günaydın annecikler ve tatlı bebişleri; ben dün karın ağrım var demiştim ya doktora gittim bebişimi görmeye maşallah canımın omurgasını ve burun kemiğini gördüm gayet iyiydi ama cinsiyetini yine göremedi doktor(((
ay kizlar ben ilk 3 ay 5 kilo almistim ama bu son ay hic almadim ya.. hatta bu hafta 500gram zayiflamisim. ne bu normal mi? akannehir
ya ayıptır sölemesi çok tuvaletim gelmişti o esnada, doktor bile anladı çok idrarın var o yüzden hareket edemio dedi(artık birdahakinee kısmetse
ben hiç kilo almadım üstüne üstlük 7 kilo verdim
5. haftadan beri hep istifra ediyorum ama bebeişim kocamanmış
doktor öyle söyledi iyi beslenmiş diyo ama nasıl beslenıyo bılmıyorum
benim stokları eritiyo sanırım
ya ben de 3-4 kilo aldım sanırım tartılmak bile istemiorummm((((
hmm demek bizimki de benim stoklarimdan beslenyodur dm.. yine de bugun dr-a gidim goreyim bebisimi.. 20. haftaya kadar gitmicektim dayanacaktim ama olmuyor. iyi oldugunu gormezsem catlicam galiba. ins bugun cinsiyetini de soyler bekli.. en azindan tahminde bulunur.. boshayallersmile
evet canım açken bide idrarın varen ultrasıona girdiğinde bebek kıpırdamadıgı içinhım demek ki tuvalete gidip ultrasona girmek lazım bunu öğrendiğim iyi oldu sağol..
Bebişin zaten senin kanınla besleniyor...Kanlıymışsın maaşallah.. Zaten ilk 3 ay hiçbir şey yemesen bile bebek başının çaresine bakarmış..Önemli olan sonraki aylarda iyi beslenmekmiş..O beslenmesinin yolunu buluyor, ama tabii anne iyi beslenmezse anne güçten düşebilir..İnş. bulantıların geçer..
ben bulantım olmuyor diye bunalıma girmiştim, bulantı bebeğin sağlıklı olduğunun işaretiymiş ya..İlkinde de olmamıştı 7 haftalık düştü buna da bir şey olacak niye bulanmıyor diye çok korktum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?