gittim canım perşmbe günü karnımdan baktı
karnını aç deyince pek bi mutlu oldum
yumurtalıklarım eski haline dönmüş
rahmim temizlenmiş
kalça çıkıklığı 1-3 ay arası yapılıyor. ama gec olması biraz daha iyi. ilk muayanede el ile zaten bakılıyor .
slm kızlar nasılsınız ya bi türlü giremiyorum şu nternete siz nasıl yapıyosunuz tam kız uyuyo laptopu alıyorum elime küt uyanıyo hanfendi kızım antiteknolojik olcak herhalde sizle sohbeti çok özledim valla sizin bebişler nasıl yarın yarı kırkımız çıkacak teyzeleri kızlar bide dün gece kızım hiç uyumadı sabah 5 e kadar ayaktaydık en son anneme verdim yavrum ayaklarını kendine çekip çekip durdu metsil diye ilaç verdim faydası olmadı gecelri kakasını yapardı dün yapamadı yavrum siz ne yapıyosunuz böyle olduğunda bide ilk ay sizin kiler ne kadar kilo aldı benim kız büyümüyo sanki
slm ngezen sen farketmiyosundur büyüdüğünü sürekli görüyosunya ondan benim bebiş ayda yaklaşık 1 kg aldı ama bi kaç arkadaşın 2 haftada 750gr almışlar en az200-300gr almalıymış gaza gelince maalesef yapacak bişey yok benim bebeişte dün hiç durmadı kıpkırmızı oldu yavrum 3-4 aylıkken kendiliğinden geçiyomuş Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
gittim canım perşmbe günü karnımdan baktı
karnını aç deyince pek bi mutlu oldum
yumurtalıklarım eski haline dönmüş
rahmim temizlenmiş
benimki emzik emiyor tatlıyla alıştırdım ağlayınca veriyom ağzına susuyor çok faydalı valla bu emzil tatlı şerbetle bazen çilek reçeline bastım emziği alıştı zort zort emiyor uyduktan sonra emziği kenara atıyor
bende soracaktım aynı soruyu. perşembe günü gitcem bakalım ne dicek. gerçi ben adet oldum 3 gün oldu. bu normale işarettir herhalde
su gözü kör olası nurseyi bend ekullandım ama ne fayda zincoda işe yaramadı en son laktamisin aldım oda yaramadı metsilde yaramadı. zeytinyagı badem yagaı acı elma yagı allahım denemedşğim kalmadı şimdi hepsini çöpe attım. alıyorum kucagıma vuruyorum sırtına. emzirirkende götünüm altına sıcak su torbası koyuyorum pırt pırt pırt. ama gece bunlarea ragmen ıldırıyor. gazı yok bacaklarını cekmiyo çünkü rahat. ama uyumuyor. cırlıyor sadece kucakta geziyoz yok uyumuyo. en son aglayıop memeyi alıyo emerekn uyuyor. huy edindi 40 günlük çocuk. buneyabenneyaptımki. kafayı dikiyor. gözlerime bakıyo. böyle bişey yokya 10 günlükken basladı kafa dimdik. 10 dakka tutuyo sonra titriyo artık ben yaslıyorum döşüme yatıyor. kıyamıyorum ya agalyıpta gözlerime bakmasına bide iç cekiyo sıpam. ofya suncacıkta bune sncı yarabbim. en bana ver acıları
ben dr gittim ertesi günü regli oldum
demek sen de erken oldun biz seninle aynı gün sezeryan olduk galiba 31 ağustos mu senin de?
ben 45.gün regli oldum
benim 28 ağustos.
bende senin yazını okudum daha erken değil mi ya dedim. ertesi sabah misafirleri karşıladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?