2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah 1 gecelik bir şeydir.Benim kızım kucakta oturmuyor,gezdirince bazen duruyor,bazen kasılıp şikayet ediyor. Gündüz hiç uyumuyor.Bugün herhalde 4 saat kucakta sallamışımdır gün içinde toplam,yatakta emzirdim uyur diye ,nerdeee?Sadece 15 dk uyudu ve şimdi yeni yattı ki ona göre erken.Normalde gündüz en fazla 1 saat uyuyup gece üçte yatıyor.Sabah beşbuçukta emiyor,ancak yedide uyuyor ,o da dokuza kadar.İlk kızımda da böyle uyumama sorunu vardı,ay ben bu farklı olur diyordum,kafayı yiyorum,büyük kızıma hiç vakit ayıramıyorum.Hatta tuvalete gidemiyorum,basıyor çığlığı.Benim gibi olan var mıııı???Teselli arıyorum

inşallah dün geceyi bidaha yaşamayız
tam uyuttum dedim 10 dak uyudu yine aynı şekilde 1:30 kadar gezdik bağırdık ağladık oturdum ben de ağladım...gece 1 de emzirdim bidaha sabah 6:30 da uyandı yavrum nasıl yorulduysa hiç uyanmadı...ben de uyumuşum yorgunluktan vicdan azabı çektim uyanamadım diye...sabah az emdi uyuya kaldı...uyuyunca kesinlikle ağzını açmıyor...sütü sağdım kaşıkla içirdim.....bugün akşama kadar yatar artık....

Son düzenleme:
ben artık uyusun diye kendimi paralamıyorum. çünkü ben uyutmak istedikçe inatlaşıo benmle. şimdide kucağımda. daha doğrusu sabah 7 ,akşam 20.00 mesai yaptrıyo. çok yoruldum. her taktiğim 10dk sonra etkisini kaybediyo.:uhm:kafamçokkarıştısenağlama

kanguru hiç aklıma gelmemişti. şimdi hemen çıkardım astım. sustu bakalım kaç dakika sürcek. saol:1rolleyes:

hırdavatcıdan aldık isimlerini bilmiyorum ama
az bekle fotosunu yakından çekip geleyim çok basit oldu yapması.......

çingne salıncağı deniyormuş,internette de satılıyor. bende evin neresi uygun diye bakıyorum şimdi. evim biraz küçük. seninki iyi uymuş odana. biz odada yanyana duramıyoruz beşiği koyduktan sonra

8 liraya maal oldu :)) salıncağımız
altında 90 a 60 demir var dikdörtken gibi onun cevresine kumaş diktik çuval gibi düşünün kızım içinde yatıyor çok rahat ........

çingne salıncağı deniyormuş,internette de satılıyor. bende evin neresi uygun diye bakıyorum şimdi. evim biraz küçük. seninki iyi uymuş odana. biz odada yanyana duramıyoruz beşiği koyduktan sonra

evet ben yatak odama yaptım ama
tavana yapınca ben yer sorunu olacağını düşünmüyorum
beşiği koymakla salıncak farklı.........

evet ben yatak odama yaptım ama
tavana yapınca ben yer sorunu olacağını düşünmüyorum
beşiği koymakla salıncak farklı.........

çok güzel olmuş. hayret beşik işe yaramıyorda bu nasıl yarıyor anlamadım. eşime göstericem bakalım ne dicek?
iyi günlerde büyüt bebeğini

nazar boncugum slaincagin benim favorim cok hos ya ben bile sallanirim yorgunken onda dvd karsinda ama senin kocam hamarat anam benimki nerde bunu yapicak mumukun gorunmuyor pek strat trek izlemekten zaman bulsa bile yapabolecegini sanmam masallah size esine :)

çok güzel olmuş. hayret beşik işe yaramıyorda bu nasıl yarıyor anlamadım. eşime göstericem bakalım ne dicek?
iyi günlerde büyüt bebeğini
evet ama bu beşik gibi sallanmıyor
bi sallıyom 15 dk durmuyo :))
uzun mesafe gidip geliyo sallayınca hiç ağlamıyo...

bende çok seviyorum salıncağı :))
ama eşim mecbur kaldı her gece elimizde battaniye ile sallıyorduk
işe uykusuz gidiyordu mecbur
böyle olunca işimiz daha kolay oldu

super omus buyuk kolaylik biimki beceremez ama ben bakiyim internette falan bulabilirmiyim buna yakin bir sey gule gule kullanin cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…