2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben izninizle ben çıkıyorum çok uykum geldi. hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

yaa kızlar benim ayak baş parmağımda tırnak batmış galiba iltihap olmuş acıyo ne yapem bi fikri olan var mı:çok üzgünüm:

kenarında sıkarak iltiahbı çıkar canım kolonya felan sür mikrop kapma geçmiş olsun

slm arkadaşlar herkesin bebişleri hayırlı uğurlu olsun inş Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.ben kendimi ekim annesi sanıodum bugün 28 eylül olduğunu öğrendim.aranıza katılayım dedim.zaten takip ediyorum sizi zaman zaman.bugün her şeyin normal olduğunu gördük bebişimizin hareketleri çok hoştu ya bayıldık:)ikili test yaptırmayı düşünmüodum ama doktor yaptırsan ii olur aldırmasanda durumu bilir ona göre doğum sırasında tedbir alırız dedi kan verdim bakalım.tabi pozitif düşünelim öle olsun demi.haa bi de çok erken olmasına rağmen cinsiyeti hakkında yorum yaptı doktorr 11+6 da erkek gibi görünüo ama değişebilir dedi bakalım hayırlısı paylaşmak istedim arkadaşlar görüşmek üzere herkese ii akş:)

ooo bir prensesimiz daha belli olmuş gözümüz aydı...
kızlar bende hazımsızlık problemi var sizdede oluyor mu ?
mesela yediğim yemek taş gibi oturuyor mideme rahatsız hissediyorum...

birde çok acıkınca ve birşey yemediğimde midem bulanıyor ..

sizdede bunlar oluyormu anormallik bende mi?

günaydın herkeseee....
lilacım benimde bulantılarım bu hafta geçti gibi gibi diorum bi günüm bi günüme uymuyor
ama hiç olmadı desem yeidir dediğin gibi çok acıktığım zaman öğlen yemekten önce ve 6 gibi iş çıkışı bişi atıştırmadıysam bulantım oluyor benimde ama atıştırınca geçiyor hemen...

günaydın anneler..lilacım anlattıklarının aynısını yaşıyorum bende.hatta ara ara çıkarmalarım devam ediyor benim.12 haftada biter demişti doktor ama yok bitmedi.bir de herkes iştahın acayip açılacak durup durup yemek yiyeceksin bundan sonra diyordu ama o da olmadı bende.hala et balık tavuk yiyemiyorum.dün sağlık ocağına gittim.et süt tüketemiyorsan bol bol baklagil ye dede ebe.bir de hergün mutlaka salata.eskiden daha iştahlıydım ben.özledim deligibi yemek yemeyi.

günaydın annecikler.... iştahsızlık,mide bulantısı çok zor Allah yardımcınız olsum .umarım en kısa zamanda geçer...benim aksine bir iştahım açıldı kendimi zor frenliyorum.özellikle de gece yattıktan sonra canım bişeyler yemek istiyor sürekli zaten eşim geç geliyor 9,30 da akşam yemeği yiyoruz ondan sonraki çay meyve faslını düşünün bi de yattıktan sonra kalkıp ekmek arası yiyorum çok fenayım bu ara çokk şişicemmmm kaydirigubbakcemile3

bu nevruz yüzünden meleğimi görmeye gidemiyorum lanet olsun ya

Çok mu olaylı geçiyor..Bizim burada olaylar akşam-gece olur, biz bir şey görmeyiz genelde..Yani şimdiye kadar hiç rastlamadık, haberlere de sık sık çıkar burası, ah ah..Demek sizin gündüz de oluyor ki doktora bile gidemiyorsun öyle mi?:uhm:

Günaydın eylül anaları:ecrin_bebek:meğer hepimizin aynı sıkıntısı varmış bende acıkınca midesi sulananlardanım,tavuk ve balıktan nefret edenlerdenimmafoldumben

eskiden alafranga tuvalet mi varmış acaba:)) Annelerimiz napmış tuvalete gitmemiş mi???

günaydın annecikler ve tatlı bebişleri; ben dün karın ağrım var demiştim ya doktora gittim bebişimi görmeye maşallah canımın omurgasını ve burun kemiğini gördüm gayet iyiydi ama cinsiyetini yine göremedi doktor(((

ay kizlar ben ilk 3 ay 5 kilo almistim ama bu son ay hic almadim ya.. hatta bu hafta 500gram zayiflamisim. ne bu normal mi? akannehir

gözün aydın canım sağlıklıymış bebiş.... diğer gitmene görürsün inşallah çok merak ediyorum görünmeyenlerin ki kız mı olacak :)) öyle derler ya kız kendini göstermez diye... arkadaşım 6.ayınca ancak öğrenebildi kızı olacağını :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…