2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar göğüslerim çok sızlıyor sizinde öylemi
bide ben umma oldum bizde öyle derler bişe özendim uyuz kaynanam özendirdi hemen teli kapattık nasıl kocaman oldu göğsüm 10 günü geçti çekiyorum ama öteki göğsümde çok acıyor napacağım ya

seninki büyümüş maşallah benim kızım daha 3 yaşında o da yeni çıktı bebeklikten haliyle daha farklı tepkileri oluyor, kalan iş olsun kardeşine zarar vermedikten sonra gerisi bi şekilde halledilir canım,

o istediğin şeyi yemen lazım geçmesi için

bende bugün haftalardan sonra ilk defa düzgün bir yemek yaptım hatta tatlımı bile yaptım eşimi aradım zavallım sevinsin biraz alkisalkisalkis:teytey:

o istediğin şeyi yemen lazım geçmesi için

birini yedim annem getirdi gelirken köyden ama ötekini bulmam çok zor yapılması gerekiyor
nalet kaynanaya söyledim sen böylededin şişti diye aklıma gelmedi emzikli olduğun diyor salak karıııııııııııııııklava:klava:

umma ne yaaa hiç duymadım
bence bir görün dr

sanada iyi akşamlar dinlen canım yat benim eşim çay yaptı içeceğiz nasıl olsa sabahlıyacağız bugün galiba

anammm kızım ilk defa bu saatte uyuyor
tü tü tü tü kırkbirkere maşallah kuzuma

evde terör estiriyo valla, b dakika yanlız bırakamıyorum ama dediğim gibi dengesizlik var bzen yardımcıda oluyo, bezini battaniyesini kremini damlasını getiriyo vs. ama bazende böyle oluyo ohaoldumsmile
bizde kıskançlık yok çok şükür ama benim kızım başka konularda çok kaprisli herşeye kapris yapar hiç birşeyden memnun olmaz kime çekti böyle biliyorum aslında malum kişide böyle asık surat

şu yaprak dökümündeki karıyıda elime verseler klava:
birde bunlara üzülüyorum

kızlar herkese ıyı aksamlar maalesef grip oldum sanırım oğlusumada bulastı hapsırıyor :çok üzgünüm:

Şuan annem balkonda bebeğimi seviyo..
benim oğlum büyüyünce politikacı olacak devleti yönetecek diye ciddi ciddi seviyo alsanaalsanasmile (çok siyasi bir günde doğdu ya... referandum-darbe gününde)

Sayın liderim diyoo yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…