günaydın güzel anneler
kızlar 65 kilo olmuşum 12 günde 4 kilo almışım doktorda şaşırdı yürüyüş yapacağım
bilemiyorum 12 gün önce 61 dim dün 65 olmuşum şaşırdım kaldım yürüyüş yapıcam çok iştehım var ve hiç rahatsızlığım olmadı şükür bulantım da olmadı hep yiyorum hayırlısı nasıl çözüm bulurum bilmiyorumcokacimcoookaman dikkat et. 12 gunde 4 kilo biraz fazla bide ilk trimesterde.. ama ikinci trimesterde de haftada 500 gr yani ayda 2 kilodan fazla almamamiz gerekyomus.. kafamçokkarıştı
kızlar dün gece wc ye kalktım uyku sersemi sanırım biraz hızlı attım kendimi yatağa ve göbek deliğim çok ağrıdı sanki birşey çekti göbek deliğimi fazla uzun sürmedi ama endişelendim bebek kordona falan dolanmamıştır değilmi sizde de oldumu hiç?
kızlar dün gece wc ye kalktım uyku sersemi sanırım biraz hızlı attım kendimi yatağa ve göbek deliğim çok ağrıdı sanki birşey çekti göbek deliğimi fazla uzun sürmedi ama endişelendim bebek kordona falan dolanmamıştır değilmi sizde de oldumu hiç?
Bişi olmaz canım endişe etme şimdi göbeklerimiz gerildiğinden çok hassaslaştı en ufak bişeyde hemen sancılanmaya başlıo,,
benim bulanti ve tiksinmem olmasina ragmen ilk 3 ayda 5 kilo aldm. sonra dikat etmeye basladim ve hamur islerinden uzak durmaya ve firsat buldukca yurumeye calisyom. sonuc olarak son 1 ay hic kilo almadim ve simdi niye almiyom diye endiselenmeye basladm bilmiyorumkismile
inşallah öyledir canım ya ben biraz fazla pimpirikleniyorum heralde ama kolay değil 9 sene sonra hamile kaldım ve çokkkk korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?