2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allaha şükür normal aynı el tırnakları gibi
bi resim çek koysana bakalım böyle anlamak biraz zor oluyor
nasıl içe dönük yani CADIARZU

mihricim ben o aşıdan çok korkuyorum 2 bacak 1 kol nasıl tutacağım ben 1 bacağında zor tututum ellerim titredi tutumassam iğne yamuk gider kırılır diye korktum abimim iğne bacağında kırılmış böyle küçüken o korku var kimsemde yok ynımda allah yardımcım olsun napacağım bakalım 1 ay var ama

Allaha şükür normal aynı el tırnakları gibi
bi resim çek koysana bakalım böyle anlamak biraz zor oluyor
nasıl içe dönük yani CADIARZU

canım uyor şimdi uyansın çekeyim korkuyorum hepsi öyle 2 ayağıda tırnaklarının hepsi ama elleri normal

ben eşimle gittim
ateş şuana kadar olmadı ama bacakları sıcacık zaten gitmeden ateş düşürüsünü verdim az önce yeniden verdim ama ağrıyor herhalde
koldan yapılan aşıya dikkat ettimde derinin altına yaptılar

nagihancım bizim tırnaklarımız öyle değl ilk defa senden duydum böyle birşey inşallah düzelir opuyorumnanaktan

benim eşim sürekli gündüz çalışıyor onla gitmem imkansız

ateş düşürücüyü senmi aldın ordanmı verdiler gitmeden ateş düşürücümü vereceğiz ay nekadar cahil anneyim demi

bende çok korkuyorum diycem başka hemşire tuttsun dayanamam 3 tane offf

inşallah düzelir mihri ya korkuyorum bebeğime eziyet ederler diye eğer tırnakları içeyse offfffff ya dr götüreceğim hem kalça çıkıklığı için götüreceğim siz yaptırdınızmı kalça çıkıklığı testini

bide ssk da yapılıyormu bu test

hayatım gidince dr yazdır ates düşürücü calpol minoset tamol dolven birini yaar ama sen istersen asıya gitmeden evde yarım tatlı kaşıgı calpol al ver. mihri bacakları sıcaksa kolonyalı pamuk koy canım atesinide alır kızarmazda. allah korusun bazen apse yapıyor aşı yerleri benden söylemesi

kalça cıkıklığı 3 ayı doldurunca yapılıyor. bizimki 3 eylül dogumlu 3 aralıktada randevusu var. her hastane yapıyor canım özeliikle kız bebeklerinde kesinlikle yapılması gerekiyor

mihri ben dr gittiğimde ateş düşürücü istedim fitil verdi aşıya gideken kullanıyım mı dedim sakın dedi aşı fazla etki etmez ozamnan dedi

bizim 2.aşımız 5 kasımda. bende caprol aldım
ateş düşürücü. görümcem hemşire. o bebeğine her aşıdan önce bir çay kaşıgı veriyormuş. bende vericem. inşallah rahatsızlanmaz bebeklerimiz. dediğin gibi zaten gaz sancısı çekiyorlar bi de bunun için çekmesinler.
nurse harvys bende alıcam ya. zinkoyu her mamaya 2 damla damlatıyorum. günde 3 kere işe yaramadı. gerçi bu şekildede pek faydası yok gibi. ben milupa rezene çayı aldım. 100ml yapıp 80 ml ben, 20 ml ona içiriyorum sabah akşam. bilmem faysası olur mu? bugün başladım

tamam canım dr ilacın adını söyliyeyimmi yoksa kendi yazarmı

kalça cıkıklığı 3 ayı doldurunca yapılıyor. bizimki 3 eylül dogumlu 3 aralıktada randevusu var. her hastane yapıyor canım özeliikle kız bebeklerinde kesinlikle yapılması gerekiyor

bana doğum yaptığım hastanede 1 aylıkken yaptıracaksın dediler hatta not tututlar yaptır diye 1ay sonra diye yazmışlar işitme tesi 3 ay sonra diye yazmışlar

bozo kafam karıştı ateş düşürücüyü verelimmi vermiyelimmikafamçokkarıştı

off ya dr banada keşke ateş düşürücüsünü şurup yazsaydı fitil yazdı bize inşllah kullanmak zorunda kalmammm 8 kasım da aşımız

bize işitme testi 1 ay sonra dediler
yanlış yazmış olmasınlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…