak dedım ayrıca asşı parası almayacakalr...
siz ne yaptınız 1 aylık aşınızı ayrıca para aldılarmı almamalrı lazım cünkü o aşıyı sağlık bakanlığı karşılıyor....
ben varya uzeimde sort atlet badi ile dolasiyorum burdada hava 14 derece hele kaisntim tututmu bu halde balkona cikiyorum soguk kaisntimi azaltiyo diye cok ama cok kasiniyorum bu ne zaman geccek ya sikildim bunaldim kaisntidan her yanim yara doldu izleri kaldi kasindigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?