canim sen 42. haftana mi giriyorsun?? akannehir niye bugune kadar bekletti ki?? suyun, bebegin kilosu iyi oldugu icindir dm? Allah yardimcin olsun canim :Saruboceq:
canım sen sağlıkcımısın
benimde kan ilaçlarını içmem gerekiyormuş dr demedi sağlık ocağındakiler dedi evde vardı çoktu kutuda ama şimdi bulamıyorum dr yazdırmadım evde var diye of nerden bulacaksam şimdi kim gidip çocukla yazdıracak ilacı eşiminde fırsatı yok
canım ticker 1 hafta önde.40+4 oluyorum yarın.suyu biraz azalmış ama normal sorun kanala girememesi.onu bekliyoruz.giremezse cumartesi sezaryan
hayırlısı canım en sona ben kalıyorum sanırım :)
bizi ptesi çağırdı gelmezse o zaman müdahele edilecekmiş..
hamıle kızlar bol bol lkameraya alın kendınızı ben cok pişmanım hiç çekmedımmmmm(
karma aşı yaptırmayın yararı yok hatta zararlı beyin hasarına yol açabiliyormuş diyorlar..
kızlar çaydanlıklarınıza pozçöz dökmeyin kireç için limon tuzu acayip temizliyo pratik bilgi hemde doğal
kendi dr.um pazartesiye kdr bekleyip suni sancı veririz deyince ben prof a göründüm.oda bu çocuk normal yoldan doğmaz zorlama riskli dedi.yoksa bizimkininde gelesi yok.artık hayırlısı olsun.onlar zamanlarını tamamladılar sağlıkla kavuşuruz inş.
bende sirke kullanıyorum canım
kettel ayna gibi parlıyor kireç mireç bişey kalmıyor
biraz su biraz sirke basıyorum kaynatmaya ohhh misler gibi
(çeşme kenarlarındaki kireçlere de selpak ıslatıyorum sirkeyle ayna gibi oluyor kaydirigubbakcemile2)
ama limon tuzu da deneyeyim bakalım nasıl kullanıyorsun tuzu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?