evet canım kimsem yokseninde benim gibi kimsen yok demi yanında allah yardımcımız olsun eşimle gideyim desem o benden fena ogün sağlık ocağına koydu bizi çıktı dayanamıyor
öznur gözün aydın canım. alah gzsız bol emen çişini rahat yapan uykuyu seven sarılığı olmayan bi bebek olur insalllaaaaaahhhhhhhhh. klasman hadi gözün aydın hayatım hiç korkmahepsi gececek,sonra göreceğim seni:>:>:> boza hayırlı olsun. hepatit yada zatürre cok yakıyo zaten bunda ağlamadıysa sorun yaşamaz artıkın. vereme asısından da korkma,ateş düşürücü olsun evde bebeği yıkamayoda unutma götürürken. ...zelcan gec olsun sğlıklı olsun sıkma canını
kızlar bişey sorcam biz bugün aşı olduk ya eşim gelince dışarı çıkıcaz bişey olmaz dimi
çok pinpirikli oldum ben ya offf
normal doğuran bayanlar... kegel egzersızı yapıyormusunuz..ben en basıt olanını denedım... idrarınızı yaparken... tutup gerı bırakma... bu arada ben ilk deneyişte hemen durduramadım ıdrarı.. ama 3.deneme de artık tutabılıyordum...ama gelen ıdrarın çok olması lazım..az olanlar tutuluyor ..yanı ıyıce sıkışıp bı deneyın...
ateş falan yapmıyomuş zaten bişey olmaz herhalde ben bi kaç defa gezmeye götürdüm ama acıktımı basıyo çığlığı e dışardaysakta emzirmek biraz sorun oluyo tabi yakın bi yere gidiyosan problem yaşamazsın ben izmire gitmiştim hem alışverişe hem gezmeye sütümü sağmıştım onu verdim daha sonra tekrar acıktı arabadaydık benzin istasyonu gelmemize bile dayanamadı bastı çığlığı ama uzak bi yere gidilmez pelte gibi oldu yavrum hem sıcak hemde yoruldu:bbo:
canım arkdaşlarım hepinize çokkk teşekkür edrim sizlerle butun bi hamileliğimi çok güzel geçirdim artık sıra annelik deneyimlerimizde :))
allhaım yavrularımızı bızlere bağışlasın....
ay dün sütüm akıyo diye sağdım sen misin sağan bi türlü dolmadı kızımda ha bire emmek istedi uyumadı gece 12 ye kadar huysuzlandı ya kızlar sağdıktan sonra hemen dolmuyo mu meme yada ne kadar zamanda doluyo ben anlamadım bu işi hani emdikçe gelir dibilmiyorumkismile
selammmm
öznur hayırlı olsun yavrunu sağlıkla büyüt inş.
oğlumun göbeği dün gece düştü bugün ilk banyosunu yaptırdım kuzum çok rahatladı :)
canım bende pazar normal oldum dikişlerim çok acıyo( senin ne zamn geçti ağrılarr?? nasıl pansuman yaptın biraz bilgi verirmisinn ??? oturamıyorumm hiççç
nekadar cıkıyokş hayatım sütün. ben şimdi sagıyorum bu arada sagarken su iç. yada sıvı olan herhangi bişey.2 medmeden toplam tas catlasa 150 çıkıyor zaten. hepsini içemiyor. 80 belki 90 içiyor. bi uyuyor. hop 3 saat sonra uyanıyor. ozamna kadarda gögsüm doluyor.bazen yediğini kusuyor kalan sütü dolaba koydugum için ısıtp veriyorum . oda sıcaklığuında 4 saat ama ben 2 saati gecince vermiyorum. 1 saat beklesede hafif ısıtıp veriyorumyerimseniben
klmasm yarınmı doğumu gireceksin hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?