2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın anneler...Herkes bulantıdan dertli anlaşılan..Benim hiiiiiiçç bulantım olmadı; ama baş ağrısı, hazımsızlık ve ağızda kötü bir tat oldu..Ben de iştahlıyım hemen acıkıyorum..
daha 2,5 sene önce yani evlenmeden önce 55 tim en fazla hiç kilo alamazdım evlendim, eşim hergün tatlı istedi yaptım yedik derken hooppp 68 oldum sonra 65, şimdi hala 65 im inş. fazla kilo almam çünkü veremem, bünyem çok yemeye alışık, hep çok yerdim kilo alıyım diye, midemi büyüttüm..Bu arada boyum 1.70, ben 60 olsam yeter, işin kötüsü göbek ve kalça bağladım, hamilelikte de pek dikkat ettiğim söylenemez kih kih..

inş. bir dahakine görürsün canım...:hulya:

ahhh pazartesi bir gelse ben de görsem bebişim sağlıklı mı iyi mi, hali vakti yerinde mi, yerinden memnun mu, bir isteği, sıkıntısı var mı öğrensem..Cinsiyet o kadar önemli değil zaten ..Kalp sesini duysam yeter..

Günaydın kızlar. Kilo konusu bu aralar benim kabusum. Tam 5 kg. almışım. Çok canım sıkılıyor. Ama sürekli yemek istiyorum. Bir de çok hareketsizim. Gün boyu oturarak çalışıyorum. Eve gidince yorgun oluyor yine uzanıyorum. ılk oğlumda 30 kg. almıştım Benim sonum yine aynı sanırım.

ya ayıptır sölemesi çok tuvaletim gelmişti o esnada, doktor bile anladı çok idrarın var o yüzden hareket edemio dedi(artık birdahakinee kısmetse

ay kizlar ben ilk 3 ay 5 kilo almistim ama bu son ay hic almadim ya.. hatta bu hafta 500gram zayiflamisim. ne bu normal mi? akannehir

ben hiç kilo almadım üstüne üstlük 7 kilo verdim

5. haftadan beri hep istifra ediyorum ama bebeişim kocamanmış
doktor öyle söyledi iyi beslenmiş diyo ama nasıl beslenıyo bılmıyorum
benim stokları eritiyo sanırım

ya ayıptır sölemesi çok tuvaletim gelmişti o esnada, doktor bile anladı çok idrarın var o yüzden hareket edemio dedi(artık birdahakinee kısmetse

hım demek ki tuvalete gidip ultrasona girmek lazım bunu öğrendiğim iyi oldu sağol..

Bebişin zaten senin kanınla besleniyor...Kanlıymışsın maaşallah.. Zaten ilk 3 ay hiçbir şey yemesen bile bebek başının çaresine bakarmış..Önemli olan sonraki aylarda iyi beslenmekmiş..O beslenmesinin yolunu buluyor, ama tabii anne iyi beslenmezse anne güçten düşebilir..İnş. bulantıların geçer..
ben bulantım olmuyor diye bunalıma girmiştim, bulantı bebeğin sağlıklı olduğunun işaretiymiş ya..İlkinde de olmamıştı 7 haftalık düştü buna da bir şey olacak niye bulanmıyor diye çok korktum..

hmm demek bizimki de benim stoklarimdan beslenyodur dm.. yine de bugun dr-a gidim goreyim bebisimi.. 20. haftaya kadar gitmicektim dayanacaktim ama olmuyor. iyi oldugunu gormezsem catlicam galiba. ins bugun cinsiyetini de soyler bekli.. en azindan tahminde bulunur.. boshayallersmile

oo seninki 17 haftalık olmuş cinsiyeti eğer bebek gösterirse tabi yüzde yüz belli olmuştur..

valla saltanatcım ben de 20 gün dayanabildim şauna kadar hiç 1 ay bekleyemedim;=) dün bi bahaneyle gittim gördüm bebişimi :))

insallah canim gosterr ama ultrasona gore 2 hafta geride gidiyoruz yani 15 haftalik oluyoz.. bebisimi saglikli desin de cinsiyetini soylemese de olur

hım demek ki tuvalete gidip ultrasona girmek lazım bunu öğrendiğim iyi oldu sağol..
evet canım açken bide idrarın varen ultrasıona girdiğinde bebek kıpırdamadıgı için
tok ve idrarını yaomış olman gerekıyor :)

3 ayda bitti 4 e gidiyoruz işte bende zaten bundan korkuyorum bundna sonra direk
yediklerimden beslenşcek ama hiçbişey
yiyemıyorum resmen vücudum ağrıyo halsiz bitkin bi durumdayım canım çok su içmek
istiyo hemde deli gibi ama 1 bardak bile içsem istifra ediyorum Allahtan süt içebiliyorum
ve bol bol meyve suyu içiyorum gene midem çok bulanmadıgı zamanlarda 2 litreden
fazla su içiyorum hala düşük tehlikem var kanamam oluyo ve progestan alıyorum
böyle işte....benımde ılk bebegımde hıc bulantım ve rahatsızlıgım olmamsıtı
9 haftalıkken kalbi durmsutu canım sanada cok gecmıs olsun üzüldüm bebeğine
neyse ki Rabbim kardeşini göndermiş sağlıkla kucaklarsın inşallah

Günaydın kızlar,

Hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…