Kızlar sizin bebekler kafasını kaldırabiliyormu?
mesela gögsünüze yatırdınız...kendi başına kafayı kaldırabiliyomu.(kertenkele gibi naniknanik )
boynunu kaldırmaya gücü yetiyormu 40 çıkmadan?
Ben hiiiç mama vermedim daha
sadece meme veriyorum naniknanik
Acaba suyu az içiyorum sebep bumu..şimdi çok içmeye başladım..deniyorum
perşembe-salı perşembe pazar...kaka yaptı..benim zorumla o da :gitme:
Merhaba arkadaslar eve gectik internet yok ancak annemlere gelince azıyorum. Sizdede aynı sıkıntı varmı bilmiyorum bi<im kız gece hiç durmuyor. Gaz için verilen damlalaır bıraktım çocuguu mahvetti o damlalar.drumu değiştirdim. Yeni dr . Attırdı ilaçları sadece kucagına alıp gazını cıkaracaksın dedi 10 defa 20 defa . Rahatlayınca zate uyur dedi. Ilaç vermeme kızdı.gazı olmazsa maşallah cok iyi. 4 günlükken 2450ydi. Suan 45 günlük 4450 gram.geceleri susumuyo. Meme agzında aglıyor. Süt agızna akıyo aglıyo. Emzikte aglıyo mamada aglıyo. Sallamalara sarkılar yok fayda etmiyor. Gazıda olmuyor ama gıcıklıktanmı ne aglıyo gözleri kızarıncada biraz mememi emip bayılıyor. 4 saat uyuyor ki ben uyanınıp emziriyorum. Psikopata bagladı beni.s.zneler yapıyorsunuz bana akıl verin
bende gaz ilacı olarak ZİNCO DİYE İLAÇ YAZDI SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR ONU KULLANDIM İŞEYARADI BEBEĞİM RAHATLADI ŞÜKÜR VERMİYELİMMİ ŞİMDİ O İLACI BEN ZARARLIMI
kanguru hiç aklıma gelmemişti. şimdi hemen çıkardım astım. sustu bakalım kaç dakika sürcek. saol:1rolleyes:
KANGURUDA UYUDU
uyudu demeye korkar oldum :dance::dance::1hug:
arkadaslar sütünüzün rengi nasıl. Benimki okadar duruki. Hele ilk sagarken nerdeyse su akıyo sonra beyazlasıyor.kaydirigubbakcemile3 acaba ondanmı doymuyor aglıyo bu bebek. Yaramıyomikis ütüm. Ama gece emiyor 2 saat rahatta uyuyo. Biizm gelininki sapsarı yag olurdu resmen. Dolaba koyuyoruz benimki hafif üstünde yag tabakası oluyopr onunkinin nerdeys e1 cm oluyor yag tabakası. Neyapsamya becel yagmı karıstırsam süte
gitti gidiyorda var ama 130 tl. çok pahalı geldi.
arkadaslar sütünüzün rengi nasıl. benimki okadar duruki. hele ilk sagarken nerdeyse su akıyo sonra beyazlasıyor.kaydirigubbakcemile3 acaba ondanmı doymuyor aglıyo bu bebek. yaramıyomikis ütüm. ama gece emiyor 2 saat rahatta uyuyo. biizm gelininki sapsarı yag olurdu resmen. dolaba koyuyoruz benimki hafif üstünde yag tabakası oluyopr onunkinin nerdeys e1 cm oluyor yag tabakası. neyapsamya becel yagmı karıstırsam süte
Bugün bende sabah 4 e kadar beşik salladım sabah 7 ye kadar uyudu tekrar uyandı sabah 10 kadar gene salladım allahım ayakta uyudum bugün sonra babası ilgilendi bende 12 ye kadar uyudum babası sağolsun çok yardımcı oluyor bana
ben kızımda 8 ay olmamıştım şimdide hala olamadımayyyy adet olmayı unutmuşum ne rahatmışım 10 aydır başladık yine :s
iyi geleceğini bilsem alırım ama deneme tahtası oldu kuzum kim ne dese yapmaya çalışıyorum akannehirgaz için şiddetle nurse harveys öneriyorum...........
bende aynı şeyleri yapıyorum sabun tehlikeliymiş popsunu yakarmış ama öylede yapmasak yapamıyo çatlıyacak çocukbiz haftadan fazladır kabızlık sorunu yaşıyoruz
senağlama fitil sabun zeytinyağı
bizim babamız da çok yardımcı ama 3 gündür çok kötü grip o yüzden yardımcı olamuyor
merhaba arkadaşlar ne zamandan beri giremiyorum bugün 2, aşımızı olduk 3 tane vuruluyor hemşire ateşi olur dedi ağrısıda var hiç durmadı sabahtan beri zaten gazıydı kakasıydı şimdi birde bunun ağrısını çekiyor kuzum
herkeste aynı sorun gazzzzz bende zinco kullanıyorum kakasnıda kolay yapar dediler ama hiç işe yaramadı 5, gün oldu ben zorla yaptırıyorum hep böylemi olacak acaba mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?