2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada göğüslerimin uçları nasıl sertleşti anlatamam. bir de çok büyüdüler uçları. acayip bişey yaa ne giysem görünüyor gibime geliyor...

benim doktorum 11hafta 6 günlükken söyledi cinsiyetini. sen neredeyse 20 haftalık olacaksın. valla sendeki de iyi sabır. ben olsam şimdiye kaç doktora gitmiştim cinsiyeti öğrenmek için..

1 aydır gidiorum canım da hiç göstermedi,geçen hafta asıl kontrolümde de bacaklarını kapatmıştı ama bi ara açar gibi olunca kızın olucak gibi dedi doktor,,artık kısmet

saltanat güzelim sen çok geciktin yaaa cinsiyeti öğrenme konusunda. ordaki doktorlar mı göremiyor yoksa bebişin nazlı da göstermiyor mu anlayamadım. ancak bir prenses bu kadar nazlanabilir....

deme yaa kafamçokkarıştı 2 hafta once gittigimde bebis gostermedi :1no2: sonra da dr-m 26 Nisan'da gel dedi. normalde hamileleri 3 haftada bir kontrole cagiryo ama beni nedense bi bucuk aya gonderdi. ben de anlamadim ... ama ben bu hafta baska bi doktora gidip cinsiyetini ogrenmeyi dusunyom skldm artk beklemekten, sabirim tukendi

saltanat güzelim sen çok geciktin yaaa cinsiyeti öğrenme konusunda. ordaki doktorlar mı göremiyor yoksa bebişin nazlı da göstermiyor mu anlayamadım. ancak bir prenses bu kadar nazlanabilir....

pardon canım saltanata sölemişsin atlamışım mesajı,,ben üzerime alındım:))))

o beyin kisti nasil bisey ya :1shok: Allah yardimciniz olsun! insallah gecer ve bebisin saglikla kucagina gelir :Saruboceq:

evet canım ben de aynen böyle düşündüğüm için yarın sabah yaptıracağım. doktorum da beni çok rahatlattı. birşey çıkmayacağından eminim ama yine de içimiz rahatlasın dedi. benim yaş riskim yok ama dr beyinde o kistleri görünce yaptırmak istedi. kistler de 24. haftadan sonra kendiliğinden geçiyormuş. bakalım büyük gün yarın benim için. KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM....

günaydınlar eylül anneleri bende bir eylül annesi olaraktan bizde geçen hafta öğrendik cinsiyetini ilki oğlandı şimdide kızım olacak
mestitos geçmiş olsun

benim doktorum 11hafta 6 günlükken söyledi cinsiyetini. sen neredeyse 20 haftalık olacaksın. valla sendeki de iyi sabır. ben olsam şimdiye kaç doktora gitmiştim cinsiyeti öğrenmek için..

biliyon mu burdaki kadinlar cinsiyetini cok ta merak etmiyorlar. 20ci haftalarin sonunda dr-a gittiginde dr soylerse ogrenyolar yoksa sormuyolar bile.. bide doktorlar her kontrolde ultrasonda bakmiyolar.. kötükedihüso buralarda en sabirsiz hamislerin biri benim ya.. kac defa gittigimde hep soruyorum, bazi doktorlar bana ters ters bakyolar ,napcan cinsiyetle gibi iste burda boyle ya :icecream:

Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.benim bi arkadaşımda da böyle bi şey vradı.şimdi sağlıklı bir kızları var.bu testler önlem olarak yapılıyo canım iyi dşün iyi olsun

o beyin kisti nasil bisey ya :1shok: Allah yardimciniz olsun! insallah gecer ve bebisin saglikla kucagina gelir :Saruboceq:

canım, oğlumun beyninde iki tane küçük kist gördü. koroid pleksus kisti deniyormuş bunlara. ilk söylediğinde kafamdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. sonra doktor, bu durumun çok normal olduğunu, gebeliklerin çoğunda bu durumun görüldüğünü, gebeliğin 24. haftasında da kendiliğinden kaybolduğunu söyleyince içim rahatladı. anlayacağın durumum böyle. amniyosentez önerdi doktor. ultrasonda başka hiç bir anomali görmedi herşey çok normaldi ama içimiz rahat etsin diye bence yaptırmalısın dedi. ben de yarın yaptıracağım Allah'ın izniyle.

çok geçmiş olsun canım yaa.. inş hiç bir sorun çıkmaz.. sağlıkla alırsın minişi kucağına...
amniyosentezi ben ilk hamileliğimi öğrendiğim doktor rutin yapıyorum demişti... daha yolun başındaydım ve yaşım 29. riskim yok ama ben rutin her hastama yapıyorum dedi. böylesinin doğru olduğunu düşünüyorum dedi.. yurtdışındada rutin her hastaya yapılırmış. benim o doktor üni. hastanesinde eğitim görevlisiydi. çok araştırmacıydı. benim albümlere girersen bana verdiği kağıtlar var orda.. orada amniyosentez ile ilgili bilgi var. belki için rahatlar okuyunca...
allah yardımcınız olsun canım... dualarımız sizinle..

nasıl şeymiş öule ya ben her gittiğimde doktor muhakkat ultrasonda bakalım diyor

bizim kocis te farketmez diyo ama bilmiyorum. ikimiz de oglen olacak fikrine alistik... -tatlicadiarzu- ama kiz olursa da cok sevinecez.. kocisle bazen hayal ederiz, o da kizim olursa boyle sevecem, cok yaramaz olucak beraber oynicaz falan diyo. ama kocis te oglumuz olacak gibi gelyo diyo. bilmiyom kafam karisik. ay ama saglikli olsun farketmez yaa

günaydınlar eylül anneleri bende bir eylül annesi olaraktan bizde geçen hafta öğrendik cinsiyetini ilki oğlandı şimdide kızım olacak
mestitos geçmiş olsun

dilekay çok teşekkür ederim canım. kızını prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.

amelie26 çom teşekkür ederim canım. benim oğlumda bu durumun var olduğunu öğrendiğim günden beri o kadar çok duyuyorum ki benzer vakaları. meğer gerçekten de çok sık görülen bir durummuş. hepsi de mutlu sonla sonuçlanmış ve sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş. bunları duyunca içim gerçekten rahatladı. ilk öğrendiğim gün gibi bitik hissetmiyorum artık. Allah'ım bana da oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah...

ultrason odalari ayri oluyor, doktor oraya hamisleri gondermekten usenyo heralde.. bide sira olunca herdefasinda bakmyolar :1closedeyes:

ondan olabilir ama bizim burda sıra olmadığı için her defasında giriyoruz çünkü ben askeriyeye gidiyorum ondan belkide

Mesticim Allahın izniyle önemli bişi çıkmaz canım,,sen içini rahat tut,,Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

benim doktorum da burada üniv. hastanesinde prof. sen amniyosentez yaptırdın mı peki canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…