• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay burayi cok ozlemisim ya a.s. kizlar bizim 8. haftamiz doldu bugun ama hala uykusu duzene girmedi. demissiniz 6. haftadan sonra gece uyanmadan uyuyabilir. benimki bazen 4 saat uyanmadan uyuyor ama bugun her 2saatte bir uyanip emdi. gunduz uykusu da duzensiz. bazen 2-3saat uyuyor bazen de 30dk sonra uyanip agliyor. aslinda sutum masallah yetiyor ve kaka yapma sorunu da cok sukur yok gibi ( gunde 2-3 defa yapyor) ama iste nedense gunduz uyumuyor.. nedenini anlamadim gitti...

aynı benim kızımı anlatmışsın sanki benim kızımda babasını geçiriyor sabah 7 de sonra artık uyku yok bize hep 10dk yarım saat uyku tabi bende hiç uyku yok zaten gece 2 de anca yatıyor sonra gece gene kalkıyor offfffffff gündüzleride 4 ten sonra biraz uyuyor ama yemek bile yedirmiyor
sabah kahvaltı yapırmıyor akşam yemek yedirmiyor

ama genede yorulmuyorum ona bakarken hoşuma gidiyor canım benim o

Bencede doktoruma güveniyorum insallhh herşey güzel olucak sağolasınnn

Allah razı olsunn duan için amin inşallahh

işte doguma bir gün kala eltimin patavatsız konuşması sinir etti bende yazayım dedim ..
büyük ihtimal genel anestezi ile yaptırıcam ne kadarda drum spinali tavsiye ettiysede korkuyorum panik yaparım die kabul etmedim :))
hayırlısı artık sağolaın cnm

bence hiç korkma ben de öyle diyordum bayılırım felan diyordum
bence anestezi alma spinal ol bebeğini ilk sen gör sesini duy
bence ayılmak daha zor

kızlar bebekleriniz ne kadar zamanda ne kadar kilo aldı ????????????

bizim cuma 1 aylık aşımızı olduk tartıldık kızım 1 kg almış sütüm yetiyormuş mama verme dedi hemşire 2 sabntimde uzamışız maşşallah:nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaslar eve gectik internet yok ancak annemlere gelince azıyorum. Sizdede aynı sıkıntı varmı bilmiyorum bi<im kız gece hiç durmuyor. Gaz için verilen damlalaır bıraktım çocuguu mahvetti o damlalar.drumu değiştirdim. Yeni dr . Attırdı ilaçları sadece kucagına alıp gazını cıkaracaksın dedi 10 defa 20 defa . Rahatlayınca zate uyur dedi. Ilaç vermeme kızdı.gazı olmazsa maşallah cok iyi. 4 günlükken 2450ydi. Suan 45 günlük 4450 gram.geceleri susumuyo. Meme agzında aglıyor. Süt agızna akıyo aglıyo. Emzikte aglıyo mamada aglıyo. Sallamalara sarkılar yok fayda etmiyor. Gazıda olmuyor ama gıcıklıktanmı ne aglıyo gözleri kızarıncada biraz mememi emip bayılıyor. 4 saat uyuyor ki ben uyanınıp emziriyorum. Psikopata bagladı beni.s.zneler yapıyorsunuz bana akıl verin

Kızlar herkese selam...bebeğim dün 40 günlük oldu.Bizimde yaklaşık 15 gündür çok gazımız vardı.NURSE HARVEY'S diye bitkisel bir şurup var şu an onu kullanıyorum günde 4 çay kaşığı veriyorum ve bebeğim çok rahatladı ayrıca mama olarakta MİLUPA CONFORMİL çok işe yarıyor inanın bebeğim gece hiç uyumuyordu sürekli ıkınıyordu şimdi daha rahatız yalnız bu mama biraz kötü kokuyor her bebek almayabilir benimki maşallah cof cof cofff bitiriyor birde her arandığında mama vermeyin gaz sancısı geldiğinde emme ihtiyacı hissederlermiş o yüzden aranırlarmış o anda yalancı emziği verin tabi tok olduğundan eminseniz zaten eldivenlerini yemeye başlarsa acıkmış demektir.birde zeytinyağını hafif ısıtıp karnına masaj yapıyorum o anda hemen alttan gazını çıkartıyo.paylaşmak istedim inş.yararı olur.

Hayatım nurse dr banada vermiş günde 2 defa ver dedi yarım ttalı kaşığı ama çocuk hiç gaz cıkaramadı ozaman şimdi hiç bişey vermiyorum pırt pırt üstten allttan atıyor >::> ama yinede ytemiy hanıma. Gazman oldu cktı. 40da cıktı ama düzelmedi :'(yarın işe baslayınca neyapacak kuzum ya :'(

cnm zaten kutuda yazıyo günde 6 kaşık verilmesi gerekiyomuş ama ben 4 kaşık veriyorum.Yalnız düzenli kullanılması gerekiyo 2 günde etkisini göstermez düzenli kullan ve mama veriyorsan conformili ene derim bişey kaybetmezsin

zeynopcum sunnet yaptrdın mı? kızlar sunnet yaptıran var mı????

bende yaptırmak ıstıyrm... ama ne zman kım nasıl olcak tecrubeszm

kızlar dusuncelerınızı beklıyrm

kızlar aynen sızın gbı bızde gazla bogusuyrz

Rabbım baska acı gostermesın

basa gelen cekılır ne yapalım.....

Rabbım cumlemıze sıfa versn..ben sadece zınco yu denedım fayda gormeyınce bıraktım

ustten gaz cıksa da gaz oluyo cıkmasa da...

kızlar kımdı bılmıyrm bır arkadasımız dogumdan sonra kuyruk sokumum agrıyr demıstı

annemle paylaşmıstım bır akrabamızn da kuyruk sokumunda problem varmıs can simitıne oturuyrmus

bu rahatsızlık ıcın dr mu onermıs bılmıyrm

paylasmak ıstedım Allah sıfa versın arkadasım

Nursey 2 hafta kullandık. Sonra laktamisinde verdi çocuk çatlşayacktı. Bıraktımn düzeldi. Ama yinede gazı vari

Kızlar sizin bebekler kafasını kaldırabiliyormu?
mesela gögsünüze yatırdınız...kendi başına kafayı kaldırabiliyomu.(kertenkele gibi naniknanik )
boynunu kaldırmaya gücü yetiyormu 40 çıkmadan?

yuse benimki kaldiriyor yani 40 cikmasina az kaldi ama yaklaisk iki haftadir falan rahaty kaldiriyordu ..banyo videomuzu izleidnmi yagmurun son halini gorurusn ama ogluna gostermeeeeeeeeeeeee :P:P

kizlar bu gun ilk asimizi olduk kizimuyuyordu gozleirni acti biraz ses cikardi cnai yaninca geri uyudu sorun yasamadik ama uyaniyo besliyorum geri uyuyo ateside yok bu demektirki bu gece uyumucak cunku saba uyursa gece gece uyursa sabah uyumuyo bebeisim :)

kizlar kaka sorunu bizdede var bazen 3 gun yapamiyo esimin ablasi hemsire anne sutu alan bebekelrde 10 gune kadar yapmayabilir saglik sorunu degil bu dedi ama hafta sonu o kadar cani yandiki bebisimin ikiniyo ikiniyo zeytinyagi ile durttum agizdan verdim masaj yaotim banyo yaptirdim iki gun ugrasti ancak cikardi esime doktora gidelim diyorum doktor ne yapicak hafta sonu bir sey yapamaz dedikce eismle kavga ettim bebisim cidden cok ama cok zor yapti kakasini cok ugrasiyo kipkirmizi oluyor :(

tuvalette kizlar sezeryan dikisleriniz hafif sizliyormu ? ben hissedioyrum benimki sizliyor bu arada benim dikiste estetik yapistirma dikis ic camasirinin icidne kaliyor .....

tuvalette kizlar sezeryan dikisleriniz hafif sizliyormu ? ben hissedioyrum benimki sizliyor bu arada benim dikiste estetik yapistirma dikis ic camasirinin icidne kaliyor .....

2 gün sonra 40ım çıkıcak ama hala karnımın içi açıyo benmde.bide ayağa ilk kalktığımda sancım oluyo dikiş yerimde yürüdükçe geçiyo.

ayyyyyyy bu akşam bu kıza bişey oldu akşam saat 7 den beri kucakta geziyoruz evin içinde koltuğa oturuyorum basıyor çığlığı...en sonunda kollarımda derman kalmayınca taktım kanguruyu öyle gezidk bu sefer sırtım ağırdı daha şimdi uyudu bu saate kadar kucakta gezdik....öyle kucağada alıştırmadım...

Back
X