saltanat aynen ben de senin gibi düşünüyorum çok haklısın hem eskiden emzik mi vardı, doğal olanı yaratılışı unutmamak lazım her zaman doğalı düşünmek lazım..sağol ya sevindim böyle düşünmene emzik vermemeye devam edecem ben de..bu arada oğlun çok yakışıklı gözler falan harika maaşallah..Allah nazarlardan saklasın..
Kızlar çarşemba doktoruma kontrole gidicem.. Bu arada hangi doğum kontrol yöntemini kulanacağına karar ver demişti.. Biz daha hala karar veremedik...
Hap yada implant emzirdiğim sürece kulanamazmışım, bunu baştan söyledi zaten..Geriye 2 yöntem kalıyor spiral yada condom..
Kararını ver spirale karar verirsen geldiğinde takalım demişti...
Ama ben hala karar veremedim...
Doğumdan korkmadım, bndan korkuyorum( spiral tecrübesi olan varmı nasıl takılıyor, can acıtıyormu??? Kullanımı rahat mı??
canim spiral taktiranlar hic mi hic acimadigini soyliyorlar. bence tek bir secenegimiz var. spiral... her defasinda condom satin almaya kosamicaz ki kaydirigubbakcemile3 ben spiral taktiracam.
selamlar..
oğlum 39 günlük oldu..emzik vermiyorum..emzik veren arkadaşlar oğlunuzun acıktığını nasıl anlıyorsunuz..ben ağlamasa da elini falan emmeye çalıştığında emziriyorum..bebeğim maaşallah iyi kilo aldı, doktorları mama vermediğime zor inandırıyorum belki bu yüzdendir sık sık emziriyorum acaba emzik versem bebişim daha mı az emer..emziğin yararlar var mı..ben huysuzluğundan değil de battaniyesini falan emmeye çalışıyor bazen o yüzden acaba emzik vermem gerekiyor mu diye düşünüyorum..
emzik kullanmayan var mı aramızda..
geçen bende gittim dr.uma, 1 ay sonra kontrole gelceksin ozaman konuşalım dedi.bende spiral düşünüyorum ama internette biraz araştırdım, korktum.zaten doğum masası fobim oluştu, ağrılı bişiy değilmiş 2-3 dakika sürüyomuş ama ben o masaya çıkınca çok geriliyorum.bide 3 aylık iğneler varmış korunmak için, onuda sorucam gittiğimde.
bu arada normal doğum yapıpta kontrole giden oldumu, yine alttan mı muayene ediyor?
geçen bende gittim dr.uma, 1 ay sonra kontrole gelceksin ozaman konuşalım dedi.bende spiral düşünüyorum ama internette biraz araştırdım, korktum.zaten doğum masası fobim oluştu, ağrılı bişiy değilmiş 2-3 dakika sürüyomuş ama ben o masaya çıkınca çok geriliyorum.bide 3 aylık iğneler varmış korunmak için, onuda sorucam gittiğimde.
bu arada normal doğum yapıpta kontrole giden oldumu, yine alttan mı muayene ediyor?
ben normal dogum yaprim ve bugune kdr da bir kac kere alttan muayene oldum. basta cok korktum ama fazla acimadi. dikislerim biraz gerildi acimak istedi ama korktugum gibi olmadi. alttan muayeneyi atlattim simdi kocisle ilk iliskiyi bir atlatsam... :kedi: 51 gun oldu adami hala yaklastirmadim zavalli sapik sapik dolasyor etrafimda hahaha naniknanik
ben daha önce 3 defa taktırıp çıkarttım ohaoldumsmileyani baya tecrübe kazandım 3,4 dakika sürüyor tabi biraz canın acıyor taktırırken 1,2 ay adet gördüğün zaman sancı yapıyor tabi bu bünyeden bünyeye değişir bazı kimselerde aşırı kanama yapıyor ama ben o yönden rahattımKızlar çarşemba doktoruma kontrole gidicem.. Bu arada hangi doğum kontrol yöntemini kulanacağına karar ver demişti.. Biz daha hala karar veremedik...
Hap yada implant emzirdiğim sürece kulanamazmışım, bunu baştan söyledi zaten..Geriye 2 yöntem kalıyor spiral yada condom..
Kararını ver spirale karar verirsen geldiğinde takalım demişti...
Ama ben hala karar veremedim...
Doğumdan korkmadım, bndan korkuyorum( spiral tecrübesi olan varmı nasıl takılıyor, can acıtıyormu??? Kullanımı rahat mı??
düşünmüyorumŞu rotavirüs(ishal) aşısını düşündünüzmü kızlar.Yaptırcakmısınız?
selam kızlar...
bende ekim annesiyim ama oğlum 19 eylül de 37 haftalıkken geldi...bizim kızlar daha yeni doğurdu...o yüzden sizin topiği daha çok okuyorum...dün işitme testi yapıldı...1 kulağından ölçüm alınamadı.10 gün sonra.tekrar yapcaz dedi...endişelendim bende...bugün başka doktora götrücem bugün..sizde var mı böyle bir durum yaşayan??
selamlar..
oğlum 39 günlük oldu..emzik vermiyorum..emzik veren arkadaşlar oğlunuzun acıktığını nasıl anlıyorsunuz..ben ağlamasa da elini falan emmeye çalıştığında emziriyorum..bebeğim maaşallah iyi kilo aldı, doktorları mama vermediğime zor inandırıyorum belki bu yüzdendir sık sık emziriyorum acaba emzik versem bebişim daha mı az emer..emziğin yararlar var mı..ben huysuzluğundan değil de battaniyesini falan emmeye çalışıyor bazen o yüzden acaba emzik vermem gerekiyor mu diye düşünüyorum..
emzik kullanmayan var mı aramızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?