ayyyyyyy bu akşam bu kıza bişey oldu akşam saat 7 den beri kucakta geziyoruz evin içinde koltuğa oturuyorum basıyor çığlığı...en sonunda kollarımda derman kalmayınca taktım kanguruyu öyle gezidk bu sefer sırtım ağırdı daha şimdi uyudu bu saate kadar kucakta gezdik....öyle kucağada alıştırmadım...
ayyyyyyy bu akşam bu kıza bişey oldu akşam saat 7 den beri kucakta geziyoruz evin içinde koltuğa oturuyorum basıyor çığlığı...en sonunda kollarımda derman kalmayınca taktım kanguruyu öyle gezidk bu sefer sırtım ağırdı daha şimdi uyudu bu saate kadar kucakta gezdik....öyle kucağada alıştırmadım...
süper olmuş bu. yukarıya nasıl tutturdunuz
hırdavatcıdan aldık isimlerini bilmiyorum ama
az bekle fotosunu yakından çekip geleyim çok basit oldu yapması.......
çingne salıncağı deniyormuş,internette de satılıyor. bende evin neresi uygun diye bakıyorum şimdi. evim biraz küçük. seninki iyi uymuş odana. biz odada yanyana duramıyoruz beşiği koyduktan sonra
evet ben yatak odama yaptım ama
tavana yapınca ben yer sorunu olacağını düşünmüyorum
beşiği koymakla salıncak farklı.........
evet ama bu beşik gibi sallanmıyorçok güzel olmuş. hayret beşik işe yaramıyorda bu nasıl yarıyor anlamadım. eşime göstericem bakalım ne dicek?
iyi günlerde büyüt bebeğini
nazar boncugum slaincagin benim favorim cok hos ya ben bile sallanirim yorgunken onda dvd karsinda ama senin kocam hamarat anam benimki nerde bunu yapicak mumukun gorunmuyor pek strat trek izlemekten zaman bulsa bile yapabolecegini sanmam masallah size esine :)
evet ama bu beşik gibi sallanmıyor
bi sallıyom 15 dk durmuyo :))
uzun mesafe gidip geliyo sallayınca hiç ağlamıyo...
bende çok seviyorum salıncağı :))
ama eşim mecbur kaldı her gece elimizde battaniye ile sallıyorduk
işe uykusuz gidiyordu mecbur
böyle olunca işimiz daha kolay oldu
super omus buyuk kolaylik biimki beceremez ama ben bakiyim internette falan bulabilirmiyim buna yakin bir sey gule gule kullanin cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?