şurup canım bitkiselonu nazar boncuğu ilaçmı
iyi geleceğini bilsem alırım ama deneme tahtası oldu kuzum kim ne dese yapmaya çalışıyorum akannehir
arkadaşlar bebeklerinizin tırnaklarını sormuştum cevap yazmadınızgörmediniz galiba benim bebeğimin ayak tırnakları içe dönük gibi sağlık ocağındaki hemşireler drlar düzelir dedi birisi evet içe büyüyor dedi bide size sorayım dedim sizinkiler nasıl
Allaha şükür normal aynı el tırnakları gibi
bi resim çek koysana bakalım böyle anlamak biraz zor oluyor
nasıl içe dönük yani CADIARZU
ben eşimle gittim
ateş şuana kadar olmadı ama bacakları sıcacık zaten gitmeden ateş düşürüsünü verdim az önce yeniden verdim ama ağrıyor herhalde
koldan yapılan aşıya dikkat ettimde derinin altına yaptılar
mihricim ben o aşıdan çok korkuyorum 2 bacak 1 kol nasıl tutacağım ben 1 bacağında zor tututum ellerim titredi tutumassam iğne yamuk gider kırılır diye korktum abimim iğne bacağında kırılmış böyle küçüken o korku var kimsemde yok ynımda allah yardımcım olsun napacağım bakalım 1 ay var ama
bende çok korkuyorum diycem başka hemşire tuttsun dayanamam 3 tane offf
ben eşimle gittim
ateş şuana kadar olmadı ama bacakları sıcacık zaten gitmeden ateş düşürüsünü verdim az önce yeniden verdim ama ağrıyor herhalde
koldan yapılan aşıya dikkat ettimde derinin altına yaptılar
hayatım gidince dr yazdır ates düşürücü calpol minoset tamol dolven birini yaar ama sen istersen asıya gitmeden evde yarım tatlı kaşıgı calpol al ver. mihri bacakları sıcaksa kolonyalı pamuk koy canım atesinide alır kızarmazda. allah korusun bazen apse yapıyor aşı yerleri benden söylemesi
kalça cıkıklığı 3 ayı doldurunca yapılıyor. bizimki 3 eylül dogumlu 3 aralıktada randevusu var. her hastane yapıyor canım özeliikle kız bebeklerinde kesinlikle yapılması gerekiyor
bana doğum yaptığım hastanede 1 aylıkken yaptıracaksın dediler hatta not tututlar yaptır diye 1ay sonra diye yazmışlar işitme tesi 3 ay sonra diye yazmışlar
bozo kafam karıştı ateş düşürücüyü verelimmi vermiyelimmikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?