benim kızım gündüzleri hiç uyumuyorbugün sabah saat 7'den saat 15.00a kadar toplasam 30 dk uyudu. esniyor, perişan oluyor. yapmadığım kalmadı, dalıyor uykuya 5 dk sürmeden ağlayarak uyanıyor. gazı var, kakasını yapamıyor ve çok keyifsiz. hergün aynı şeyi yaşıyoruz.
yarın 50 günlük olacak. ben 3 saatte bir 90cc mama veriyorum.bir yerde okumuştum 6 haftadan sonra sabaha kadar uyuyabilir bebekler diye. benimki 3 saatte bir kendisi uyanıyor,acıkıyor. acaba mamasını arttırsam mı? benim gibi sütü yok denecek kadar az olan annneler ne kadar mama veriyorsunuz?
( şu mama meme olayları 50 gündür dert oldu bana. çözemedim gitti)
biz anneler.. kakasını yapınca rengini,görüntüsünü irdeleriz. yapamayınca da niye yapamadı diye kara kara düşünürüz. şu an benimki 2 gündür yapamıyor mesela. denemediğim şey kalmadı. oluruna bıraktım biraz. şükredin kakasını yapıyor bebekleriniz. yapamasa daha zor. ıkınarak ağlamasını seyretmeye dayanamıyorum senağlama
Ben hiiiç mama vermedim dahamama kullanıyormuydun? ben artık her sabah mamasına bir çay kaşığı saf zeytinyağı koyuyorum. çok şükür Allahım, düzene giriyor yavaş yavaş.
bir de dün akşam zinkoyu karnına döktüm ve onunla masaj yaptım. çok keyif aldı, iyi geldi sankim :)
her yolu deniyorum ben de
(bir de poposundan uyarılmasının bağırsaklarda tembellik yaptığını, böyle alışabileceğini ve ilerki yaşlarda cinsel sorunlara yol açabileceğini okudum. bütün hemşireler bu yolu öneriyor ama ben vazgeçtim.)
Artık bebeğin olabilir anlamınamı geliyor bu?ben de öyle sanıyordum canım
45.gün geldi misafirler özlemişler beni :))))
Kızlar sizin bebekler kafasını kaldırabiliyormu?
mesela gögsünüze yatırdınız...kendi başına kafayı kaldırabiliyomu.(kertenkele gibi naniknanik )
boynunu kaldırmaya gücü yetiyormu 40 çıkmadan?
ayşe benmde sütüm az bende mama veriyorum mamanın dışında 2 haftadan sonra 90 ml yazıyor benim kızım 3 haftasında ben 90 ml verşyorum yanlışmı ? seninki kaç haftalık ki
benimki bugün 50 günlük. 7 hafta bitti. dün gece 120 cc yaptım belki gece uyur diye. 105 içti, onu da kustu :uhm: 90cc veriyorum hala. sma mamasının kutusunun arkasında 2-6 hafta yazıyordu, aptamile geçtim 2-4 hafta yazıyor. ne yazarsa yazsın kendileri belirliyor demek ki? seninki kusuyr mu?
[QUOTE=ayse_nev53;15726631]benim kızım gündüzleri hiç uyumuyorbugün sabah saat 7'den saat 15.00a kadar toplasam 30 dk uyudu. esniyor, perişan oluyor. yapmadığım kalmadı, dalıyor uykuya 5 dk sürmeden ağlayarak uyanıyor. gazı var, kakasını yapamıyor ve çok keyifsiz. hergün aynı şeyi yaşıyoruz.
yarın 50 günlük olacak. ben 3 saatte bir 90cc mama veriyorum.bir yerde okumuştum 6 haftadan sonra sabaha kadar uyuyabilir bebekler diye. benimki 3 saatte bir kendisi uyanıyor,acıkıyor. acaba mamasını arttırsam mı? benim gibi sütü yok denecek kadar az olan annneler ne kadar mama veriyorsunuz?
[QUOTE=ayse_nev53;15726631]benim kızım gündüzleri hiç uyumuyorbugün sabah saat 7'den saat 15.00a kadar toplasam 30 dk uyudu. esniyor, perişan oluyor. yapmadığım kalmadı, dalıyor uykuya 5 dk sürmeden ağlayarak uyanıyor. gazı var, kakasını yapamıyor ve çok keyifsiz. hergün aynı şeyi yaşıyoruz.
Bencede doktoruma güveniyorum insallhh herşey güzel olucak sağolasınnnvalla dikişlerimde bir sorun olmadı. bir başta bir sonda ip vardı sadece. şimdi de gayet düzgün görünüyor ameliyat yeri.
bu zamana kadar bir sürü sezeryan yapmıştır herhalde en azından bu kadar tecrübesi vardır yarın doğuma giriyomuşsun moralini yüksek tut senin içinde zorlu ve bi o kadarda güzel ve keyifli bi süreç başlıyor bunları düşün mutlu ol artık maratonun sonundasın inşş.sağlıkla kucaklarsın meleğinizemuszemus
artık genellikle estetik dikiş yapıyorlar yapıştırme oluyor
hiç moralinizi bozmanyın streste yapmayın
sezeryandan da korkmayın hele ki belden uyuşturucaklarsa o anın tadını çıkarın inanın çok güzel bi duygu
hayırlı olsun şimdi çok heycanlısınızdır
Bencede doktoruma güveniyorum insallhh herşey güzel olucak sağolasınnn
Allah razı olsunn duan için amin inşallahh
işte doguma bir gün kala eltimin patavatsız konuşması sinir etti bende yazayım dedim ..
büyük ihtimal genel anestezi ile yaptırıcam ne kadarda drum spinali tavsiye ettiysede korkuyorum panik yaparım die kabul etmedim :))
hayırlısı artık sağolaın cnm
canım benimki kusmuyor 90 verdim fazla geldi 75 veriyorum bende 3 haftamız bazen 75 bitiyor bazen az dibinde kalıyor ama 2 saatte bir yiyor yada 1.5 intnette bebkler 3 saatte bir yer yazıyordu biz uyamıyoruz ve 700 ml yemesi gerekirken 800 ml yiyor in ş sorun olmaz ama kusmuyor
bende 90 ccye 2-3 haftalıkken başlamıştım. ne çok yüyor,obez olcak diye ödüm kopuyordu. ama hala devam ediyoruz. bu araalr 120ccye geçmeye çalışıyorum. gündüz uyumuyor acaba açlıktan mı diye düşünüyorum. gece 90cc yetiyor ama belki gündüz hareketli olduğu için yetmiyodur. az önce 120 içirdim bakalım kuscak mı?
zor iş ya. emzirebilseydik, kilo alır derdimiz olamayacaktı. ne zaman istese verecektk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?