hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu kucağına darısı ben gibi bekleyenlerin başına dicem
pek kimse de kalmadı gerçi ama kaydirigubbakcemile3
bende evin içinde boyna yürüyorum belki faydası olur diye napim
slm kızlar....nıhayet bende oğluma kavuştum....26 eylul pazar gunu 10:30 da normal doğumla gözlerını açtı yavrum dunyamıza...acayıp muhteşem bır duygu allahım ısteyene yaşatsın.şimdi yanımda ve uyuyoo mınığım...
şu an tek sıkıntım dıkışlerım yuzunden pek fazla rahat değilim ama onlardaa gececek bılıyorum ..
doğuramayan arkadaşlarım allah yardımcınız olusn..daha dune kadar bende ne zaman doğrcamm dıyodum herseyın vaktı zamanı vrmışşş demkkıı...
doğum hıkaymı en kısa surede anlatırım ayrıntılarıyla ...ama çok şükür kısa surdu doğumum.sabah 6 da hastaneye gırdım 10 : 30 da geldı kuzum...kendi sancım yoğun olduğu için son yarım saat sunı sancı verıldı ...allahım herkesın yardımcısı olsun...
kızlar bu arada sabah 8.30da sezaryan için hastaneye yatıyorum.öğlen ameliyata gireceğim ve inşallah kızıma, minik prensesime kavuşacağım.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin.
aşımızı olduk geldik
uyuyorduk iğne batınca çığlık attık şok olduk çok ağlamadık şükür
kızlar bu arada sabah 8.30da sezaryan için hastaneye yatıyorum.öğlen ameliyata gireceğim ve inşallah kızıma, minik prensesime kavuşacağım.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin.
ay canım ben şimdikten düşünüyorum nasıl vurduracağım diye kan alırken hep birileri vardı onlar tututu ama şimdi yanlızım napacağım bilmiyorum dayanamıyorum ben o ağlamadan ben ağlamaya başlıyorum oofff annelik nasıl fena bişeymiş
Gözün aydın canım.Allah bebişini hayırlı evlat eylesin inşslm kızlar....nıhayet bende oğluma kavuştum....26 eylul pazar gunu 10:30 da normal doğumla gözlerını açtı yavrum dunyamıza...acayıp muhteşem bır duygu allahım ısteyene yaşatsın.şimdi yanımda ve uyuyoo mınığım...
şu an tek sıkıntım dıkışlerım yuzunden pek fazla rahat değilim ama onlardaa gececek bılıyorum ..
doğuramayan arkadaşlarım allah yardımcınız olusn..daha dune kadar bende ne zaman doğrcamm dıyodum herseyın vaktı zamanı vrmışşş demkkıı...
doğum hıkaymı en kısa surede anlatırım ayrıntılarıyla ...ama çok şükür kısa surdu doğumum.sabah 6 da hastaneye gırdım 10 : 30 da geldı kuzum...kendi sancım yoğun olduğu için son yarım saat sunı sancı verıldı ...allahım herkesın yardımcısı olsun...
ben de senin gibiydim
ben de tutmuyordum kan verirken annem tutuyordu
bugün ben tuttum bacağını
iğne çıkana kadar bağırdı
emzik emiyorsa al yanına ben verdim ama almadı emziği
asıl ben kasım ayında ki aşıdan korkuyorum
kasım ayında ki neden korkuyorsun ki ben bilmiyorum ozaman ne oluyor
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla kucağına al inşaallah........
oznur gözün aydın sende aldın demek yavrunu kucağına maşallah kolay olmuş sanırım en azından saatlerce sancı çekmemişsin Allah bağışlasın
klmasm: inşallah sende kolayca sağlıcakla alırsın yarın prensesini kucağına
kızlar doğuramayan bi tek ben mi kaldım :kedi:
allah yardımcın olsun canım inşallah kolay doğum geçirirsin bebeğini alırsın kucağına sağlıkla inşallah
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin umarım kolay doğumlar olur bundan sonra bebişleri konuşuruzkaydirigubbakcemile2
canım hayırlı oslun... inş. sağlıkla sıhhatle kavuşursun yawruna...
Gözün aydın canım.Allah bebişini hayırlı evlat eylesin inş
canım benim Allah doğumunu kolaylaştırsın inş.Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?