Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ya dr banada keşke ateş düşürücüsünü şurup yazsaydı fitil yazdı bize inşllah kullanmak zorunda kalmammm 8 kasım da aşımız
bize işitme testi 1 ay sonra dediler
yanlış yazmış olmasınlar???
off ya dr banada keşke ateş düşürücüsünü şurup yazsaydı fitil yazdı bize inşllah kullanmak zorunda kalmammm 8 kasım da aşımız
bozo fitili koyabiliyormusnda ogün ben çok agladı diye spazma panalgin diye bi fitil var sakinleştirici gaz söktürücü yarısını koyuyum deidm. ne mümkün hemen itiyor. parmagımla tutum bi çektim gene çıkardı dokundurmuyo poposuna. fititlde her bebekte kullanılmıyo
benimkide memede uyuyacak bide ayakta sallıyorum bacaklarım ağrıyor beşikte sallanmayı sevmiyor yatmayıda fazla sevmiyor şuan yanımda koltukta uyuyor burası daha çok hoşuna gidiyor cadının bizleri yönlendiriyorlar valla bu velatler
bizimde 10 kasım yaaa yandıkk çok korkuyorummkafamçokkarıştı
biz işitme testini 3.gün yaptırdık
aynen nagiş bakalım belki bide şurup isterim
bozo fitili koyabiliyormusnda ogün ben çok agladı diye spazma panalgin diye bi fitil var sakinleştirici gaz söktürücü yarısını koyuyum deidm. ne mümkün hemen itiyor. parmagımla tutum bi çektim gene çıkardı dokundurmuyo poposuna. fititlde her bebekte kullanılmıyo
bizimde 25 kasım allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik ben ondan önce ağlamaya başlıyorum
bende bugün dr götürecektim kalçası ve tırnakları için iyiki gitmemişiz
bide benim ağrılarım hala var karnımın içi çok acıyor vc de canım yanıyor kalkarken felan rahmime ağrı giriyor
hadi bakalım kime inanalım benim dr mutlaka ver dedi hatta şimdi hemşirelr aşıdan sonrada ateş düşürücü ver dediler bende verdim şimdilik ateşi yok ama hiç durmuyor ağrıda yaparmış çünkü bir iğine yerimiz kaç gün ağrıyor bunda 3 tane var nasıl ağrımasınmihri ben dr gittiğimde ateş düşürücü istedim fitil verdi aşıya gideken kullanıyım mı dedim sakın dedi aşı fazla etki etmez ozamnan dedi