2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesti biz bugün çarşıya indik kızımla, baş ağrısı sabah başlamıştı, öğleden sonra delirmek üzereydim artık. Zor bela yemek yaptım ve berbat bigün geçiriyorum. Bulantıdan çekmedim ama başağrısından çekicem heralde.

selam kızlar

melek senin kızın olucak galiba çin takviminde erkek mi çıkmıştı

selam kızlar nasılsınız
benim misafriler kaçtı benimde başım çok ağrıyor ya

canım benim ana kız şimdiden çarşı gezmeye başlamışsınız. maşallah Allah nazardan saklasın. baş ağrısı için ne yapsan acaba benim başıma gelmedi o yüzden bu konuda tecrübesizim canım. doğal yöntemler var mı acaba? başına sıkıca tülbent bağlasan kafamçokkarıştı

Bozocum çin takvimine göre de kızdı benim. Ama içime erkek diye doğmuştu bi ara.
Ayşe hoşgeldin, sen hangi şehirdeydin canım??

baş ağrısı bende de var 2 gündür şuan bile acayip ağrıyor duş alın kızlar belki rahatlarsınız ben öyle yapıcam

gamzecm dogal yolla mı ıkızın olacak ıns

canım senin ikizmi harika ikizse inş. kucağına alırsın sağlıklı sıhatli

pembecim evet doğal yolla ikiz oldu eşim tarafında ikiz yok benim annem tarafında da uzaktan var nasıl oldu bilmiorum ama ikiz bebeklere küçüklüğümden beri bi hayranlığım vardı allah kısmet ettii:):) bakalım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:):)

zeynepcim evet ikizzz o yüzden bu kadar sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorm herşey iki katı düşünsene mide bulantısı halsizlk hepsi iki katı eee tabi mutluluk da iki katıı hihoyyythihoyyyt

Bozocum çin takvimine göre de kızdı benim. Ama içime erkek diye doğmuştu bi ara.
Ayşe hoşgeldin, sen hangi şehirdeydin canım??

benim erkek çıkmıştı dr kıza benziyor demişti bakalım bu gidişimde belli olur artık
belli olsun alışveriş yapmak istiyorum bikaç bişey aldım ama tam belli olmadan almak istemiyorum

kızlar ben kaçıorum biraz meyve yiyim bebitolarım beslensiiinn:):)
kendinize ve bebişlerinize ii bakın tatlışlarr öpüldünüüzzzemuszemus

çok afedersiniz ama lavabo seçiminiz(tuvalet) hangi yönde. yani ben hala alaturka tuvaleti kullanıyorum. acaba bir sorun yaratır mı? yani ilerde karnım falan büyüyünce tabiki istesem de zaten kullanamam ama şimdilik kullanıyorum.

ben her ikisinide kullanıyorum
ama takıntılıyım tuvalet konusunda heryerde giremiyorum

ben geçen bi yere gitmiştim çok tutmuşum tuvaletimi çok sancım oldu sonra
ilerde ne yapcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…