2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor bugün sabah saat 7'den saat 15.00a kadar toplasam 30 dk uyudu. esniyor, perişan oluyor. yapmadığım kalmadı, dalıyor uykuya 5 dk sürmeden ağlayarak uyanıyor. gazı var, kakasını yapamıyor ve çok keyifsiz. hergün aynı şeyi yaşıyoruz.
yarın 50 günlük olacak. ben 3 saatte bir 90cc mama veriyorum.bir yerde okumuştum 6 haftadan sonra sabaha kadar uyuyabilir bebekler diye. benimki 3 saatte bir kendisi uyanıyor,acıkıyor. acaba mamasını arttırsam mı? benim gibi sütü yok denecek kadar az olan annneler ne kadar mama veriyorsunuz?
( şu mama meme olayları 50 gündür dert oldu bana. çözemedim gitti)

ayşe benmde sütüm az bende mama veriyorum mamanın dışında 2 haftadan sonra 90 ml yazıyor benim kızım 3 haftasında ben 90 ml verşyorum yanlışmı ? seninki kaç haftalık ki

bende dört gözle 6 haftasını doldurmasını bekliyorum banada öyle dediler.dün akşam saat 9 da bi uyandı sabah saat 7 ye kadar uyutamadım.ve benm bebeğim uyumadığı zaman sadece ağlıyo doktora götürüyorum bişey yok diyo kendine baktırıyo diyo.ama napcamı şaşırdım.tek umudum 6. hafta geçmesze 6. ayına kadar sürüyomuş.çok huysuz oğluşum yaaa çookkkkkk.Allah yardımcımız olsun.

cok üzücüüüü Allah yardımcın olsun cnm okurken bile dayanamadım

Ben hiiiç mama vermedim daha
sadece meme veriyorum naniknanik
Acaba suyu az içiyorum sebep bumu..şimdi çok içmeye başladım..deniyorum

perşembe-salı perşembe pazar...kaka yaptı..benim zorumla o da :gitme:

Kızlar sizin bebekler kafasını kaldırabiliyormu?
mesela gögsünüze yatırdınız...kendi başına kafayı kaldırabiliyomu.(kertenkele gibi naniknanik )
boynunu kaldırmaya gücü yetiyormu 40 çıkmadan?

Kızlar sizin bebekler kafasını kaldırabiliyormu?
mesela gögsünüze yatırdınız...kendi başına kafayı kaldırabiliyomu.(kertenkele gibi naniknanik )
boynunu kaldırmaya gücü yetiyormu 40 çıkmadan?

Benim kız kafayı göğsümden de kaldırıyor,yattığı yerde de göğsünden itibaren ellerinin üzerinde kalkıyor.Doğduğu günden beri böyle,ilk kızım da öyleydi.Doktor kemik ve kas gelişimiyle ilgili dedi.Ama normalde herhalde 1.aydan önce yapamazlar.

ay burayi cok ozlemisim ya a.s. kizlar bizim 8. haftamiz doldu bugun ama hala uykusu duzene girmedi. demissiniz 6. haftadan sonra gece uyanmadan uyuyabilir. benimki bazen 4 saat uyanmadan uyuyor ama bugun her 2saatte bir uyanip emdi. gunduz uykusu da duzensiz. bazen 2-3saat uyuyor bazen de 30dk sonra uyanip agliyor. aslinda sutum masallah yetiyor ve kaka yapma sorunu da cok sukur yok gibi ( gunde 2-3 defa yapyor) ama iste nedense gunduz uyumuyor.. nedenini anlamadim gitti...

ayşe benmde sütüm az bende mama veriyorum mamanın dışında 2 haftadan sonra 90 ml yazıyor benim kızım 3 haftasında ben 90 ml verşyorum yanlışmı ? seninki kaç haftalık ki

benimki bugün 50 günlük. 7 hafta bitti. dün gece 120 cc yaptım belki gece uyur diye. 105 içti, onu da kustu :uhm: 90cc veriyorum hala. sma mamasının kutusunun arkasında 2-6 hafta yazıyordu, aptamile geçtim 2-4 hafta yazıyor. ne yazarsa yazsın kendileri belirliyor demek ki? seninki kusuyr mu?

canım benimki kusmuyor 90 verdim fazla geldi 75 veriyorum bende 3 haftamız bazen 75 bitiyor bazen az dibinde kalıyor ama 2 saatte bir yiyor yada 1.5 intnette bebkler 3 saatte bir yer yazıyordu biz uyamıyoruz ve 700 ml yemesi gerekirken 800 ml yiyor in ş sorun olmaz ama kusmuyor

[QUOTE=ayse_nev53;15726631]benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor bugün sabah saat 7'den saat 15.00a kadar toplasam 30 dk uyudu. esniyor, perişan oluyor. yapmadığım kalmadı, dalıyor uykuya 5 dk sürmeden ağlayarak uyanıyor. gazı var, kakasını yapamıyor ve çok keyifsiz. hergün aynı şeyi yaşıyoruz.
yarın 50 günlük olacak. ben 3 saatte bir 90cc mama veriyorum.bir yerde okumuştum 6 haftadan sonra sabaha kadar uyuyabilir bebekler diye. benimki 3 saatte bir kendisi uyanıyor,acıkıyor. acaba mamasını arttırsam mı? benim gibi sütü yok denecek kadar az olan annneler ne kadar mama veriyorsunuz?
( şu mama meme olayları 50 gündür dert oldu bana. çözemedim gitti)[/QUOTE]

slm ayşe yine rahatsız ettim kusura bakma ..bizim doktor dikişlerini nasıl dikti sezeryanda . yarın doğuma giricem ve morelim bozuldu yaa eltim tlf aradı senin dr güzel dikmiyormuş dikişleri dedii.. sinir oldumm..gerçi dr kaç defa sormuştum nasıl dikiceksiniz die

slm ayşe yine rahatsız ettim kusura bakma ..bizim doktor dikişlerini nasıl dikti sezeryanda . yarın doğuma giricem ve morelim bozuldu yaa eltim tlf aradı senin dr güzel dikmiyormuş dikişleri dedii.. sinir oldumm..gerçi dr kaç defa sormuştum nasıl dikiceksiniz die [/QUOTE]

artık genellikle estetik dikiş yapıyorlar yapıştırme oluyor
hiç moralinizi bozmanyın streste yapmayın
sezeryandan da korkmayın hele ki belden uyuşturucaklarsa o anın tadını çıkarın inanın çok güzel bi duygu
hayırlı olsun şimdi çok heycanlısınızdır

slm ayşe yine rahatsız ettim kusura bakma ..bizim doktor dikişlerini nasıl dikti sezeryanda . yarın doğuma giricem ve morelim bozuldu yaa eltim tlf aradı senin dr güzel dikmiyormuş dikişleri dedii.. sinir oldumm..gerçi dr kaç defa sormuştum nasıl dikiceksiniz die [/QUOTE]

bu zamana kadar bir sürü sezeryan yapmıştır herhalde en azından bu kadar tecrübesi vardır yarın doğuma giriyomuşsun moralini yüksek tut senin içinde zorlu ve bi o kadarda güzel ve keyifli bi süreç başlıyor bunları düşün mutlu ol artık maratonun sonundasın inşş.sağlıkla kucaklarsın meleğinizemuszemus

valla dikişlerimde bir sorun olmadı. bir başta bir sonda ip vardı sadece. şimdi de gayet düzgün görünüyor ameliyat yeri.

valla dikişlerimde bir sorun olmadı. bir başta bir sonda ip vardı sadece. şimdi de gayet düzgün görünüyor ameliyat yeri.
Bencede doktoruma güveniyorum insallhh herşey güzel olucak sağolasınnn

Allah razı olsunn duan için amin inşallahh

işte doguma bir gün kala eltimin patavatsız konuşması sinir etti bende yazayım dedim ..
büyük ihtimal genel anestezi ile yaptırıcam ne kadarda drum spinali tavsiye ettiysede korkuyorum panik yaparım die kabul etmedim :))
hayırlısı artık sağolaın cnm

bebeğim ağlıyordu kısa cevap yazdım. Bülent bey normal doğumlara pek girmediği için en iyi yaptığı şey sezeryan olsa gerek. çünkü ne zaman muayenehanesinde olmasa sekreteri ameliyatta diyordu. benim çok tanıdığım var ona ameliyat olan beni de onlar cesaretlendirdiler. ben baya kilolu hamile kaldım. çok korkuyodum dikişler iltihap olur, yaram iyileşmez diye. Bülent bey her seferinde bir şey olmaz rahat ol diyordu. ameliyatın 3. günü araştırma hastanesindeydim ben. bebeğim sarılık, ben süt sağıyorum 3 saatte bir, gidiyorum öğretmen evinde dinleniyorum filan. çok kötü günlerdi. havalar buz gibiydi. Allahtan bir de dikişlerimden yana problem yaşamadım. 1 hafta sonra gittim, makasla kesit, diğer taraftan çekti. hiçbişey anlamadım.
bu arada genel anestezi demişsin. sen bilirsin ama bende çok stresli insanımdır, spinal olduğuma hiç pişman değilim. anestezi uzmanları seni öyle konusturuyorlar ki perdenin arkasını düşünmeye fırsat bulamadan bebeğinin ağlamasını duyuyorsun. beni sadece titreme almıştı. heyecan, ameliyat odasının soğukluğundan dolayı. gayet rahattı. odaya götürüyolar seni, ağrı hissetmediğin için hemen bebeğini emziriyorsun rahatça. ama genel olursa hem ağrı hissedicen, hem bebek emziricen.. yine de sen bilirsin. Allah yardımcın olsun. öyle ya da böyle hepsi geçiyo. rahat ol. sütün gelsin, tek gayretin o olsun.

doktor dedi ki bana tuttuğun takım yeniliyorsa maçı izleme. hiçbişeyi kafana takma, bol bol emzir. ama beni öyle bir strese soktular ki, hala kendime gelemedim. şimdi işim mama yap,biberon yıka. ah ah

bende 90 ccye 2-3 haftalıkken başlamıştım. ne çok yüyor,obez olcak diye ödüm kopuyordu. ama hala devam ediyoruz. bu araalr 120ccye geçmeye çalışıyorum. gündüz uyumuyor acaba açlıktan mı diye düşünüyorum. gece 90cc yetiyor ama belki gündüz hareketli olduğu için yetmiyodur. az önce 120 içirdim bakalım kuscak mı?
zor iş ya. emzirebilseydik, kilo alır derdimiz olamayacaktı. ne zaman istese verecektk.

in ş çoğalır sütümüz canım sen kaç saat arayla veriyorsun benimki doyunca devam etmiyor kusmuyorda belki 1 çay kaşığı bazen artık ağlatmıcam 2 saate bir veriyorum zaten kilo alımı normalse sorun yoktur

slm kızlar nasılsınız bende net bozuktu giremedim
offfffffff kızım çok huyzuzlanıyor uykuda dan uyanıp ağlıyor dayanamıyorum ağlayınca sancısı var gazsancısı damla kullanıyorum dr verdi neden iyileşmiyor bu çocukya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…