2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim idrarımda yine bakteri görülmüş bu 2 kez antibiyotik kullandım. doktor bu sefer baska bir antibiyotik verecem daha kuvvetli dedi. umarım bebegime birsey olmaz (

teşekkür ederim bilgi verdiğin için.ben de uzun zamandan beri araştırıyorum aslında kararımı verdim epidural normal doğum diye 8nisanda 3lü test için gidicem dr a onunlada konuşup netleştiricem

kızlar benim idrarımda yine bakteri görülmüş bu 2 kez antibiyotik kullandım. doktor bu sefer baska bir antibiyotik verecem daha kuvvetli dedi. umarım bebegime birsey olmaz (

geçmiş olsun canım! Doktor veriyorsa bişey olmaz ya merak etme. Bakteriler daha da zararlıdır çabuk kurtulmak lazım onlardan. Bide şuan 2.trimestere geçtik ilaç kullanmak için en uygun zamandayız. Gönlünü ferah tut canım

benim göbüşümde ve göğsümde kırmızı benekler var çok değil bazen de kaşınıyo cumartesi dışardaydık çok terlemiştim eve gelince hemen duş aldım ama geçmedi eyvahedigeldismile

ya bende yarın gidecem inş. bu defa gösteriri çok merak ediyorum (((

melosh: yok canım öyle bişeye rastgelmedim

sabah 8 .30dan saat 12 kadar uğraştm giremedim resmen atıldınız yazıyodu hemde inglihce dedim yanlış okudum ben galiba netten onların yazdıklarını çeverdim doğru kullanmış olduğnuz nettn bidaha kk ya giremezsiniz atıltınız yazıyodu eşimi aradım ben kk ya giremiye sen dene bi netinden diye adamcğazcık işini bıraktı benle uğraşıyo onu yönlendirdim o girdi şimdide iş yerindeyi eve gidim bakalım düzeldimi olmadı nete değiştreceği

söylemedi ama ilk antibiyotiği kullandıgımda zaten faydası olmamıs.cok güçlü bir bakteri yeterli gelmemiş dedi. madem öyle 2.yi niye tekrar vermeseymiş

çok geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan zararsız ilaçlardır korkma.ilerleyip bebeğe geçmesi daha tehlikeli yada erken doğuma sebep oluyo biliyosun.için rahat olsun ilaçlardan yana

amelia ve lapacı :)
yüzümü güldürdünüz canlarım.
2 prensesimiz 3 prensimiz ekleniyor listemize..
rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin göz bebeklerinizi...

pinarcığım şimdi ne yapalım canım ?
kesin erkek demiş ben listeden değiştiriyorum o halde bir prens daha gelsiiin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göz bebeğini.....

başka başka...
happymisinde kız demişler oda hayırlı olsun...

suraycımmmm gözün aydııııı :)
bir prenste suraydan geldiii Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım...

mesticim dualarım seninle canım Rabbim hakkında hayırlısını versin evlatcığını sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inşallah....

a.s.

herkese tünaydın ve iyi haftalar,

bende bu cumartesi cinsiyetimizi öğrendim , acayip heyecanlandım. aslında cinsiyet konusunda ilk çocuğumuz olacağı için benim için farketmiyordu, ona heyecanlanmadım. Ama doktora 5 kişi gidince insan tuhaf oluyor , cümbür cemaat ordaydık. ister istemez heyecanlandım :)
mavi cicişler bizim olsun, pembe cicişler sizin :)))) evvvet, hayırlısıyla, Allah nasip ederse bir afacanımız olacak. artık bebiş yerine daha erkeksi kelimeler kullanacağız :)
darısı öğrenmeyenlerin başına.

teşekkür ederim bilgi verdiğin için.ben de uzun zamandan beri araştırıyorum aslında kararımı verdim epidural normal doğum diye 8nisanda 3lü test için gidicem dr a onunlada konuşup netleştiricem

RIca ederım canım,ama bende kendı doktoruma sorduğumda net cevap vermedı sana bağlı falan dedı... malıyetlı deyıp gecıştırdı...anestezi doktoru ile görüşürsen daha ıyı olur dedı.
ama bu doktor bızzat kendı uygıladığı için herşeyı bırebır anlattı...
iğnesını -iğneneın boyutunu yapılış şeklını falan ....kesınlıkle epiduralı tercıh et boşa sancı cekme dedı...ve felç riskini sordum ...ben hiç duymadım felç kalan dedı... :))) bıraz başağrısı olabılırmış sadece..

bu arada korkutmayayım ama uyguladığı iğne -katetral dıyolar tükenmez kalem kadar kalın bır boruymuş..uygulamadan önce popana yapılan iğne gibi bi acı hissedeceksın dedı zaten uyuşturuyormuş...çekılırkende acımıyacakmış....

Bu aada daha sonrasında bı problem çıkarsa anından sezeryana cevıreblıyormuş o durumu ayrıca bi anestezıde gerekmeyecek dedı.

sabacım gözün aydı...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu inşallah...

geçmiş olsun inşallah bebeğine birşey olmaz doktor ona göre vermiştira.s.

sağolasın lilacım... ellerine sağlık.. seninde oğluşun hayırlı olsuunnn güçlü kuvvetli sağlıklı bir erkek olsun inş...

maasallah maasallah mrb bayanlar ne gzl toplanmışınız buraya bi bakiyim dedimyorum yazmadan gecemedim allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip eder inş...
bnde 14 haftalıgım yaramaz göstermedi kendini daha 2 hafta sonra tekrar gidicem dua edin bu sefer görelim yoksa çatlicam.....

ama şimdi o yavru içeriden bunu hissetmez mi, anne ve babası onu istemiyor gibi düşünmez mi. sizin kaçıncı çocuk bilmiyorum ama benim gönlümde ilk çocuğumuz olduğu için yarım yarımdı. Eşim erkek taraflıydı biraz daha. zaten bende rüyamda erkek görmüştüm, herkes de bana erkek diyordu, ayrıca bıçak - makas testi de :) erkek sonuç vermişti. doktor erkek deyince şaşırmadım zaten beklediğim birşeydi. ve eşim bu şaşırmamış halimi "sevinmedi" olarak yorumlayıp bana surat astı 2 saat kadar :) çok komikti, çünkü benim zaten gönlüm yarı yarıyaydı, erkek olacğaını hissettiğim için şaşırmadım. kız dese, bu kadar rüyaya rağmen kız olsa, şaşırırdım. şaşırmadım diye eşim "sen oğlumuz olacak diye resmen üzüldün" deyince çok güldüm. gergin olan ben, içinde taşıyan ben iken nasıl sevinmem, sadece hem bekliyordum, hem de heyecandan gerildim dedim. 2 saat sonra o da anladı mutlu olduğumu da suratını asmaktan vazgeçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…