Yıne bişi yazacağım..
dun bı aıle toplantısında devlette görevli anestezi uzmanı bır doktorla karşılastım..tabıkı hemen cocuğu ablukaya alıp soru yağmuruna tuttum...
Ben normal epidural doğumu ıstıyorum ama aklımda bazı soru işaretlerı vardı ve bunları da kıme sorsam herkes bişi diyordu ....tam adamını buldum yanı...
Doktor bana ımkanın varsa kesınlıkle epidural normal doğumu tercıh et dedı...sezeryanda uygulanandan daha guvenli olduğunu kesınlıkle aklımda soru işaretleı kalmamasını anlattı..
Doktor , doğum şeklı olarak zorunluluk yoksa kesınlıkle sezeryanı tavsıye etmıyor... özellıkle bazı hastanelerı kasap dıye nıtelıyor..isim vermeyeceğim ama rakamları düşük olanları kastedıyorum...
amelıyathanlerını görsen korkarsın dıyor...oralarda komlıkasyon kapma rsıkı cok fazla imiş....
hatta kendı gıttıği 2 tane hastaneyı bıle kesınlıkle tavsıye etmıyor...oraya gıdeceğine devlete gıt daha guvenlıdır emın ol dedı.
yanı kısaca kızlar, hastane bebek ve bızim için çok öenmli...
geçmiş olsun canım peki neden olduğunu söyledi mi drkızlar benim idrarımda yine bakteri görülmüşbu 2 kez antibiyotik kullandım. doktor bu sefer baska bir antibiyotik verecem daha kuvvetli dedi. umarım bebegime birsey olmaz (
kızlar benim idrarımda yine bakteri görülmüşbu 2 kez antibiyotik kullandım. doktor bu sefer baska bir antibiyotik verecem daha kuvvetli dedi. umarım bebegime birsey olmaz (
geçmiş olsun canım peki neden olduğunu söyledi mi dr
geçer inşallah canımsöylemedi ama ilk antibiyotiği kullandıgımda zaten faydası olmamıs.cok güçlü bir bakteri yeterli gelmemiş dedi. madem öyle 2.yi niye tekrar vermeseymiş
kızlar benim idrarımda yine bakteri görülmüşbu 2 kez antibiyotik kullandım. doktor bu sefer baska bir antibiyotik verecem daha kuvvetli dedi. umarım bebegime birsey olmaz (
melosh: yok canım öyle bişeye rastgelmedim
söylemedi ama ilk antibiyotiği kullandıgımda zaten faydası olmamıs.cok güçlü bir bakteri yeterli gelmemiş dedi. madem öyle 2.yi niye tekrar vermeseymiş
kızlar selam
cinsiyetler artık öğreniliyor öğrenmeyen az kaldı
yeni öğrenen herksein gözün aydın sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerde gelsin inş
bu arada göbüş topiğini ıssız bıraktınız kızlar ben çok merak ediyorum sizleri
biz anne oğul yine resim koyduk sizlerdende bekliyoruz
teşekkür ederim bilgi verdiğin için.ben de uzun zamandan beri araştırıyorum aslında kararımı verdim epidural normal doğum diye 8nisanda 3lü test için gidicem dr a onunlada konuşup netleştiricem
geçmiş olsun inşallah bebeğine birşey olmaz doktor ona göre vermiştira.s.kızlar benim idrarımda yine bakteri görülmüşbu 2 kez antibiyotik kullandım. doktor bu sefer baska bir antibiyotik verecem daha kuvvetli dedi. umarım bebegime birsey olmaz (
amelia ve lapacı :)
yüzümü güldürdünüz canlarım.
2 prensesimiz 3 prensimiz ekleniyor listemize..
rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin göz bebeklerinizi...
pinarcığım şimdi ne yapalım canım ?
kesin erkek demiş ben listeden değiştiriyorum o halde bir prens daha gelsiiin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göz bebeğini.....
başka başka...
happymisinde kız demişler oda hayırlı olsun...
suraycımmmm gözün aydııııı :)
bir prenste suraydan geldiii Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım...
mesticim dualarım seninle canım Rabbim hakkında hayırlısını versin evlatcığını sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inşallah....
a.s.
Kızlar bu arada c.tesi doktortaydık benimkininde ciniyeti belli oldu içime doğuyordu aslında ama işte kondurmak istemiyordum gönlümden geçen kızdı açıkçası :kedi: veeeeee OĞLUŞUM olucakmışşşş zemuszemuseşimle ben içimiz buruk olmakla birlikte mutluyuz kız erkek hepsi evlat sonuçta Lilacığım listemize Prens daha ekleniyor gamyoncuiremsu Bu arada 4 lü test için kan verdim haftaya belli olacakmış Allahım hayırlısı ile sonucumuz iyi çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?