2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet dolunaycım eymen benm paşamın adıda.ama bu sene eymen senesi galiba çok eymen var mahallede bile pişti oldum:) bu senenin moda ismi olcak gibi oğluşlarmızn adı:):)

gittim canım perşmbe günü karnımdan baktı
karnını aç deyince pek bi mutlu oldum
yumurtalıklarım eski haline dönmüş
rahmim temizlenmiş

ayyy çok sevindim ya bi ooohh çektim valla bende cumartesi gidicem ama içimi rahatlattın çok sağol ya

evet ya oyle olcak yarın bızımkıler okurken sınıfında bıkac eymen olcak gıbı ama sımdılık benım etrafımda koyan yok bu ısmı tekiz bakalım....

ya kızlar bu aldığımız kilolar nasıl gidicek.bende 9 kilo kaldı 10 kiloyu hemen verdim ama 9 gitmedi daha.benm uyuz kocam benmle dalga geçmeye bile başladı angus lar gibi oldun diyo bana yaaaaaa
nurtopu gibi bi evlat doğur ettiği lafa bak.ve ben emziriken nasıl kilo vereyim ama gelde anlat bunu benm uyuz kocama.küstüm bende konuşmuyorum.yok ben şaka yaptım öyle demek istemdim diye dolanıp duruyo ama çok bozuldum ya.moralim çok bozuk

valla ben 7 kg almıştım 10 kg gitti. kızdaın sayesind eyaza tıg gibi gireceğim tabi koca kıçım hiç küçülmüyor :>:>:>

kalça çıkıklığı 1-3 ay arası yapılıyor. ama gec olması biraz daha iyi. ilk muayanede el ile zaten bakılıyor .

kalça çıkıklığı 1-3 ay arası yapılıyor. ama gec olması biraz daha iyi. ilk muayanede el ile zaten bakılıyor .

devlette bize yaptılar artık yapmazlar.ama içime kurt düştü şimdi.3 aylık olunca bide özelde yaptırayaım ben ozaman.

hayatım allah korusun öyle bişyu varsa zaten dısardanda belli olur. ayakları eşit olmaz. tabi her iki kalçada sorun yokss. bebeğini yüz üstü yatır. bacaklarınoın arkasında oluşan çizgilere bak simetrikmi. evetse sorun yok. bişey daha varda onu boşverelim bakıyorum derken cocugun canını yakmayalım . en iyisi dra götürmek yada s ocagındada bakarlar

benim drumda her asıyı yaptıracagız diyor rota su cicieği hepatit a. ama gerek yok ben yaptırmayacagım. boşuna cocuga virüz eklemenin yararı yok. eger bebeğiniz sık hastalanmıyorsa ishali yoksa boşuna yaptırmayın. bunlar poara tuzagı. gerekli olan asıları zaten devlet ödüyor. zatürre asısı özeldi örnein. ama baktılar cocuklarda hastalık oranı yükseldi devlet hemen ücretsize cevirdi.

slm kızlar nasılsınız ya bi türlü giremiyorum şu nternete siz nasıl yapıyosunuz tam kız uyuyo laptopu alıyorum elime küt uyanıyo hanfendi kızım antiteknolojik olcak herhalde sizle sohbeti çok özledim valla sizin bebişler nasıl yarın yarı kırkımız çıkacak teyzeleri kızlar bide dün gece kızım hiç uyumadı sabah 5 e kadar ayaktaydık en son anneme verdim yavrum ayaklarını kendine çekip çekip durdu metsil diye ilaç verdim faydası olmadı gecelri kakasını yapardı dün yapamadı yavrum siz ne yapıyosunuz böyle olduğunda bide ilk ay sizin kiler ne kadar kilo aldı benim kız büyümüyo sanki

slm ngezen sen farketmiyosundur büyüdüğünü sürekli görüyosunya ondan benim bebiş ayda yaklaşık 1 kg aldı ama bi kaç arkadaşın 2 haftada 750gr almışlar en az200-300gr almalıymış gaza gelince maalesef yapacak bişey yok benim bebeişte dün hiç durmadı kıpkırmızı oldu yavrum 3-4 aylıkken kendiliğinden geçiyomuş Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

mentos senin bebiş şimdi kaç kilo ya doğumdan önce ne kadar doğacak diye düşünüp duruyoduk şimdi doğdular bu seferde nekadar kilo alacaklar diye düşünüyoruz annelik böle bişey herhalde dün gece beni deli etmesine rağmen kıyamıyorum bakmaya Allah bize bağışlasın yavrularımızı opuyorumnanaktan

gittim canım perşmbe günü karnımdan baktı
karnını aç deyince pek bi mutlu oldum
yumurtalıklarım eski haline dönmüş
rahmim temizlenmiş

bende soracaktım aynı soruyu. perşembe günü gitcem bakalım ne dicek. gerçi ben adet oldum 3 gün oldu. bu normale işarettir herhalde

ben de geçen gün dut pekmezine bandım, cuk cuk aldı. sonra pişman oldum acaba dokunur mu diye. internetten araştırdım, anne sütü almayan bebekler hekim kontrolunde alabilir yazıyodu. e bi kereden bişe olmaz herhalde

bende soracaktım aynı soruyu. perşembe günü gitcem bakalım ne dicek. gerçi ben adet oldum 3 gün oldu. bu normale işarettir herhalde

ben dr gittim ertesi günü regli oldum
demek sen de erken oldun biz seninle aynı gün sezeryan olduk galiba 31 ağustos mu senin de?
ben 45.gün regli oldum

bi de milupanın rezenesini ve çörek otu yağı dene. belki onlar işe yarar. canım ya gözümün önüne getirebiliyorum. bende aynı dertten muzdaribim. duydugum herşeyi deniyorum.miupa rezene sanki biraz rahatlatıyo. demeye de korkuyom. her an çığlığı bascak sanki. kulağımda hep bi bebek ağlaması var. işin kötüsü yan komşunn da bebeği var. bizim evde bebek sesi hiç eksik olmuyo. biri susuyo biri başlıyo. talim var.
benimki bozuk radyo frekansı ve sallanma ile (2si 1 arada) rahatlıyo.
bir de biberondan cokmu baloncuk yutuyo acaba seninki? dr browns kullanıyorum. içindeki mekanizma ile köpükler gitmiyo emziğe. yine gazı var tabi o ayrı.

ben dr gittim ertesi günü regli oldum
demek sen de erken oldun biz seninle aynı gün sezeryan olduk galiba 31 ağustos mu senin de?
ben 45.gün regli oldum

benim 28 ağustos.
bende senin yazını okudum daha erken değil mi ya dedim. ertesi sabah misafirleri karşıladım

herkese iyi geceler. erken uyumazsam sonra manyak gibi oluyorum . pambık kızım demiyo ki bu annem uykusuz..

benim 28 ağustos.
bende senin yazını okudum daha erken değil mi ya dedim. ertesi sabah misafirleri karşıladım

erken olmak daha iyi başta keşke biraz daha geç olsaydım dedim ama düşününce daha iyi erken olmak...stres yaşamıycaz.....şiş olmıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…