2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sizin bebekler kafasını kaldırabiliyormu?
mesela gögsünüze yatırdınız...kendi başına kafayı kaldırabiliyomu.(kertenkele gibi naniknanik )
boynunu kaldırmaya gücü yetiyormu 40 çıkmadan?

hemde nasıl kaldırıyo. öylede sert dimdik tutuyoki zor zaptediyorum :)

Ben hiiiç mama vermedim daha
sadece meme veriyorum naniknanik
Acaba suyu az içiyorum sebep bumu..şimdi çok içmeye başladım..deniyorum

perşembe-salı perşembe pazar...kaka yaptı..benim zorumla o da :gitme:

ben okadar su içiyorum ki anlatamam artık alışkanlık olmuş emerken kesin su içmem gerekiyor

ben mama verdim veriyorum da haftada 1 kere felan babası doymuıyor diye kalkıp yapıyor ağlamasına dayanamıyor
nankörde yiyor mamayı cadııı

kızlar bişey soracam size sizin bebeklerinizinde ayak tırnakları içeremi bakıyor çıkıntılımı benim bebeğimin öyle daha düzelirdiyorlar sağlık ocağına götürdüm sizinkiler nasıl çoktandır soracam unuttum size

bende gaz ilacı olarak ZİNCO DİYE İLAÇ YAZDI SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR ONU KULLANDIM İŞEYARADI BEBEĞİM RAHATLADI ŞÜKÜR VERMİYELİMMİ ŞİMDİ O İLACI BEN ZARARLIMI

arkadaslar sütünüzün rengi nasıl. benimki okadar duruki. hele ilk sagarken nerdeyse su akıyo sonra beyazlasıyor.kaydirigubbakcemile3 acaba ondanmı doymuyor aglıyo bu bebek. yaramıyomikis ütüm. ama gece emiyor 2 saat rahatta uyuyo. biizm gelininki sapsarı yag olurdu resmen. dolaba koyuyoruz benimki hafif üstünde yag tabakası oluyopr onunkinin nerdeys e1 cm oluyor yag tabakası. neyapsamya becel yagmı karıstırsam süte

bende gaz ilacı olarak ZİNCO DİYE İLAÇ YAZDI SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR ONU KULLANDIM İŞEYARADI BEBEĞİM RAHATLADI ŞÜKÜR VERMİYELİMMİ ŞİMDİ O İLACI BEN ZARARLIMI

vallahi nagiş ben verdim cocouk hiç gaz cıkaramaz oldu. morarıyodu resmen. bırakınca gaz damlalarını cırt cırt popo gidiyor.rahatladı. tabi benimki böyle babası kılıklı keçi gibi inadı var. seninkinde işe yardaıysa ne mutlu sana.olumunekankayizsmile

hiç sağmadım canım ben ama elime akıyor duru benimkide hiç öyle sarı değil

evet ya çocuk kızarıyordu dayanamıyordum ama şimdi şükürler olsun rahatladı hemen zorlanınca veriyorum gene kilosuna göre 4 damla damlatıyorum

gitti gidiyorda var ama 130 tl. çok pahalı geldi.

gitti gidiyorun cok ilginc bir sistemi var yurtdisina gondeirm yapiliyor yaziyor ama yurtdisindan odeme almiyor yani turkiyeden biri odicek parayi kargo parasinida ama kargoyu yurtdisina godneriyor turkiyeden ben kimi buliyim surekli aliyim odesin ne sacma sistem insan yurtdisina satis yapilir diyorsa odemeyide yapabilmem gerekir herhalde ama kabul etmiyo ilginc :)

Bugün bende sabah 4 e kadar beşik salladım sabah 7 ye kadar uyudu tekrar uyandı sabah 10 kadar gene salladım allahım ayakta uyudum bugün sonra babası ilgilendi bende 12 ye kadar uyudum babası sağolsun çok yardımcı oluyor bana

ben de bu sabah ilk kez sağdım aynı beyaz geldi

bizim babamız da çok yardımcı ama 3 gündür çok kötü grip o yüzden yardımcı olamuyor

merhaba arkadaşlar ne zamandan beri giremiyorum bugün 2, aşımızı olduk 3 tane vuruluyor hemşire ateşi olur dedi ağrısıda var hiç durmadı sabahtan beri zaten gazıydı kakasıydı şimdi birde bunun ağrısını çekiyor kuzum
herkeste aynı sorun gazzzzz bende zinco kullanıyorum kakasnıda kolay yapar dediler ama hiç işe yaramadı 5, gün oldu ben zorla yaptırıyorum hep böylemi olacak acaba mafoldumben

biz haftadan fazladır kabızlık sorunu yaşıyoruz
senağlama fitil sabun zeytinyağı
bende aynı şeyleri yapıyorum sabun tehlikeliymiş popsunu yakarmış ama öylede yapmasak yapamıyo çatlıyacak çocuk
allah yardımcımız olsun şu günleride atlatsaydık :Saruboceq:

bizim babamız da çok yardımcı ama 3 gündür çok kötü grip o yüzden yardımcı olamuyor

benim eşimde grip 1 haftadır iğne ilaç 1 gün kızını öpmedi dayanamadı sonra alıyor kucağına öpüyor çok korttum grıp geçer diye çok şükür bişey olmadı inşallah ta olmaz

geçmiş olun canım 2 bacak bir koldanmı yapıyorla bide ağzından damla yapıyorlarmış galiba bende şükür işeyaradı hep yağ dolu bu ilacın içinde düzenli içirdim

arkadaşlar bebeklerinizin tırnaklarını sormuştum cevap yazmadınızgörmediniz galiba benim bebeğimin ayak tırnakları içe dönük gibi sağlık ocağındaki hemşireler drlar düzelir dedi birisi evet içe büyüyor dedi bide size sorayım dedim sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…