ne yapacağız bilmiyorum ama benim iştahım açıldı şekerli şeyleri sevmezdim hamileyken şeker yasaktı ondan herhalde şimdi deli gibi aburcubur yiyorum kızım için aldığım beslenmliklerin yarısını ben bitirdim cokacimcoookahhh ahh kilolar pembe(((
doğumdan sonraki alttan muayenede sadece dikişlerinemi baktılar, yoksa doğumdaki gibi elle içeriyide muayene ettilermi?
kızlar 2010 eylul annelerı dogum sonrası kılolarımız ıcın konu actım beklerım
ben de geçen gün dut pekmezine bandım, cuk cuk aldı. sonra pişman oldum acaba dokunur mu diye. internetten araştırdım, anne sütü almayan bebekler hekim kontrolunde alabilir yazıyodu. e bi kereden bişe olmaz herhalde
saltanat simdi kontrole gittigimde iki hafta sonra ellicekelrmi beni yine ya?
arkadaşlar benim kızım bugün gece hiç uyumadı sabah 7 ye kadar sonra 2saat uyudu sabah 10 dan akşam 7ye kadar a hiç uyumadı nesi var anlamdım
şimdi uyudu allaha şükür ama birazdan neyapar bilmem
Allah allah niye oyle yapiypr ki? benimkisi bazen gunduz hic uyumuyor.. ben de anlamiyorum. seninki bugun agladi mi?
bir keresinde demir aleti takti iceriyi de elle muayene etti sempatiksalakcinni,
ayyyy düşüncesi bile iğrenç işte ben bu yüzden dr gitmeyi erteliyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileayy o çok iğrenç bende 1 kez muayene oldum öyle -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?