benim doktorum 11hafta 6 günlükken söyledi cinsiyetini. sen neredeyse 20 haftalık olacaksın. valla sendeki de iyi sabır. ben olsam şimdiye kaç doktora gitmiştim cinsiyeti öğrenmek için..
saltanat güzelim sen çok geciktin yaaa cinsiyeti öğrenme konusunda. ordaki doktorlar mı göremiyor yoksa bebişin nazlı da göstermiyor mu anlayamadım. ancak bir prenses bu kadar nazlanabilir....
saltanat güzelim sen çok geciktin yaaa cinsiyeti öğrenme konusunda. ordaki doktorlar mı göremiyor yoksa bebişin nazlı da göstermiyor mu anlayamadım. ancak bir prenses bu kadar nazlanabilir....
:hulya: kaydirigubbakcemile2 gözün aydın canımm :)
günaydın HEKATE. doktor benden de amniyosentez istedi. benim oğlumun beyninde kist gördü. tetkik için istedi. ben de kararsızdım. ama sanırım yaptıracağım. ilerde bir sorun çıkarsa kendimi dövmektense yaptırmaya karar verdim. randevum yarın. sabah gel dedi. bakalım ne olacak. çok tedirgin ve endişeliyim canım...
Günaydın Mestitosh.Umarım yarın herşey senin için kolay olur ve bebeğinde sağlıkla doğar.Benim ikili testim düşük risk çıktı ultrasan kontrolümdede bir şey yokru ama doktorum yaşımdan dolayı istedi(37) amniyosentezi.O yüzden kararsızım bende.Teyzem Atatürk Araştırma Hastanesinde'n emekli oldu.Bana artık bunlar rutin şeyler haline geldi.Korkacak bir şey yok,herkes yaptırıyor dedi.Sanırım bende yaptıracağım.Dediğin gibi sonra dövünmektense,yaptırmak en iyisi.
benim doktorum 11hafta 6 günlükken söyledi cinsiyetini. sen neredeyse 20 haftalık olacaksın. valla sendeki de iyi sabır. ben olsam şimdiye kaç doktora gitmiştim cinsiyeti öğrenmek için..
evet canım ben de aynen böyle düşündüğüm için yarın sabah yaptıracağım. doktorum da beni çok rahatlattı. birşey çıkmayacağından eminim ama yine de içimiz rahatlasın dedi. benim yaş riskim yok ama dr beyinde o kistleri görünce yaptırmak istedi. kistler de 24. haftadan sonra kendiliğinden geçiyormuş. bakalım büyük gün yarın benim için. KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM....
o beyin kisti nasil bisey ya :1shok: Allah yardimciniz olsun! insallah gecer ve bebisin saglikla kucagina gelir :Saruboceq:
evet canım ben de aynen böyle düşündüğüm için yarın sabah yaptıracağım. doktorum da beni çok rahatlattı. birşey çıkmayacağından eminim ama yine de içimiz rahatlasın dedi. benim yaş riskim yok ama dr beyinde o kistleri görünce yaptırmak istedi. kistler de 24. haftadan sonra kendiliğinden geçiyormuş. bakalım büyük gün yarın benim için. KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM....
biliyon mu burdaki kadinlar cinsiyetini cok ta merak etmiyorlar. 20ci haftalarin sonunda dr-a gittiginde dr soylerse ogrenyolar yoksa sormuyolar bile.. bide doktorlar her kontrolde ultrasonda bakmiyolar.. kötükedihüso buralarda en sabirsiz hamislerin biri benim ya.. kac defa gittigimde hep soruyorum, bazi doktorlar bana ters ters bakyolar ,napcan cinsiyetle gibiiste burda boyle ya :icecream:
:)) saol canım, benim için hiç önemi yok ,,sağlıkla hayırlısı zamanda gelsin inşallah,,ama bu babalar var ya ne kadar da farketmez deseler yine gönüllerinde erkek yatıo,,eşim dün hastane çıkışı ve patik aldı hepsini de mavi aldı,,ağzı kulaklarında gezio valla:))
günaydınlar eylül anneleri bende bir eylül annesi olaraktan bizde geçen hafta öğrendik cinsiyetini ilki oğlandı şimdide kızım olacak
mestitos geçmiş olsun
Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.benim bi arkadaşımda da böyle bi şey vradı.şimdi sağlıklı bir kızları var.bu testler önlem olarak yapılıyo canım iyi dşün iyi olsun
nasıl şeymiş öule ya ben her gittiğimde doktor muhakkat ultrasonda bakalım diyor
ultrason odalari ayri oluyor, doktor oraya hamisleri gondermekten usenyo heralde.. bide sira olunca herdefasinda bakmyolar :1closedeyes:
çok geçmiş olsun canım yaa.. inş hiç bir sorun çıkmaz.. sağlıkla alırsın minişi kucağına...
amniyosentezi ben ilk hamileliğimi öğrendiğim doktor rutin yapıyorum demişti... daha yolun başındaydım ve yaşım 29. riskim yok ama ben rutin her hastama yapıyorum dedi. böylesinin doğru olduğunu düşünüyorum dedi.. yurtdışındada rutin her hastaya yapılırmış. benim o doktor üni. hastanesinde eğitim görevlisiydi. çok araştırmacıydı. benim albümlere girersen bana verdiği kağıtlar var orda.. orada amniyosentez ile ilgili bilgi var. belki için rahatlar okuyunca...
allah yardımcınız olsun canım... dualarımız sizinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?