2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 kezmi kaç kere oraya yattığımı hatırlamıyorum kesin 50 kere yatmışımdır fazlasıda vardırda ben bukadar yazdım

çetal değil canım bi alet varya hani makas gibi açılıyor aklıma geldikçe bile içim tuhaf oldu

bazı insanlara göre ne varki neyden korkuyorsun diyorlar ama elimde dedğil kasılıyorum ve çok korkuyorum

ben emzik vermiyorum 2 saatten öncede emzirmiyorum hazımsızlığa neden olmaması için. benim oğlumda elini emiyo kafayı sağa sola sallıyo meme arıyo öyle anlıyorum acıktığını, çok gerekmezse emzik vermicem

he evet bozo bana da yaptı dr ama tedavi görürken çok canını yakıyor insanın makas gibi olan normal uzun olan şey değil demi

bnimde şarkım canım
kızın birini okula götür getir ödevleri kaprisleri diğeri uyumaz gazı kakası derken kafayı sıyırmaya az kaldı

ben emzik veriyorum ağlarken uyuturken çok faydalı alıştı emiyor benim kızım

bnimde şarkım canım
kızın birini okula götür getir ödevleri kaprisleri diğeri uyumaz gazı kakası derken kafayı sıyırmaya az kaldı

ay evet ya allah sana sabır versin biz biriyle baş edemiyoruz
bugün mutfağa hiç giremedim yemek zaten yok hazır dışardan alıyoruz artık buaralar
eşim geldide mutfağı toparladım bugün kızım çok huysuzdu

kızlar mrb

ben annemlerdeyım onun sayesınde yukum hafıflıyo ama yıne de bugun kemıklerım agrıyo

sırt agrısı cekıyrm sızde oyle mısınz

bnimde şarkım canım

ayy benden bir tane daha var kızım o kdr dengesizki bazen ben kardeşimi çok seviyorum diyor şevkatli oluyor bazende kök söktürüyor emzirme aç kalsın ben onu atıcam camdan aşağı vs. hatta bi kaç defa kucakladı zor aldım elinden,
bebek uyuyunca uyuyamıyorum bile, kızım yatmama izin vermiyor mesela bugün yattım diye laptopu fırlattı attı neyseki kırılmamış delikafadulden

ben yemek yapmaya fırsat yaratıyorum bebeği uyutup valideye üst kata veriyorum kızımı yanıma alıp giriyorum mutfağa neyseki yardım etmeyi seviyor yoksa işim zordu, mesela bugün birlikte sarma sardık muzlu fındıklı yaş pasta yaptık hem kızımda oyalanmış oluyo sempatiksalakcinni

abbooooooooooooooooo:roflol: oney öley aman bebeğe zarar vermesin çok duyuyoruz kıskançlıktan neler yapıyorlar

benim kızım 9 yaşında kardeşini annesiymiş gibi çok seviyor bize bile güvenmiyor kucağına bizden dikkatli alıyor sadece oturarak almasına izin veriyorum tabi o yönden şikayetim çok şükür
fakat kızımın derslerini yaptırırken okula giderken öbürüde kuduruyor bütün işlerim kalıyor :hulya:

abbooooooooooooooooo:roflol: oney öley aman bebeğe zarar vermesin çok duyuyoruz kıskançlıktan neler yapıyorlar

evde terör estiriyo valla, b dakika yanlız bırakamıyorum ama dediğim gibi dengesizlik var bzen yardımcıda oluyo, bezini battaniyesini kremini damlasını getiriyo vs. ama bazende böyle oluyo ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…